Mecz z Czarnymi (14.11 g.16:30)przy sztucznym oświetleniu!
-
mam pytanie do Oro , Ozoga
kiedy bedzie 100% pewna informacja ze mecz sie odbedzie ?
pasuje porozklejac po hucie plakaty jeszcze nie wszyscy maja dostep do internetu i nie dowiedza sie
kiedy bedzie 100% pewna informacja ze mecz sie odbedzie ?
pasuje porozklejac po hucie plakaty jeszcze nie wszyscy maja dostep do internetu i nie dowiedza sie
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

Drogi Fanie.
Jestem takim samym kibicem jak i Ty
(no chyba, że działasz jakoś w stowarzyszeniu - no to wtedy chylę czoła)
Pewną informację mogę uzyskać od Ora lub Prezesa (jak się z nim spotkam).
Jak mi dadzą znać, to napiszę na forum.
Pozdrawiam
Jestem takim samym kibicem jak i Ty
(no chyba, że działasz jakoś w stowarzyszeniu - no to wtedy chylę czoła)
Pewną informację mogę uzyskać od Ora lub Prezesa (jak się z nim spotkam).
Jak mi dadzą znać, to napiszę na forum.
Pozdrawiam

...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
Piotrek pisze:"ale" trza lampom obciąć pejsy, w sumie można symbolicznie na meczu coś takiego zrobić, jakaś tasiemka i ja ściąć

dobre

można poświecić, ale czy to nie bedzie antysemityzm tak żydowskie lampy swięconą wodą

"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/
-
Panowie, informacja będzie podana natychmiast, jak powstanie. Zgoda policji to tylko jeden z warunków, które należało spełnić. Dwa pozostałe, to zgoda Czarnych Połaniec (dziś miał do nich w tej sprawie dzwonić Stój - niestety nie wiem, czy to zrobił, nie mam z nim kontaktu), oraz zgoda MZPNu na zmianę godziny meczu (nad czym prezes będzie pracował w poniedziałek, na kiedy to jest umówiony w Związku).
Jedno, co mogę też powiedzieć na pewno, to to, że - jeśli mecz przy światłach się odbędzie - godzina 19:50 jest niemożliwa do zrealizowania. Najpóźniejsza możliwa, to godzina 18:00. Takie są warunki odbioru stadionu dokonane przez policję, dokonywane przed każdą rundą, w związku z czym teraz nie ma już możliwości rozszerzenia godzin zezwolenia.
Jedno, co mogę też powiedzieć na pewno, to to, że - jeśli mecz przy światłach się odbędzie - godzina 19:50 jest niemożliwa do zrealizowania. Najpóźniejsza możliwa, to godzina 18:00. Takie są warunki odbioru stadionu dokonane przez policję, dokonywane przed każdą rundą, w związku z czym teraz nie ma już możliwości rozszerzenia godzin zezwolenia.
Staszek do nich zadzowni pewnie 14 listopada z rana.
W poniedziałek trzeba by już wiedzieć żeby to jakoś rozreklamować więc jeśli Prezes się dogada z MZPN (swoją drogą pytałem Prezesa czy została już ustalona godzina "pierwotna" i czy mecz będzie musiał być przekładany i otrzymałem odpowiedź że z tym "nie będzie problemu" także liczę na dotrzymanie słowa
) a Stój się nie dogada z Połańcem to się nie zdziwie 
W poniedziałek trzeba by już wiedzieć żeby to jakoś rozreklamować więc jeśli Prezes się dogada z MZPN (swoją drogą pytałem Prezesa czy została już ustalona godzina "pierwotna" i czy mecz będzie musiał być przekładany i otrzymałem odpowiedź że z tym "nie będzie problemu" także liczę na dotrzymanie słowa