Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia
Ciekawe jakie to przepisy nie pozwalają panu prezydentowi pomagać zawodowemu klubowi, a nie przeszkadzały w założeniu MKS cracovia
Sorki za OT ale może ktoś wie co zrobić bo mam coś z kolorami jak oglądam kronikę i to bez znaczenia jakiej przeglądarki używam...
Monka pisze:kronika dzisiejsza http://ww6.tvp.pl/8979,962318,1.view
Sorki za OT ale może ktoś wie co zrobić bo mam coś z kolorami jak oglądam kronikę i to bez znaczenia jakiej przeglądarki używam...

jarkonh pisze:Ciekawe jakie to przepisy nie pozwalają panu prezydentowi pomagać zawodowemu klubowi, a nie przeszkadzały w założeniu MKS cracoviaMonka pisze:kronika dzisiejsza http://ww6.tvp.pl/8979,962318,1.view
W moim przypadku pomogło przeinstalowanie Flasha ale znów inni mówią że nie pomaga... Możesz spróbować.
patryk pisze:
Już o tym mówił sam prezes... Między 1 a 60tys...
szmyt już może na spokoju mecz Cracovii oglądać bez jeżdżenia na Kałuży... PARTACZE I OSZUŚCI!!!
WSTYD I HAŃBA TAK SIĘ SKURWIĆ!!!
To jest koszt wynajęcia stadionu.
Jeszcze pod koniec tamtego tygodnia, mówiono że bilety tylko do sprzedaży na Wielickiej. Oczywiście nasze władze nie odmówią sobie sprawienia dodatkowej przyjemności kibicom pasów. Otworzą sobie kasy aby każdy w spokoju kupił bilet.
Czy pan Oraczewski w ogóle zdaje sobie sprawę że po uśmierceniu klubu, uśmierca także jego potencjalnych kibiców????
Nie mówię o nas. Bo kto wytrzymał z Hutnikiem zjazd z ekstraklasy (europejskich pucharów) do IV ligi, ten na 99% zostanie z Hutnikiem.
Różnica jednej czy dwóch lig już prawie na nikim nie zrobi wrażenia.
Ale ten prezent dla pasiaków, to grzebanie możliwości pozyskania nowych kibiców. Mi mieszkając w NH średnio chciałoby mi się dymać w piątek na Wielicką po bilet (zważywszy na pracujących i uczących się) a potem iść na mecz na SS.
Teraz bajka. Mieszkając w Hucie można w przeciągu 20-30 minut kupić bilet i po kłopocie.
Mnie na mecz po raz pierwszy zabrał ojciec (pewnie jak większość z nas).
Bogu dziękuje że zabrał mnie na Hutnika a nie na milicyjną wisłę, czy cracovię.
Niestety dając pasom (a podejrzewam że i wiśle) takie ułatwienia w kupowaniu biletów, szanse na pozyskanie nowych kibiców maleją.
Jeśli małolat dzisiejszego dnia (idąc po raz pierwszy na mecz) obejrzy mecz Cracovii to na 90% przy niej zostanie.
My przez nieudolność ludzi stracimy pół roku.
Ale czy kogoś w zarządzie to obchodzi. Zapewne nie.
Szmyt zapewne cieszy buzię. Mecz swojej ukochanej drużyny może obejrzeć nawet ze swojego gabinetu........
Ostatnio zmieniony pt lut 26, 2010 8:45 am przez flagus, łącznie zmieniany 1 raz.