PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
- admin
- Site Admin
Dobra, 2009r juz za nami, 2010r. co przyniesie? co pokaze? tego nikt nie wie, miejmy nadzieje ze dla nas Hutników bedzie to rok w ktorym zdobedziemy sponsora, wypieknieje nam stadion i uwiecznimy to wszystko na pierwszym miejscu rundy jesiennej w nowej 2 lidze:) trzeba byc dobrej mysli... a jesli to nie wypali...pamietajmy ze w sercu zawsze Hutnik byl bedzie i jest!! swoja droga ciekawostka...gadalem ostatnio ze znajomymi z ktorych jeden nie kibicuje drugi jest za Wisla i gadalismy o pewnej aferze zreszta w ktorej Hutnik wyszedl zwyciesko! cytuje i jeden mowi...''Gumiorow jest malo..Wisla i Cracovia roznioslaby ich w pyl w wiekszej aferze...na co drugi odpowiedzial....''No i chuj..Ale Walczą!!'' takze trzeba dalej nieśc haslo Nigdy Nie Zginie...HKS...Nigdy Nie Zginie! Pozdr.
- centrum nh
-
-
centrum nh pisze:Pan Szmyt przed sylwestrem dzwonił po piłkarzach (...) powiedział że ma dla nich po (...) 300 Złotych Polskich..
Dziwi Cie to? Teraz bedą tak kombinowac. teraz 3 stówy, za miesiac 50 I jakby MZPN pytał, to "sukcesywnie wypłacamy piłkarzom zaległe pieniądze" Moim zdaniem to kombinowanie w tym kierunku i wcale nie głupie.
Pasion- mogłeś być legendą- jesteś zwyczajną MENDĄ!!
- centrum nh
-
Wypowiedź syna prezesa z i nnego tematu tego forum:
"Ostatni raz, kiedy o to pytałem, wszystkich pracowników było 71, ale sukcesywnie zwalniają się z powodu takiej, a nie innej kondycji spółki, więc w danej chwili może to się już różnić. W przyszłym tygodniu spróbuję uaktualnić tę informację."
No więc tak 71 x 300 zl= 21300 zl. Gdzie jest reszta pieniędzy od miasta? Ile przyznali sobie Oraczewski i Szmyt? Też po 300 zł.........?
Dobrze ,że ZIS robi przetargi i płaci kase bezpośrednio wykonawcom. I dobrze ze tych prac nie robi SSA bo i taki chuj wielki z tego wynika jeżeli chodzi o pieniądze które znikają ch....wie gdzie.
Powinniśmy się domagac ogłoszenia upadłości przez tych nieudaczników i kombinatorów. Prawda jest taka , że SSA juz nie powinna istniec, nie jest w stanie zapewnić swoim pracownikom pensji.
Intryguje mnie tylko jedna myśl. Na co oni liczą, skoro nie ma pieniedzy na nic praktycznie. Remont stadionu wykonuje ZIS z pieniedzy miasta. SSA ma nawet zaległości z tytułu wynajmu w stosunku do miasta. Zawodnicy wszyscy odeszli i wcale im sie nie dziwie ani ich nie potepiam.
Przy tych wszystkich okolicznosciach oni myslą , ze zarobią na grze WC na SS..???? Wydaje mi się, ze nie zobaczą nawet 1 zl i taką mam nadzieje. Bo ratunku dla SSA juz nie ma zadnego.
"Ostatni raz, kiedy o to pytałem, wszystkich pracowników było 71, ale sukcesywnie zwalniają się z powodu takiej, a nie innej kondycji spółki, więc w danej chwili może to się już różnić. W przyszłym tygodniu spróbuję uaktualnić tę informację."
No więc tak 71 x 300 zl= 21300 zl. Gdzie jest reszta pieniędzy od miasta? Ile przyznali sobie Oraczewski i Szmyt? Też po 300 zł.........?
Dobrze ,że ZIS robi przetargi i płaci kase bezpośrednio wykonawcom. I dobrze ze tych prac nie robi SSA bo i taki chuj wielki z tego wynika jeżeli chodzi o pieniądze które znikają ch....wie gdzie.
Powinniśmy się domagac ogłoszenia upadłości przez tych nieudaczników i kombinatorów. Prawda jest taka , że SSA juz nie powinna istniec, nie jest w stanie zapewnić swoim pracownikom pensji.
Intryguje mnie tylko jedna myśl. Na co oni liczą, skoro nie ma pieniedzy na nic praktycznie. Remont stadionu wykonuje ZIS z pieniedzy miasta. SSA ma nawet zaległości z tytułu wynajmu w stosunku do miasta. Zawodnicy wszyscy odeszli i wcale im sie nie dziwie ani ich nie potepiam.
Przy tych wszystkich okolicznosciach oni myslą , ze zarobią na grze WC na SS..???? Wydaje mi się, ze nie zobaczą nawet 1 zl i taką mam nadzieje. Bo ratunku dla SSA juz nie ma zadnego.
- centrum nh