GRAFFITI NA KASACH

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » ndz paź 25, 2009 12:40 pm

Nie żebym się czepiał ale w jakim celu głosowanie? :wink:

Ożóg pisał że są 4 kasy do pomalowania a na razie są 2 dobre projekty na 2 kasy także chyba nikt się nie obrazi jeśli wykonane by były oba bo jak widać oba się podobają. :D

Jest jeszcze fajny projekt Zesławice ale jakoś lepiej by było chyba wymienić na coś tych gości bez uszu w bocznych kasach bo motyw z promieniami od herbu dobry i napis u góry.

KiedyBylemMalymChlopcem

Postautor: KiedyBylemMalymChlopcem » ndz paź 25, 2009 1:53 pm

KonradHKS pisze:Nie żebym się czepiał ale w jakim celu głosowanie? :wink:

Ożóg pisał że są 4 kasy do pomalowania a na razie są 2 dobre projekty na 2 kasy także chyba nikt się nie obrazi jeśli wykonane by były oba bo jak widać oba się podobają. :D

Jest jeszcze fajny projekt Zesławice ale jakoś lepiej by było chyba wymienić na coś tych gości bez uszu w bocznych kasach bo motyw z promieniami od herbu dobry i napis u góry.
Potwierdzam:D , można coś pokombinować z herbem polski - mała sugestia ja tez postaram się co zrobić

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz paź 25, 2009 10:03 pm

Wybaczcie, że się nie odzywałem, ale byłem poza Krakowem.

Projekty rewelacyjne!!!

Ale może być problem z chuligańskim "H"

Nie zapominajmy, że projekt musi mieć poparcie Prezesa.
Gość wyraził zgodę, poszedł nam na rękę, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby chciał, aby były tutaj motywy hools.

A poza tym, na Hutnika chodzą też zwykli ludzie ;)

No, ale nic, widzę, że wszystko idzie w dobrą stronę :)

Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » ndz paź 25, 2009 10:07 pm

OŻÓG 1950 pisze:Wybaczcie, że się nie odzywałem, ale byłem poza Krakowem.

Projekty rewelacyjne!!!

Ale może być problem z chuligańskim "H"

Nie zapominajmy, że projekt musi mieć poparcie Prezesa.
Gość wyraził zgodę, poszedł nam na rękę, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby chciał, aby były tutaj motywy hools.

A poza tym, na Hutnika chodzą też zwykli ludzie ;)

No, ale nic, widzę, że wszystko idzie w dobrą stronę :)

Pozdrawiam
Prezes niekoniecznie musi wiedzieć co oznacza logo "H" :wink:

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz paź 25, 2009 10:29 pm

No, ale bądźmy w porządku wobec niego.

Pozdrawiam :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

KiedyBylemMalymChlopcem

Postautor: KiedyBylemMalymChlopcem » pn paź 26, 2009 3:44 pm

to niech będzie bez obwódki :) Zwykle Hutnik tak czy inaczej :)

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pn paź 26, 2009 5:43 pm

Jest dobrze. Przecież nikt nikogo obraża i prezes nie ma o co mieć pretensji :wink: Chyba że delegat PZPN uzna stadion za nie zdolny do rozgrywania meczu poprzez taki znak :lol:

Ozóg będziesz z puchą na meczu z Puszczą?

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn paź 26, 2009 9:20 pm

BĘDĘ! :)

sleett

Postautor: sleett » wt paź 27, 2009 11:57 am

A moze nie tedy droga? A gdyby tak na tematycznych forach "sprayowcow" rozpisac konkurs na grafike na kasy? Dac zdjecie kas i niech (nie obrazajac nikogo z nas) artysci nie zwiazani z Klubem maja pole do popisu. Taki powiew swiezosci... Nie krytykuje zadnych z wyzej pokazanych projektow - kazdy kosztowal autora sporo pracy i czasu, ale wszystkie sa troche na jedno kopyto. A gdyby tak sprobowac pomyslu kogos z zewnatrz? Mamy czas, trzeba zebrac pieniadze, zima za pasem... Co Wy na to?

www.maluj.fora.pl
www.andergrand.pl

"Wygoglujcie: "forum, graffiti"... Dziesiatki stron.

Pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt paź 27, 2009 4:06 pm

Tu by się musiała wypowiedzieć nasza kibicowska brać:

a). czy to by nas nie skompromitowało w oczach innych kibiców, że sami sobie nie potrafimy takiej sprawy załatwić?

b). jakby to miało wyglądać? tym gościom za projekt należałoby zapłacić?

Pozdrawiam

KiedyBylemMalymChlopcem

Postautor: KiedyBylemMalymChlopcem » wt paź 27, 2009 4:24 pm

OŻÓG 1950 pisze:Tu by się musiała wypowiedzieć nasza kibicowska brać:

a). czy to by nas nie skompromitowało w oczach innych kibiców, że sami sobie nie potrafimy takiej sprawy załatwić?

b). jakby to miało wyglądać? tym gościom za projekt należałoby zapłacić?

Pozdrawiam

No dokladnie :) A jest jakis termin na pomalowanie ?

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt paź 27, 2009 5:40 pm

Nie ma.

Będą projekty, będzie kasa - będzie malowanie :)

sleett

Postautor: sleett » śr paź 28, 2009 9:28 am

Ad. A:
Moim zdaniem nie ma co sie unosic honorem i opiniami innych kibicow, jesli chodzi o taka wizytowke Klubu. Grafika bedzie pewnie na kasach ladnych pare lat, wiec musi byc przynajmniej SWIETNA. Podalem taki pomysl aby wywolac burze muzgow, bo wtedy rodza sie najlepsze pomysly. Niech moj pomysl bedzie tylko jedna z opcji, napewno nie bede sie wieszac, jesli zostanie odrzucony. Oczywiscie aprobata wszystkich, a przynajmniej "wiekszej wiekszosci" jest niezbedna aby chocby rozpoczac realizacje pomyslu.

Ad. B.
Widze to tak: podajemy delikwentom - artystom jak najwiecej danych dotyczacych Hutnika (nazwe klubu, barwy, rok zalozenia, nazwe stadionu, i co tam jeszcze bylo?), do tego zdjecie kasy i niech puszczaja wodze fantazji. Gotowe projekty beda wrzucane do osobnego topicu. Po jakims czasie, zakladajac, ze beda wogole jakis zgloszenia, wybierzemy najlepszy projekt.
Malowaniem mozemy zajac sie sami (ja odpadam, bo chocbym nawet byl na miejscu, to grafficiarz ze mnie marny), lub zlecic to komus z zewnatrz. Oczywiscie my musimy sponsorowac farby.
Co do honorarium za projekt i malowanie; mysle, ze satysfakcja z umieszczenia zwycieskiego projektu na kasach tak znakomitego niegdys Klubu, bedzie wieksza zaplata, niz jakies tam PLNy.
Tak to widze :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
JaNH

Postautor: JaNH » śr paź 28, 2009 12:14 pm

Popieram :wink:

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr paź 28, 2009 12:34 pm

sleett pisze:Malowaniem mozemy zajac sie sami (ja odpadam, bo chocbym nawet byl na miejscu, to grafficiarz ze mnie marny), lub zlecic to komus z zewnatrz.

Artystę malarza już mamy :)

Załatwia go niejaki BuA ;)

Pozdrawiam