KACZYŃSKI vs KOMOROWSKI

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

NA KOGO ODDASZ SWOJ GLOS W 2 TURZE

Czas głosowania minął ndz lip 04, 2010 1:31 am

KACZYŃSKI
56
52%
KOMOROWSKI
52
48%

Liczba głosów: 108

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pn cze 21, 2010 2:55 pm

Apropo żartów to : Ochrona BOR-u i utrzymanie dla Jarka+kota to dużo mniej niż utrzymanie i ochranianie 7 szlacheckich gęb. A baba szlachcica z tego co widać to lubi dobrze zjeść. Zawsze to jakieś oszczędności...

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pn cze 21, 2010 3:10 pm

W Koszer Zeitung juz w piątek odtrąbili zwycięstwo w 1 turze B.K. Teraz chyba z wkurwienia juz tasują te swoje obrzezane fiuty. Jak ku...a żartowac to już na maxa, a co tam, to też tak apropo żartów.....

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pn cze 21, 2010 5:52 pm

Teraz wszyscy na Jara! :wink:

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » pn cze 21, 2010 7:58 pm

A ten może być ?? http://www.youtube.com/watch?v=MYbNcd0L ... re=related

Ogarnijcie się trochę z tymi 'pajacami'

MISIEK72 pisze:A baba szlachcica z tego co widać to lubi dobrze zjeść.

Teraz chyba z wkurwienia juz tasują te swoje obrzezane fiuty. Jak ku...a żartowac to już na maxa, a co tam, to też tak apropo żartów.....

ręce opadają... Jeżeli nie widzisz różnicy między tym co wstawił Metal a Twoimi słowami to... Inteligentny człowiek umie zażartować i nikogo nie obrazić... Nie powiem jak się nazywa ludzi którzy tylko innych obrażają....

Dobranoc taplajcie się dalej w bagienku...

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pn cze 21, 2010 9:51 pm

Ręce to opadaja jak się widzi, ze 28% ludzi z tego forum głosuje na B.K. , na środowisko ludzi które otwarcie wypowiedziało wojne środowisku kibicowskiemu w Polsce, dla którego jest tylko zawsze 1 słuszna prawda -ich prawda.
Jak ja kogoś obrażam, to co robią ci ludzie
http://proca.pl/pokaz/4828/apel_w_spraw ... czaka/caly.

Na WSI24 leci Szklo kontaktowe, tam bardzo czesto ,bardzo kulturalni ludzie w bardzo kulturalny sposob sobie zartuja,zreszta B.K. figlarz tez lubi sobie pozartowac w kulturalny sposob,chocby z krakusow czy poznaniakow. Zeby nikogo czasem nie obrazic to moj ostatni post na tym forum

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn cze 21, 2010 10:51 pm

BarteKSH pisze:ręce opadają... Jeżeli nie widzisz różnicy między tym co ja wstawiłem, a tym, co Ty.*

*mój dopisek

Dla porównania jeszcze raz:

- człowiek zapatrzony w siebie (jak się przeciwnicy nie zamkną, to zabierze nam wolność, bo to przecież ON pokonał komunizm)

- człowiek na tyle głupi by być sterowanym przez komuchów, a jednocześnie mieć poczucie odwrotne - że samemu wodzi ich za nos.

http://www.youtube.com/watch?v=7NXztZrqIPQ

KONTRA:

- ktoś z wizją, ktoś, kto ma określone poglądy (z którymi możesz się nie zgadzać), ale którego nie posądziłbym o bycie zadufanym w sobie głupcem

http://www.youtube.com/watch?v=MYbNcd0L ... re=related
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

dUfio

Postautor: dUfio » pn cze 21, 2010 11:05 pm

tak z ciekawosci-jak sie rozkladaja wyniki 1 tury ale nie w procentach tylko w oddanych glosach? ile osob glosowalo w sumie?

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn cze 21, 2010 11:10 pm

Liczba głosów oddanych: 16923832
Liczba głosów ważnych: 16806170

Liczba głosów na kandydata Liczba głosów: na kandydata / ważnych [%]

1 JUREK Marek 177315 1.06
2 KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 6128255 36.46
3 KOMOROWSKI Bronisław Maria 6981319 41.54
4 KORWIN-MIKKE Janusz Ryszard 416898 2.48
5 LEPPER Andrzej Zbigniew 214657 1.28
6 MORAWIECKI Kornel Andrzej 21596 0.13
7 NAPIERALSKI Grzegorz Bernard 2299870 13.68
8 OLECHOWSKI Andrzej Marian 242439 1.44
9 PAWLAK Waldemar 294273 1.75
10 ZIĘTEK Bogusław Zbigniew 29548 0.18
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » wt cze 22, 2010 12:58 am

MISIEK72 pisze:Ręce to opadaja jak się widzi, ze 28% ludzi z tego forum głosuje na B.K. , na środowisko ludzi które otwarcie wypowiedziało wojne środowisku kibicowskiemu w Polsce, dla którego jest tylko zawsze 1 słuszna prawda -ich prawda.

tak tak ... Ja o tonie wypowiedzi a Ty o poglądach. I pomysłem PO było wprowadzenie sądów 24-godzinnych... KAŻDA partia medialna mówi o walce z chuligaństwem i będzie mówić i walczyć bo takie są poglądy większości społeczeństwa i to na nie trzeba wpłynąć aby zmienić stanowisko polityków w tej sprawie.

ale którego nie posądziłbym o bycie zadufanym w sobie głupcem

Czy głupiec to nie mnie osądzać ale z tym zadufaniem to grubo przesadziłeś.

człowiek zapatrzony w siebie (jak się przeciwnicy nie zamkną, to zabierze nam wolność, bo to przecież ON pokonał komunizm)

Wymaganie troszku poszanowania swojej osoby nazywasz już zadufaniem... Wybacz ale nazywanie go Bolkiem przez Pana Kaczyńskiego było sporym nietaktem.

człowiek na tyle głupi by być sterowanym przez komuchów, a jednocześnie mieć poczucie odwrotne - że samemu wodzi ich za nos.

Tak komuniści sami się obalili. Później te same osoby dalej w Polscy trzymały władzę m.in. za rządów AWS (w AWS było w 97 roku więcej członków PZPR niż w SLD) mało tego toż to ten stojący zawsze im na przeciw Kaczyński był jednym z założycieli AWS.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt cze 22, 2010 1:26 am

BarteKSH pisze:
Czy głupiec to nie mnie osądzać ale z tym zadufaniem to grubo przesadziłeś.

Bartku, Wałęsa nie jest zadufany w sobie? No proszę Cię... On uważa, że samo złe myślenie o nim to przestępstwo... A żeby było obiektywnie, to nie tylko ja (zwolennik PiS) to dostrzegam, ale również ludzie z innej strony polityki. Taki Majewski w swoim show - kiedy oglądałem parodię Wałęsy, który wyłączył kolory w telewizorze za karę, bo cofa wolność, to miałem niezły ubaw. Parodia, parodią, ale o czym to świadczy? Gość jest pyszny i zadufany. Niedługo okaże się, że obalił ten komunizm sam, nie było żadnych robotników, był on jeden.

BarteKSH pisze:Wymaganie troszku poszanowania swojej osoby nazywasz już zadufaniem... Wybacz ale nazywanie go Bolkiem przez Pana Kaczyńskiego było sporym nietaktem.

Również uważam, że jest Bolkiem.
Myśląc tak logicznie, zdroworozsądkowo, nie jestem w stanie uwierzyć, że taki prosty chłop, sam jeden zrobił w konia wyspecjalizowanych agentów PRLu.

BarteKSH pisze:Tak komuniści sami się obalili.

Popatrz szerzej, poza mury Sejmu i Senatu. Jak myślisz co się stało z państwowymi zakładami produkcyjnymi, z państwowymi fabrykami?
Jaka grupa została ich właścicielami?

Dam Ci jeszcze przykład z HTSu - ojciec mojego kolegi - dobry fachowiec - nigdy nie został kierownikiem, mimo że miał do tego kwalifikacje. Kto został? Oczywiście były komunista.

A na końcu sobie pomyśl. W NRD był taki Honecker, któremu wytoczono proces o zdradę stanu i który zmarł w Chile...
A nasz, polski odpowiednik, generał Jaruzelski? Co z nim?

Widzisz Bartku drogi, wpływy są dalej i będą, bo nie rozliczyliśmy się z komuną. I teraz nie ma nawet co nad tym się użalać, ale jedynie rywalizować z nimi na drodze demokracji. Ale wobec tego powyższego, nikt mi nie powie, że Wałęsa jest czysty.

A dlaczego? Bo to niemożliwe. Gdyby Polska miała prawdziwego bohatera, to przeszłość dawno temu była by rozliczona, a my dzisiaj żylibyśmy w zupełnie innym kraju. I nikt by nie płakał po Tragedii Smoleńskiej (tak jak to miało miejsce na antenie TVN24 podczas Szkła Kontaktowego), że "za dużo już tej żałoby".

Pozdrawiam :)

1979

Postautor: 1979 » wt cze 22, 2010 1:34 am

PIERWSZA TURA WSROD KIBICÓW HKS
1.KORWIN-MIKKE 39%
2.KOMOROWSKI 37%
3.KACZYŃSKI 17%
A DRUGA ?
moj glos-Kaczynski,choc bedzie to głos bardziej przeciwko Komorowskiemu ,niz na Prezesea PiS
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt cze 22, 2010 2:44 am

tak jak pisalem , w pierwszej ustrzelilem JKM a tera zapolowalbym na jakiego Kaczora , najchetniej przegryzajac ten fakt kurakiem z Przy Arki
Tez glosuje bardziej "przeciw" niz "za".Mam nadzieje ze Komor nie zostanie Prezydentem, bo najnormalniej bedzie mi wstyd jak skurwysyn jak ten Wąs gdzies pojedzie i bedzie reprezentowal Polske. Bedzie sie usmiechal glupkowato i dal klepac po plecach , bo czy On w ogole ma jakiekolwiek poglady ?! pytanie retoryczne bo wiadomo ,ze wspomniany wczesniej kurczak z przy arki ma wiecej do powiedzenia ,w kazdej sprawie innej od zapuszczania wasow ,od niego
pzdr Osiek

flagus

Postautor: flagus » wt cze 22, 2010 8:20 am

MISIEK72 pisze:Ręce to opadaja jak się widzi, ze 28% ludzi z tego forum głosuje na B.K. , na środowisko ludzi które otwarcie wypowiedziało wojne środowisku kibicowskiemu w Polsce, dla którego jest tylko zawsze 1 słuszna prawda -ich prawda.

Nie pomyliłeś B.K z J.K ???? To właśnie środowisko PiSu zachowuje się tak jak tylko oni mieli by rację.
Jak interpretujesz pamiętne słowa o tym że "oni stoją tam gdzie stało wtedy ZOMO". Bo ja interpretuję je że tylko PiS ma rację. A kto nie z PiSem ten przeciwko narodowi. Znajdź mi 1 (jedna)taką wypowiedź z ust PO odnośnie narodu (przeciwników politycznych). Wykształciuchy łżeelity to też wypowiedzi PO?
Może się mylę... Pewnie za głupi jestem. Popraw mnie.
Tak jak pisałem druga tura ---- na nikogo.
Więc bez posądzania o jakąkolwiek stronniczość.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt cze 22, 2010 8:49 am

Uważam, że bycie kibicem i oddanie głosu na człowieka z układu potvnowskiego, można porównać do sytuacji żyda z trzeciej rzeszy głosującego na Hitlera. No, ale każdy swój rozum ma.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » wt cze 22, 2010 8:52 am

Uważam że bycie kibicem i głosowanie na kandydata, który wprowadził w nasz świat bezprawie w postaci sądów 24godzinych i aresztów wydobywczych można porównać do sytuacji żyda z trzeciej rzeszy głosującego na Hitlera. No, ale każdy swój rozum ma.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!