Tragedia w Smoleńsku, żałoba narodowa.

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » wt kwie 13, 2010 8:20 pm

Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt kwie 13, 2010 8:59 pm

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt kwie 13, 2010 9:22 pm

Niestety taka polska hipokryzja. Teraz się mówi tylko że Polacy się gromadzą bo zrozumieli jak dobry był prezydent i że odkryli jego zalety i że w mediach zawsze roztrząsano jego wady.

Moim zdaniem ludzie chcą po prostu oddać hołd głowie państwa bez względu na podziały polityczne ale od wczoraj zaczyna się robić mini konkurs "kto bardziej żałuje". Tak to przynajmniej wygląda.

Jak przeczytałem o stadionie, później o Wawelu to też sobie przez chwilę pomyślałem o beatyfikacji. :?

Dziwi mnie bardzo wybór Krakowa przez rodzinę nie mniej trzeba ten wybór zaakceptować i jakieś protesty są moim zdaniem nie na miejscu.

Trzeba też powiedzieć jasno że dzięki rodzinie ś.p Prezydenta szybko zaczęły się robić mega konflikty.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt kwie 13, 2010 10:30 pm

Wypowiem się na temat pogrzebu Prezydenta Kaczyńskiego na Wawelu dość krótko i z innej perspektywy, niż dotychczasowe.

- Kraków (pomimo prezydentury Majchrowskiego) jest uznawany za bastion polskiej prawicy

- Lech Kaczyński - prezydent prawicowy, patriota

Pod tym względem mi to pasuje.

A z innego jeszcze punktu widzenia - o Krakowie zrobi się głośno na świecie, będzie dodatkowy prestiż i z tego się cieszę, bo tutaj mieszkam.

Spoczywaj w pokoju.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

Awatar użytkownika
admin
Site Admin

Postautor: admin » śr kwie 14, 2010 11:37 am

Niestety niektórzy nadal nie widzą różnicy pomiędzy tematem POLITYKA a tematem dotyczącym tragicznej śmierci wielu Polaków. Temat zostaje zamknięty do poniedziałku 19 kwietnia.