Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

patryk

Postautor: patryk » czw lut 18, 2010 9:04 am

To chyba jedyny "potencjalny" plus w całej tej szopce.
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » czw lut 18, 2010 9:06 am

Nie zgodzę się. Kolejny jest taki, że im wyższą opłatę wynegocjuje SSA tym szybciej będą wuceci chcieli stąd zmykać.

Oczywiście to tylko akademickie rozważania, bo każdy wie, że po próbie organizacji pierwszego meczu w NH temat upadnie...
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

lucero

Postautor: lucero » czw lut 18, 2010 9:28 am

Jak z 1 tys zrobic 60 tys- to jest wreszcie jakieś wyzwanie dla preznego działu prawnego w naszej SSA.

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » czw lut 18, 2010 9:40 am

Dziwie sie ze niektorzy z Was jeszcze maja nadzieje ze WC nie zagra na SS , przeciez pseudoremont pochlonal mnostwo kasy , ktos to musi odrobic na grze
W ten poniedzialek bodajze ma byc przyznanie licencji i za duza kasa w to poszla zeby im nie przesuwali terminu przyznania
Wkurwia mnie to bo zylem i zyje caly czas nadzieja ze oraczewski i spolka z synusiem beda sie pieniazkami dzielic
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

lucero

Postautor: lucero » czw lut 18, 2010 9:46 am

>Wkurwia mnie to bo zylem i zyje caly czas nadzieja ze oraczewski i spolka z synusiem beda sie pieniazkami dzielic[/quote]

No wiesz :)

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » czw lut 18, 2010 11:10 am

Myślę,że miasto grubo przecholowało z tą ceną za 1 mecz. 1000 zl toż to skandal. Myślę,że góra 400-500 zl.... :P To i tak za dużo bo powinni ch... dostać taka jest prawda. To dobra informacja ,ze tak miasto zareagowało. Od dziecka mam niechęć do WC, ale niechęć do Oraczewskiego i spólki jest większa obecnie kilkukrotnie. Wc pograją trochu zbeszczeszczą SS ale niedługo sie stąd wyniosą. Mam nadzieje , że Oraczewski i spólka pomaszerują stąd duzo wczesniej. To sie kurwy przeliczyły :lol: radość wielka zobaczyć mine choćby Szmyta.....

flagus

Postautor: flagus » czw lut 18, 2010 11:38 am

MISIEK72 pisze:Od dziecka mam niechęć do WC, ale niechęć do Oraczewskiego i spólki jest większa obecnie kilkukrotnie. Wc pograją trochu zbeszczeszczą SS ale niedługo sie stąd wyniosą. Mam nadzieje , że Oraczewski i spólka pomaszerują stąd duzo wczesniej. To sie kurwy przeliczyły :lol: radość wielka zobaczyć mine choćby Szmyta.....

Remont stadionu ----- kilka milionów
Wynajęcie stadionu -----1000 zł.
Zobaczyć minę "pseudo działaczy" - bezcenne.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

ONLYHKS

Postautor: ONLYHKS » czw lut 18, 2010 12:11 pm

Ale przeciez beda negocjowac , Wisle i Cracovii i tak sie oplaca kwota 60 tys , podobno w sosnowuc placili Wisla 100 tys Cracovia 80 tys na 1tys sie nie skonczy

viki

Postautor: viki » czw lut 18, 2010 12:18 pm

No dobra, nie bądźmy takimi - nomen omen - Żydami (sic!). Za obsługę kibla i szatni, dla całego Oraczewski-team proponuję 3 tys. złotych polskich.
ezswaz aN Hutnik

dUfio

Postautor: dUfio » czw lut 18, 2010 12:44 pm

ONLYHKS pisze:Ale przeciez beda negocjowac , Wisle i Cracovii i tak sie oplaca kwota 60 tys , podobno w sosnowuc placili Wisla 100 tys Cracovia 80 tys na 1tys sie nie skonczy

nie do konca bo o ile sie nie myle Zaglebie zarowno wynajmowalo jak i organizowalo mecze a SSA ma tylko wynajmowac

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » czw lut 18, 2010 12:59 pm

Najlepiej by bylo gdyby miasto rozwiazalo umowe dzierzawy z SSA, bo to bankrut i nie ma zadnych srodkow finansowych zeby placic za dzerzawe a jeszcze chca pobierac jakis hajs za wynajem. Wowczas mozna by sporzadzic sprytnie jakas umowe, tak by kasa (pewnie duzo mniejsza niz te 60 czy 80 tys ale zawsze) mogla trafic do najlepszej szkolki pilkarskiej w Krakowie czyli SPMTS Hutnik.
HUTNICZY KLUB SPORTOWY

patryk

Postautor: patryk » czw lut 18, 2010 1:02 pm

metal pisze:Nie zgodzę się. Kolejny jest taki, że im wyższą opłatę wynegocjuje SSA tym szybciej będą wuceci chcieli stąd zmykać.

Oczywiście to tylko akademickie rozważania, bo każdy wie, że po próbie organizacji pierwszego meczu w NH temat upadnie...

Nie zgodzę się. Negocjacje mają to do siebie, że zapewne zakończą się tak, że zleją nasz śmieszny zarząd ciepłym moczem, albo polubownie umówią się na powiedzmy 10tys. płatne gotówką...Dlaczego?? Myślę że wiesz :!:
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
SOLARIS

Postautor: SOLARIS » czw lut 18, 2010 1:04 pm

dUfio Zgadzam sie z toba pisali w gazecie sosnowieckiej w tym temacie na jakiej zasadzie sa rozgrywane mecze w sosnowcu

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » czw lut 18, 2010 1:29 pm

stefan batory pisze:Najlepiej by bylo gdyby miasto rozwiazalo umowe dzierzawy z SSA.

Ciekawe czy gdzieś można zobaczyć tą umowę i sobie poczytać...
Bo przecież jeżeli SSA nie wystartuje do rundy wiosennej to się okaże że obiektami sportowymi zarządza firma która się budowlanką zajmuje i ze sportem nie ma nic wspólnego... No może poza doświadczeniem z przeszłości jak zniszczyć klub piłkarski...
Obrazek

majlech

Postautor: majlech » czw lut 18, 2010 1:43 pm

To nie ma znaczenia - umowa jest umowa. Oczywiscie kazda ze stron moze od niej odstapic, zwlaszcza jesli jedna ze stron nie wywiazuje sie ze zobowiazan.
W tym wypadku prowadzenie druzyny pilkarskiej nie jest warunkiem koniecznym do wywiazania sie z umowy z miastem.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!