OŻÓG 1950 pisze:
Korupcję trzeba zlikwidować.
W większości się zgadzam ale teżpodoba mi się taka opinia.

http://www.joemonster.org/filmy/13233/C ... iurokracji
Moderator: dUfio
OŻÓG 1950 pisze:
Korupcję trzeba zlikwidować.
OŻÓG 1950 pisze:Korupcję trzeba zlikwidować. Nic tak nie pomoże polskiej gospodarce, jak jej działanie na zdrowych zasadach bez korupcji.
metal pisze:OŻÓG 1950 pisze:Korupcję trzeba zlikwidować. Nic tak nie pomoże polskiej gospodarce, jak jej działanie na zdrowych zasadach bez korupcji.
Ożóg: Korupcję trzeba zlikwidować, podobnie jak przestępczość, narkomanię i ściąganie na klasówkach.
Takie truizmy prawi każdy polityk (np. Kononowicz)
metal pisze:
Juhas: tzn co - wklejenie linku z artykułem bez żadnego komentarza uważasz za moherstwo ?
No i jakim cudem z tego linka wywnioskowałeś że niby jestem fanem jakiejś partii ?
Litości.
dzuhas pisze:metal pisze:http://www.polityka.pl/wybory/1506102,1,test-na-zmiane-jaroslawa-kaczynskiego.read
Powiem Ci szczerze ze rozumiem , ze mozna kogos nie lubic , a nawet ktos moze kogos denerwowac strasznie. Ja np. "z zasady" nie lubie czerwonych a teraz jeszcze Napierdalskiego nie lubie bonusowoAle Ty z tymi Kaczorami to jestes w jakims amoku, podobny jednostrony sposob myslenia jak stare baby zakochane w Rydzyku hehe , taka prawda
W ogole nie rozumiem jak mozna byc fanatykiem jakiejs partii , chyba ze PPPP (PDK:)
pzdr 1950
metal pisze:OŻÓG 1950 pisze:Korupcję trzeba zlikwidować. Nic tak nie pomoże polskiej gospodarce, jak jej działanie na zdrowych zasadach bez korupcji.
[color=darkblue]Ożóg: Korupcję trzeba zlikwidować, podobnie jak przestępczość, narkomanię i ściąganie na klasówkach.
Ożóg: Korupcję trzeba zlikwidować, podobnie jak przestępczość, narkomanię i ściąganie na klasówkach.
(wytłuszczenia moje)BIMBER pisze:
(...)dobra jest ta przez którą wymuszane są pewne działania dobre dla ogółu tzn jesli ja dam urzędnikowi w łape i to spowoduje przyspieszenie pewnych procesów administracyjnych to jest ok bo to oznacza ze prawo jest niedostosowane do realiów itp urzednik na tym zarobi a mi sie tez opłaci . (...)