Andrzej Lepper 70,13%
Waldemar Pawlak 62,34%
Marek Jurek 61,04%
Jarosław Kaczyński 55,84%
Bronisław Komorowski 55,84%
Grzegorz Napieralski 54,55%
Andrzej Olechowski 50,65%
Kornel Morawiecki 49,35%
Bogusław Ziętek 38,96%
Co ten Lepper tak wysoko ?

Moderator: dUfio
petos pisze:Panowie prawda jest taka ze w naszej kochanej ojczyznie to musi byc dyktatura bo jak maja wszyscy wladze to im sie pierdoli w glowie!!!!!! takze ja glosuje za marszalkiem lezacym na wawelupierdolic te wladze, zaluje ze u nas niema bin ladena bo powinien sie jakis odwazny wpierdolic w sejm i zostawic tylko krater
metal pisze:Bingo - nie przeszkadza Ci, że Pinochet po przejęciu władzy w wyniku puczu (państwo zostało zdestabilizowane dzięki pieniądzom CIA) doprowadził do wymordowania tysięcy ludzi?
Nie przeszkadza CI że gen. Franco korzystał z pomocy Hitlera i Mussoliniego (winnych wymordowania wielu naszych rodaków?)
O Salazarze, organizatorze obozów koncentracyjnych dla swoich politycznych przeciwników nie wspomnę.
A teraz wyobraźcie sobie w PL taką sytuację:
Jakiś oszołom (Palikot, Macierewicz) dogaduje się z kilkoma generałami, wysadzają z siodła Tuska, Kaczyńskiego czy kogo tam i ogłaszają że władza idzie w ręce Armii, następnie zgodnie z własnym widzi mi się aresztują, torturują, zabijają ludzi o określonych poglądach w imię swoich chorych ideałów.
metal pisze:Bingo - nie przeszkadza Ci, że Pinochet po przejęciu władzy w wyniku puczu (państwo zostało zdestabilizowane dzięki pieniądzom CIA) doprowadził do wymordowania tysięcy ludzi?
Nie przeszkadza CI że gen. Franco korzystał z pomocy Hitlera i Mussoliniego (winnych wymordowania wielu naszych rodaków?)
O Salazarze, organizatorze obozów koncentracyjnych dla swoich politycznych przeciwników nie wspomnę.
A teraz wyobraźcie sobie w PL taką sytuację:
Jakiś oszołom (Palikot, Macierewicz) dogaduje się z kilkoma generałami, wysadzają z siodła Tuska, Kaczyńskiego czy kogo tam i ogłaszają że władza idzie w ręce Armii, następnie zgodnie z własnym widzi mi się aresztują, torturują, zabijają ludzi o określonych poglądach w imię swoich chorych ideałów.
gunnison pisze:W pierwszej rundzie na JKM,druga to Komorowski
na poklad samolotu do Smolenska ,wsiadl czlowiek;;;maly;;klotliwy,przecietny prezydent,,zasciankowy i ksenofobiczny ,mierny polityk.Autor slow;;;;spieprzaj dziadu,,;;malpa w czerwonym;;;;;ja pania zalatwie;;;nieznajacy slow refrenu hymnu....Posmiewisko nie tylko satyrykow,,ale calej Europy,,z rekordowo niskim poparciem spolecznym.... W trumnie ze Smolenska,przywieziono ;;\wybitnego meza stanu,,;;patriote,,;;bohatera narodowego,,,;;ojca narodu;;;najwiekszego polaka;;;;rownego krolom;;; Ja sie k....pytam;;;kto podmienil zwloki????Gdzie jest cialo L Kaczynskiego??????????