Mecz z Czarnymi (14.11 g.16:30)przy sztucznym oświetleniu!
OŻÓG 1950 pisze:Jeśli mecz będzie o 16:30 ( a mniemam, że tak), to zróbcie na plakatach taki myk:
"Zapraszamy na 16:15".
Rozładujecie kolejki, no i więcej osób będzie przy wychodzeniu piłkarzy z tunelu.
Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
OŻÓG 1950 pisze:OŻÓG 1950 pisze:Jeśli mecz będzie o 16:30 ( a mniemam, że tak), to zróbcie na plakatach taki myk:
Rozładujecie kolejki, no i więcej osób będzie przy wychodzeniu piłkarzy z tunelu.
Pozdrawiam
Proszę bardzo jak obiecywał to i poprawiłem ...

( jeśli by ktoś chciał to mogę wrzucić " kolorowy" )
A co do meczu to wydaje mi się że Ci kibice którzy nie chodzą regularnie na nasze mecze mogą wybrać mecz w domu oglądając w fotelu Naszych Orłów z Rumunią niż przyjść na Suche Stawy ...
Ale to może tylko moja opinia , oby się nie spełniła
-
JaNH pisze:OŻÓG 1950 pisze:OŻÓG 1950 pisze:Jeśli mecz będzie o 16:30 ( a mniemam, że tak), to zróbcie na plakatach taki myk:
Pozdrawiam
Proszę bardzo jak obiecywał to i poprawiłem ...
( jeśli by ktoś chciał to mogę wrzucić " kolorowy" )
A co do meczu to wydaje mi się że Ci kibice którzy nie chodzą regularnie na nasze mecze mogą wybrać mecz w domu oglądając w fotelu Naszych Orłów z Rumunią niż przyjść na Suche Stawy ...
Ale to może tylko moja opinia , oby się nie spełniła
Plakat prze piekny, powinien byc wybrany, ale wiesz w sumie ładniejszy by był z kolorami

-
vitoss pisze:Moim skromnym zdaniem nie pisac ze zapraszamy 15 minut wczesniej bo i tak w chuj osob wtedy bedzie na styk o 16:30 bo po co być wczesniej ? Napiszmy na plakatach ze mecz jest o 16:15 i nic zlego sie nie stanie zawsze mozna zwalic na to ze sedziowaie sie spoznili czy cos ;]
po co kombinujemy po prostu jeśli mecz jest o 16:30 to na plakacie powinno pisąc 16:30 i już.
vitoss pisze:Moim skromnym zdaniem nie pisac ze zapraszamy 15 minut wczesniej bo i tak w chuj osob wtedy bedzie na styk o 16:30 bo po co być wczesniej ? Napiszmy na plakatach ze mecz jest o 16:15 i nic zlego sie nie stanie zawsze mozna zwalic na to ze sedziowaie sie spoznili czy cos ;]
Może tak nie kombinujmy bo jeszcze z tego wyjdzie jakaś
" Afera godzinowa "

Czarno biały :

Kolorowy :

Ciesze się że chociaż w jakimś małym stopniu mogę się przyczynić do pomocy Hutnika
-
O to mi właśnie chodziło.
Z tym, że chciałem się zabezpieczyć przed gadaniem, że pomyłka była.
Proponowałbym usunąć godzinę 16:30.
I zostawić napis "Zapraszamy na 16:15".
Formułka zapraszamy będzie usprawiedliwieniem.
I dzięki temu ludzie nie przyjdą w ostatniej chwili.
Takie moje zdanie. Zrobicie, jak chcecie.
Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...