KACZYŃSKI vs KOMOROWSKI

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

NA KOGO ODDASZ SWOJ GLOS W 2 TURZE

Czas głosowania minął ndz lip 04, 2010 1:31 am

KACZYŃSKI
56
52%
KOMOROWSKI
52
48%

Liczba głosów: 108

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » pn cze 14, 2010 8:13 am

OŻÓG 1950 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=h1kL5Y-I-Ew&feature=player_embedded

4:30 kwintesencja
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

petos

Postautor: petos » pn cze 14, 2010 7:00 pm

Niejestem za PISem i wogule to bym ich wszytkich wyzabijal jak wczesniej napisalem ale wole kaczke od perdolonego agenta WSI KGB jebanego poslanca cara PUtina!!!!! takze wydaje mi sie ze jedynym ktory ma szanse z tym szmaciazem jest kaczorek choc on niejest wiele lepszy :D szkoda ze niema jescze jednego kandydata ktory by z nimi powalczyl to bym na niego zaglosowal. :D Bajlepiej to zaglosujmy na lepperka i zaorajmy caly kraj i jedzmy do raichu na ogorki,tam przynajmniej normalnie placa :lol:

1979

Postautor: 1979 » pn cze 14, 2010 11:39 pm

z tego typu postów to wątpie abyś w ogóle mógł zagłosować
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » czw cze 17, 2010 10:53 am

ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw cze 17, 2010 12:21 pm

Andrzej Lepper 80% endrjuuu endrjueeee :)
Janusz Korwin-Mikke 80%
Kornel Morawiecki 65%
Waldemar Pawlak 65%
Marek Jurek 55%
Jarosław Kaczyński 55%
Bogusław Ziętek 47,5%
Bronisław Komorowski 47,5%
Grzegorz Napieralski 47,5%
Andrzej Olechowski 45%

pierwsza tura jak zwykle na Korwina, w drugiej na mniejsze zło - czyli wyborczy standardzik...
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

petos

Postautor: petos » czw cze 17, 2010 4:31 pm

1979 pisze:z tego typu postów to wątpie abyś w ogóle mógł zagłosować

mysle tak jak wiekszosc a to ze to co mowie jest pojebane to nic dziwnego skoro taki sam jest rzad i system wladzy w ty kraju takze zdanaia niezmienie i najchetniej to bym wogule nieuczestniczyl w tym cyrku ale coz jak juz mam takie prawo to skorzystam :D wnioskuje ze ty myslisz ze bedzie kurwa zajebiscie obojetnie kto wygra??? sadze ze przy tej wladzy i matolach u koryta nic dobrego juz nas niespotka widocznie jestes innego zdania :shock:

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw cze 17, 2010 7:56 pm

petos pisze:wogule

jak można nazywać rządzących matołami jak samemu prezentuje się poziom nie wymagający nawet komentarza... Zanim otrzymasz/weźmiesz dowód do ręki złap się lepiej za słownik... wytrzymałem jeszcze wpadkę w pierwszym poście bo ok, wiele osób tutaj pisze coś po pijaku czy jak wróci po ciężkim dniu z roboty i prawie zasypia. Ty jednak drugi raz pisząc coś takiego potwierdzasz, że z gimnazjum wypuścili Cię tylko przez jakiś błąd w systemie.

petos

Postautor: petos » czw cze 17, 2010 9:37 pm

heheh polityka jak zawsze wzbudza duzo emocji :D moze ja nie umiem wysmienicie ortografii ale oni napewno na rzadzeniu sie nie znaja. nie wiem czy wam sie nie podoba sposob wyrazania opinii na ten temat czy poprostu moje zdanie :D Ale chyba nie chcecie mi powiedziec ze jestescie zadowoleni z tego co sie dzieje w kraju i w samej polityce?! od 20 lat ci sami goscie i nic nowego tylko to samo, bedzie lepiej! tylko kiedy?! bo chyba nie za naszego zycia. Wiec chyba powinnismy postawic na mlodych i wyksztalconych a nie tych nieudacznikow ktorzy zyja za nasze podatki i ciezka prace! tylko kto dopusci mlodych jak starzy sie dossali do koryta i sie od niego nierusza. Ale jak dla was jest zajebiscie to gitara, zyjmy dalej w zaklamaniu jak za komuny i dajmy sobie wciskac kit :D CZY TERAZ POST SIE PODOBA??? :D ps. jesli z gimnazjum (nie tylko) wypuscili mnie przez blad systemu to ten system tez stworzyli ci twoi ukochani rzadzacy :D :D aham SORRY za bledy :lol:

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw cze 17, 2010 10:18 pm

Prawica jest tylko jedna i tą prawicą jest Korwin Mikke a cała reszta udaje tylko poglądy prawicowe.
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » czw cze 17, 2010 10:18 pm

Tzn. na kogo mamy Petos głosować bo jestem mało domyślny.

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw cze 17, 2010 11:21 pm

petos pisze:heheh polityka jak zawsze wzbudza duzo emocji

Nie polityka tym razem tylko to, że nie potrafisz się wyrazić nawet w przyzwoity sposób... Internet jest medium dla ludzi na pewnym poziomie inteligencji tutaj nie wystarczy mieć jakieś tam poglądy trzeba jeszcze umieć je wyrazić.

ale oni napewno na rzadzeniu sie nie znaja.

wątpię czy Ty masz rzetelną wiedzę na tematy gospodarki, służby zdrowia, czy polityki zagranicznej jeżeli nawet nie potrafisz się wysłowić bez przekleństw obrażania i wysunąć chociaż jednego sensownego argumentu.

czy poprostu moje zdanie. Ale chyba nie chcecie mi powiedziec ze jestescie zadowoleni z tego co sie dzieje w kraju i w samej polityce?!

Zwyzywanie i obrażenie rządzących nie jest 'zdaniem' które można podważyć czy rozpoczynać jakąkolwiek polemikę. Nie wiem też co by mi się w tym miało 'podobać'.
Nie twierdzę też, że podoba mi się sposób rządzenia ale receptą na lepszą Polskę nie są wyzwiska, tylko merytoryczna dyskusja i argumenty. Trzeba tutaj zaczynać od samych podstaw czyli od obywateli bo jeżeli My taką dyskusję będziemy prowadzić to przynajmniej mamy moralne podstawy aby tego samego wymagać od polityków.

CZY TERAZ POST SIE PODOBA??? Very Happy ps. jesli z gimnazjum (nie tylko) wypuscili mnie przez blad systemu to ten system tez stworzyli ci twoi ukochani rzadzacy Very Happy Very Happy aham SORRY za bledy Laughing

Nie, bo dalej nic nie wnosi do dyskusji.
Nie wiem czemu użyłeś stwierdzenia 'moi kochani' bo nigdzie czegoś takiego nie napisałem... Cóż boleję nad takimi błędami systemu jak chociażby dostęp do internetu dla osób które nie umieją z niego korzystać.

Boli mnie też to, że musiałem sam napisać post nic nie wnoszący do dyskusji i zabrać miejsce tym którzy w tym temacie wypowiadają się naprawdę ciekawie i prowadzą dyskusję na poziomie.
Ja niestety z braku czasu nie mogę jej śledzić na bieżąco a nie chcę się ładować między wódkę a zakąskę, nie znając dokładnie wszystkich wypowiedzi jakie tutaj padły, chwilę czasu miałem i liczę, że to co napisałem da Ci do myślenia i oszczędzi innym czasu na tłumaczenie Ci tego żebyś wrócił jak nauczysz się formułować swoje poglądy w logiczne i sensowne zdania...

petos

Postautor: petos » pt cze 18, 2010 5:34 pm

HEHE dziekuje za pouczenie :D faktycznie niemam pojecia o gospodarce itd ale oni od tylu lat nic niezmienili a to ciagle ci sami ludzie wiec zadowolony byc niemoge z tego ze niema pracy, sluzba zdrowia do niczego bo mozna umrzec czekajac w kolejce i same afery. Masz racje ze za ostro napisalem i z przeklenstwami, wiec wybaczcie mi to:D ALe ci goscie sa nieudolni wiec niewiem czy sie myle w tym ze nazywam ich matolami itd :D CZAsmi nerwy i frustracja ponosza co niemoze byc moim wytlumaczeniem ale postaram sie nawiazac przyzwoita dyskusje :D reszte naszej rozmowy jak cos dokonczmy na pw :D
A wiec myslicie ze ktorys z kandydatow z poza wielkiej 2 komorowski kaczynski ma jakies realne szanse?? I w ktora strone pojdzie polska polityka zaleznie od tego ktory z wielkiej 2 wygra??? Czy nie za duza wladza by byla w reku jednej partii jesli wygra komorowski?? bo wtedy wychodzilo by na to ze mamy prawie system jedno partyjny, wiekszosc w sejmie i glowa panstwa w ich reku ktora by nie wetowala ustaw? czy to nie za duzo???

Awatar użytkownika
Lucas[NH]

Postautor: Lucas[NH] » pt cze 18, 2010 6:03 pm

Moim zdaniem całkiem realne szanse ma Janusz Korwin Mikke.Prawie każdy znajomy mówi mi, że planuje iść i na niego zagłosować.

Jeśli wygra Komorowski to PO ma duży problem...Nie będzie już mogła tłumaczyć nieudolności swoich rządów wetem prezydenta.

spikerspw
Kontakt:

Postautor: spikerspw » pt cze 18, 2010 7:06 pm

Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pt cze 18, 2010 7:32 pm

Lucas[NH] pisze:Moim zdaniem całkiem realne szanse ma Janusz Korwin Mikke.Prawie każdy znajomy mówi mi, że planuje iść i na niego zagłosować.

Ma szansę ale na jakieś 5% bo czasem za dużo lubi powiedzieć. Pamiętam jak ostatnio Liga Prawicy Rzeczpospolitej miała 6/8% w sondażach to zrobiła się afera z dzieckiem niepełnosprawnym (nikt oficjalnie nie wie o co chodziło a media zrobiły nagonkę) i wszystko ch** strzelił.

Tym razem obyło się bez wpadek także może w okolicach 5% się zakręcić. Może więcej. Kto wie.