petos pisze:heheh polityka jak zawsze wzbudza duzo emocji
Nie polityka tym razem tylko to, że nie potrafisz się wyrazić nawet w przyzwoity sposób... Internet jest medium dla ludzi na pewnym poziomie inteligencji tutaj nie wystarczy mieć jakieś tam poglądy trzeba jeszcze umieć je wyrazić.
ale oni napewno na rzadzeniu sie nie znaja.
wątpię czy Ty masz rzetelną wiedzę na tematy gospodarki, służby zdrowia, czy polityki zagranicznej jeżeli nawet nie potrafisz się wysłowić bez przekleństw obrażania i wysunąć chociaż jednego sensownego argumentu.
czy poprostu moje zdanie. Ale chyba nie chcecie mi powiedziec ze jestescie zadowoleni z tego co sie dzieje w kraju i w samej polityce?!
Zwyzywanie i obrażenie rządzących nie jest 'zdaniem' które można podważyć czy rozpoczynać jakąkolwiek polemikę. Nie wiem też co by mi się w tym miało 'podobać'.
Nie twierdzę też, że podoba mi się sposób rządzenia ale receptą na lepszą Polskę nie są wyzwiska, tylko merytoryczna dyskusja i argumenty. Trzeba tutaj zaczynać od samych podstaw czyli od obywateli bo jeżeli My taką dyskusję będziemy prowadzić to przynajmniej mamy moralne podstawy aby tego samego wymagać od polityków.
CZY TERAZ POST SIE PODOBA??? Very Happy ps. jesli z gimnazjum (nie tylko) wypuscili mnie przez blad systemu to ten system tez stworzyli ci twoi ukochani rzadzacy Very Happy Very Happy aham SORRY za bledy Laughing
Nie, bo dalej nic nie wnosi do dyskusji.
Nie wiem czemu użyłeś stwierdzenia 'moi kochani' bo nigdzie czegoś takiego nie napisałem... Cóż boleję nad takimi błędami systemu jak chociażby dostęp do internetu dla osób które nie umieją z niego korzystać.
Boli mnie też to, że musiałem sam napisać post nic nie wnoszący do dyskusji i zabrać miejsce tym którzy w tym temacie wypowiadają się naprawdę ciekawie i prowadzą dyskusję na poziomie.
Ja niestety z braku czasu nie mogę jej śledzić na bieżąco a nie chcę się ładować między wódkę a zakąskę, nie znając dokładnie wszystkich wypowiedzi jakie tutaj padły, chwilę czasu miałem i liczę, że to co napisałem da Ci do myślenia i oszczędzi innym czasu na tłumaczenie Ci tego żebyś wrócił jak nauczysz się formułować swoje poglądy w logiczne i sensowne zdania...