PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

benitka

Postautor: benitka » ndz mar 21, 2010 8:37 pm

gil powiedział że walczą o awans? Jeśli tak to pewnie chodziło mu o awans ale finansowy leśnych pryków z ssa :lol: ? Trza będzie się pojawić jednak na SS i pośpiewać anty-ssaczom 8) . Póki będzie można bo teraz stadion jest lepiej ogrodzony i na wzór iti mogą ograniczyć nam dostęp! Tylko dla wybranych (młody oro będzie prowadził segregacje :lol: ) ŻART!!! :lol: :lol:
TRE75NHKS

patrix

Postautor: patrix » pn mar 22, 2010 12:28 pm

Dobra panowie koniec żartów! Pytam teraz na poważnie przedstawicieli kibicowskiego ruchu na Hutniku-co dalej???

Strona nh2010.pl milczy w temacie chodzenia na mecze ssa i wogóle zamilkła od 8.03 więc chciałbym wiedzieć czy mamy chodzić na mecze ssa w rundzie wiosennej i dopingować Hutnika ssa (Gila) pomimo niesprzyjających okoliczności czy raczej dajemy sobie spokój i olewamy to totalnie? Pisząc olewamy to totalnie mam na myśli że olewamy to wszyscy bo żeby się potem nie okazało że na mecze chodzą jednak kibice którzy wcześniej zarzekali się na forum że nie pójdą!
Skoro obchodzimy 60-lecie klubu to niniejszym oznacza że jednak dalej powinniśmy wspierać drużynę (zarząd ssa i Gila oczywiście olewać) Hutnika do momentu powołania przez STOWARZYSZENIE NH 2010 nowego Hutnika. Pragnę zauważyć też że wypadało by zarząd Nowego Hutnika się wypowiedział w tej kwestii bo ja sam nie wiem co mam robić a na forum brak jest jednoznacznego zdania co robimy i nie wszyscy mówią jednym głosem.

Ja osobiście zrobię to co postanowi STOWARZYSZENIE NH2010 które mówi ustami wszystkich kibiców i nas reprezentuje ale jak narazie nic nie postanowiono w tej sprawie a wielkimi krokami zbliża się mecz HUTNIK-KMITA!

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pn mar 22, 2010 12:50 pm

Po jakiego chuja siejesz te same rzeczy po wielu wątkach?
Sprawa została definitywnie wyjaśniona:

TylkoHutnik pisze:Otóż moi Drodzy pojawiły się medialne, nie potwierdzone zupełnie informację, jakoby stał się ponowny cud nad Wisłą!

8 marca jeszcze nie było zespołu. SSA nic nie robiła w zakresie by ruszyć w III lidze bo jak wszyscy pamiętamy rozpuścili za frajer pierwszą od lat na Hutniku drużynę, która miała realne szanse na awans do II ligi!

A 10 marca dowiadujemy się, że MZPN zrobi wyjątek choć jest już po terminach zgłoszeń drużyn, SSA nie musi przedstawiać też warunków ugody z ZUS-em i US (dotyczącej spłaty zadłużenia) i dostanie licencję!!!

Paranoja.

Do tego MZPN załatwił tym nieudacznikom z zarządu SSA autokary, które mają wozić za darmo z firmy Skarpa III ligowych grajków Hutnika do końca rundy wiosennej sezonu 2009/2010...

Trener seniorów byłby podwójny bo mają wg tych wiadomości zostać nim trenerzy juniorów Sobesto i Czopek! A "drużyna" ma składać się z wycofanych właśnie zawodników rezerw Hutnika z VI ligi i uzupełniona juniorami starszymi, którzy mieli grać przecież dalej rozgrywki juniorskie!!

Skąd pieniądze dla zawodników i dla ZARZĄDU (proporcje oczywiste)?? To kwota 150 tys zł jak na spotkaniu w MZPN 8 marca twierdzili włodarze SSA. Wystarcza na dotrwanie do końca rundy. Na dotrwanie.. jak trafnie określili...

Skąd pieniądze? Nie wiadomo!!!!

Podobno miasto ma dać. Ale podobno też nie może bo i jak? Przeleje na konto? To komornik wszystko weźmie bo dziady zadłużyły do dziś Hutnik na 5 mln zł!! A poza tym jak miasto ma dać to może radni mają klepnąć? A jeśli tak to nie przejdzie z żadnej okazji.. nawet na 60 lecie.

Więc czekamy na odpowiedź: skąd się nagle wzięło 150 tys zł. skoro nie było pieniędzy by płacić wspaniałej jedenastce trenera Siklińskiego?

Moralnie nie dopuszczalne jest by zagrali w miejscu tamtej, grającej za darmo i wygrywającej!!! jedenastki Siklińskiego piłkarze rezerw + juniorzy starsi!!

I DO TEGO BY DOSTAWALI PIENIĄDZE ZA MUROWANIE BRAMKI BO I TAK NIE SPADNĄ GDY ICH GRAJĄCY ZA FRAJER POPRZEDNICY NIE DOSTALI DO DZIŚ ANI GROSZA!

JEDENASTKA SIKLIŃSKIEGO WYROBIŁA JAK SIĘ OKAZAŁO BEZPIECZNĄ DLA ZARZĄDU SSA PRZEWAGĘ PUNKTOWĄ W TABELI!

MOIM ZDANIEM Z PREMEDYTACJĄ ROZPUSZCZONO TAMTĄ JEDENASTKĘ BO MOGŁA AWANSOWAĆ A DO TEGO ZALEGANO IM WIELE MIESIĘCY PENSJE I TRZEBA BY IM PO AWANSIE W KOŃCU JE WYPŁACIĆ!

TRZEBA BYŁO BY PO AWANSIE MYŚLEĆ TEŻ O WIĘKSZYCH WYDATKACH A EWIDENTNIE PRZEZ OSTATNIE LATA TYLKO OGRANICZANO KOSZTA PIŁKI NOŻNEJ I NIE ZNALEZIONO ŻADNEGO SPONSORA (TOBET ZNALAZŁO DLA SSA STOWARZYSZENIE "SUCHE STAWY").

DZIŚ ZNAJDUJĄ SIĘ PIENIĄDZE i znajduje je nie kto inny jak Mieczysław Gil - Obecny członek rady nadzorczej Hutnik SSA, człowiek odpowiedzialny za upadek Hutnika. Dla mnie to zwykłe działanie na niekorzyść spółki bo tej sukcesy powinni, mając 5 milionowe zadłużenie, mierzyć sukcesami sportowymi a przed tymi się z premedytacją bronią!!

Ich Hutniki SSA to nie jest miejsce dla kibiców. Oni nie widzą dla nich miejsca. Bo kibic nie przychodzi zapłacić 10 zł. Kibic przychodzi by zwyciężać z drużyną!

Mi osobiście chce się wymiotować. Gdy słyszę do tego wszystkiego, że Mieczysław Gil, człowiek współodpowiedzialny za doprowadzenie mojego ukochanego klubu na skraj finansowej rozpaczy dziś dubluje ruchy Stowarzyszenia "Nowy Hutnik 2010" (które w przeciwieństwie do Gila pomagało nie tylko finansowo Hutnikowi!) i powołuje własne Stowarzyszenie "HKS Hutnik Kraków", które w przyszłości ma przejąć juniorów z upadającej spółki SSA i tym samym sam siebie chce oddłużyć, bo z juniorów będzie kształtował drużynę seniorską! SKANDAL PANOWIE ! SKANDAL ! Nie można traktować takich ludzi wiarygodnie i mam nadzieję, że nikt nie da temu człowiekowi pieniędzy jakie są mu potrzebne do przejęcia Naszego kochanego klubu.

Każdy kto przyjdzie na mecz Hutnika w rundzie wiosennej 2009/2010 i zapłaci za bilet pomoże starej gwardii włodarzy Hutnika bezcześcić jego dobre imię dalej. Tym samym, którzy okradali go do tej pory i doprowadzili do tak opłakanego stanu. A pamiętacie mecze w pucharze UEFA??

To jak pamiętacie to zrozumiecie dlaczego skończonym frajerem będzie dla mnie ktoś kto pojawi się na trybunach tego stadionu z biletem na mecz w rundzie wiosennej.

Pierwszy mecz ich Hutnik ma zagrać w następny weekend bo w ten weekend mecz z Jędrzejowem na wyjeździe jest odwołany z powodów atmosferycznych. Nawet nie ma jeszcze umów z trenerami ani nie ma drużyny. Chyba nie wiele trzeba dodawać. Nie o taki Hutnik walczylim!

Stowarzyszenie "Nowy Hutnik 2010" odnajdując się wobec nowych faktów, nie zaprzestanie podjętych działań by na Hutniku przywrócić lata świetności Piłkarskiej Reprezentacji Nowej Huty. Będziemy dążyć by powołać na jesień drużynę z prawdziwego zdarzenia, której kibice Hutnika nie będą musieli się nigdy wstydzić.

Bo z Hutnikiem pozostającym w rękach wszystkich nam znanych pseudodziałaczy przewijających się przez ostatnie lata Hutnika na pewno nie uda nam się znów przeżyć pięknych kibicowsko chwil.

Z Hutniczym pozdrowieniem Panowie!

Czytaj uważanie i wyciągaj wnioski.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

pepe.nh

Postautor: pepe.nh » pn mar 22, 2010 9:06 pm

Niech kazdemu Serce podpowie czy chodzic czy nie!!!

buźka_1950

Postautor: buźka_1950 » pn mar 22, 2010 11:20 pm

ja uważam, że jednorazaowy wjazd mozna by zorganizować ;) wpaść większą ekipą na jakiś mecz i podziękować za wspólprace :)
Pasion- mogłeś być legendą- jesteś zwyczajną MENDĄ!!

Awatar użytkownika
KoKoNH

Postautor: KoKoNH » pn mar 22, 2010 11:32 pm

co najwyżej na wyjazd, kumaty kibic na SSA nie przyjdzie :!:

HKS_Czyzyny

Postautor: HKS_Czyzyny » wt mar 23, 2010 9:08 am

Można jeździć na każdy wyjazd żeby nie załapać "0" wyjazdowego. A pieniądze za bilety otrzymają przecież rywale a nie SSA.

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » wt mar 23, 2010 9:49 am

Skórski trenerem bramkarzy w Hutniku
2010-03-21 21:26:00 RK

Nowy trener Hutnika, Leszek Janiczak, skompletował już sztab szkoleniowo-medyczny drużyny na rundę wiosenną w III lidze.

Asystentem - jak już informowaliśmy - będzie Michał Wiącek, a trenerem bramkarzy Rafał Skórski. Kierownikiem drużyny ma być Kazimierz Putek, lekarzem dr Zbigniew Kargol, a masażystą Dariusz Jaskólski.

Skórski to wychowanek Hutnika, były golkiper tego klubu, zmuszony do przedwczesnego zakończenia kariery z powodu kontuzji kręgosłupa. Był m.in. trenerem bramkarzy w ekstraklasowej Cracovii (za czasów trenera Majewskiego), szkolił też bramkarzy w młodzieżowych reprezentacjach Polski.

Mówi trener Leszek Janiczak:
- Od poniedziałku będziemy trenować codziennie, by jak najlepiej przygotować się do pierwszego meczu z Lubrzanką na wyjeździe. Jeszcze nie wiadomo czy zagramy w Kajetanowie czy w Kielcach. Od poniedziałku ma już z nami trenować Krzysztof Przytuła i właśnie w poniedziałek okaże się, jaki mecz będzie komentował w najbliższy weekend w Canal+. Jeśli nie będzie kolizji to zagra z Lubrzanką. Na wtorek planuję grę kontrolną wspólnie z juniorami, chciałbym, by najlepsi trenowali z pierwszą drużyną. Szesnastkę na mecz trzecioligowy ogłoszę najprawdopodobniej w czwartek.

W sobotę Hutnik rozegrał sparingowy mecz z IV-ligowym BKS Bochnia, przegrywając 0-2.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Awatar użytkownika
fcb

Postautor: fcb » wt mar 23, 2010 11:51 am

może mi ktoś powiedzieć kto grał w składzie z Bochnia?? i kto w ogole bedzie grał w zespole Janiczaka?????
Technika gubi każdego zawodnika !

Football Forever

Awatar użytkownika
DawidNh

Postautor: DawidNh » wt mar 23, 2010 12:21 pm

Zaczyna się to wszystko tak pier***** , że już nie wiadomo w co wierzyć a w co nie :evil: Zaczynam sie zastanawiać czy to wszystko nie pójdzie na marne, co jeśli jakoś nie wiem jak ale dług sie ustabilizuje, sprawy Zusowskie i skarbowe zostaną uregulowane, miasto coraz bardziej zacznie iść w strone Hutnika pod przewodnictwem SSA (a juz zaczeli), i nie wycofaja, nie zbankrutuja nie upadna do qrwy nedzy na jesień?? Na tą chwile widze, że Gil ma zdecydowanie pierwszeństwo we wszystkim co sie dzieje przed NH2010 czy aby my kibice do tego nie jesteśmy troche za krótcy?Kazdemu z nas będzie baaaardzo cieżko nie iść na mecz i wierzyć, że Ci złodzieje upadną ale co jeśli nie upadną? Mam sie podniecać do tego czasu żużlem kiedy ja codziennie po kilkanascie jak nie kilkaset razy myśle o Hutniku?Pod moimi oknami co tydzien qrwa słysze śpiewy WiC że aż sie cos gotuje normalnie ostatnie teksty pod stacją BLISKA os.Wandy "GUMIORY GDZIE JESTESCIE , WAL CIE SMIALO JEST NAS MALO..." Nic tylko sie powiesic... Zaczynam mieć obawy że jeżeli to wsyztsko sie uda że kiedys wkoncu wrócimy a jesli sie nie uda a SSA utrzyma sie przy Hutniku to do tego czasu wiele osob tych mniej wiernych nie przetrwa , i czasy jeszcze nie tak odlegle z meczu Hutnik - Czarni bedziemy tylko wspominac na youtubie...
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt mar 23, 2010 1:46 pm

DawidNh pisze:"GUMIORY GDZIE JESTESCIE , WAL CIE SMIALO JEST NAS MALO..."

Takie teksty to co najwyżej mogą śmieszyć. Tak samo jak "Hutnik jest jak Yeti" i inne tego typu podobne :lol:

Trzeba robić swoje i tyle. Jak dobrze się wykorzysta okres meczów SSA to każdy będzie wiedział po czyjej jest stronie.

Najbardziej mnie martwi że niektórzy nie widzą nawet cienia głupoty w chodzeniu na mecze SSA (w sensie w kibicowaniu grajkom SSA). Nikt nikomu nie zabrani ale chwila zastanowienie się "po chuj mam iść" dobrze by komuś zrobiła.
Ostatnio zmieniony wt mar 23, 2010 4:48 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » wt mar 23, 2010 2:55 pm

Zwłaszcza , ze cala starsza czesc Huty w godzinach okolo meczowych jest opanowana przez psiarnie i spacer nawet 1-2 osob konczy sie spisaniem.
HUTNICZY KLUB SPORTOWY

petos

Postautor: petos » wt mar 23, 2010 4:43 pm

Masz racje w godzinach meczowych jest tyle psiarni na hucie ze dramat. Wywiniecie czegos wiekszego graniczy z cudem i dlatego wc czuja sie tak pewnie!!!

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » wt mar 23, 2010 5:35 pm

Dla mnie to jest bardzo złe podejście. Nie uważam by chodzenie na SSA było czymś złym. Czymś złym byłoby dopingowanie tej drużyny, a nie sama wizyta na SS. Przydałby się jakiś antydoping, czy transparenty na meczach itp. Nie chodząc całą wiosnę sami dopełniać będziemy szale goryczy. Zupełnie inaczej będzie wyglądał bunt na stadionie niż bunt w domu przed komputerem. Pomyślcie też o tych dla których sama piłka, chęć spędzenia wolnego czasu na SS jest ważna. Pomyślcie też o tych młodych chłopakach co dopiero zaczęli przygodę z Hutnikiem. I co i teraz mają wegetować, czy może wybrać sobie W czy C, a mają ich pod nosem. Możecie nazywać takich ludzi frajerami, ale wiem, że jest grono osób które na mecze SSA chodzić będą, ot tak nawet z czystej ciekawości, zobaczyć piłkarzy, którzy miejmy nadzieje, będą przyszłością Nowego Hutnika. A pieniądze dane Gilom i Szmytom za bilet? Czy naprawdę jest różnica między frekwencją 50, a 250 osób. Ja chętnie bym zobaczył 1000 luda na pierwszym meczu plus salwę bluz. Człowiek z takiego meczu wyjdzie z lekką satysfakcją. Wybór należy do tych na górze, nie do mnie. Mam nadzieje, że przemyślicie jeszcze jakie będzie oficjalne stanowisko kibiców. Jak dla mnie idea Nowego Hutnika 2010, nie musi kolidować z obecnością na stadionie. Robić swoje tu i tam, tak to widzę.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

vulki

Postautor: vulki » wt mar 23, 2010 5:43 pm