WASZE PYTANIA [bez komentarzy]

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » wt cze 29, 2010 5:54 pm

A Ja bym prosił o większą przejrzystość działań

Bo już za nie cały miesiąc mecz NOWEGO HUTNIKA a My nie wiemy nic na temat drużyny.
Jaki skład? Kto trenerem?

Druga sprawa sponsorzy. Podobno jacyś są.
Kto? Chyba każdemu sponsorowi zależy na reklamie a nie na ukrywaniu sponsoringu?

Jeżeli żadna z tych kwestii nie może być ujawniona, to proszę o odpowiedz dlaczego?

Siergiej

Postautor: Siergiej » wt cze 29, 2010 8:22 pm

Od kiedy i gdzie będzie można zakupić bilet na mecz NH2010 ?

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt cze 29, 2010 8:44 pm

Na kiedy spodziewane jest wykonanie koszulek Nowego Hutnika?

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt cze 29, 2010 8:48 pm

Siergiej pisze:Od kiedy i gdzie będzie można zakupić bilet na mecz NH2010 ?

Mecz Hutnik Kraków – 1. FC Magdeburg odbędzie się 24 lipca 2010 r. o godz. 18:00. Przedsprzedaż biletów na to szlagierowo zapowiadające się spotkanie rozpocznie się 1 lipca br. i potrwa do 23 lipca.
Quam dulce et decorum est pro patria mori

majlech

Postautor: majlech » wt cze 29, 2010 8:57 pm

BINGONH pisze:A Ja bym prosił o większą przejrzystość działań

Bo już za nie cały miesiąc mecz NOWEGO HUTNIKA a My nie wiemy nic na temat drużyny.
Jaki skład? Kto trenerem?

Druga sprawa sponsorzy. Podobno jacyś są.
Kto? Chyba każdemu sponsorowi zależy na reklamie a nie na ukrywaniu sponsoringu?

Jeżeli żadna z tych kwestii nie może być ujawniona, to proszę o odpowiedz dlaczego?

Nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi z przejrzystoscia. Kazdy, kto sie zaangazowal w NH 2010 wie, jakie dzialania sa prowadzone.

Poniewaz nie zapadly jeszcze wiazace decyzje (w niewielkim stopniu zalezne od nas), ktore maja decydujace znaczenie na ksztalt druzyny, jej cele oraz sposob funkcjonowania, zadne kwestie personalne nie zostana ujawnione.

W tym miejscu napisze tylko, ze ze wszystkiego, do czego zobowiazalismy sie zakladajac Nowego Hutnika 2010, wywiazalismy sie.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » wt cze 29, 2010 10:39 pm

majlech pisze:
W tym miejscu napisze tylko, ze ze wszystkiego, do czego zobowiazalismy sie zakladajac Nowego Hutnika 2010, wywiazalismy sie.

[wymoderowano] dlaczego zatem nie znamy nazwy ani jednego ze sponsorów?
Nie życzyli sobie tego? Czy umowy nie są jeszcze podpisane?

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr cze 30, 2010 6:38 am

BINGONH pisze: dlaczego zatem nie znamy nazwy ani jednego ze sponsorów?
Nie życzyli sobie tego?
Czy umowy nie są jeszcze podpisane?

Ponieważ taki a nie inny jest kształt umów.
Są podpisane.
1 lipca już niedługo, prosimy o cierpliwość.

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » śr cze 30, 2010 7:51 am

majlech pisze:Ceny biletów:
- dorośli: w przedsprzedaży 10 PLN (w dniu meczu 12 PLN)
- kobiety oraz dzieci do lat 12 (rocznik 1998, wyłącznie po okazaniu legitymacji szkolnej): bezpłatnie.

Czy ceny biletów są takie same dla każdego sektora i czy wszystkie sektory będą dla Nas dostępne ?
Chodzi mi głównie o możliwość wyboru.

- Ewentualne pozostałe bilety zostaną przekazane do kas stadionu i będą sprzedawane w dniu 24 lipca.

Jaka ilość biletów jest przewidziana na to spotkanie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr cze 30, 2010 8:28 am

jarkonh pisze:Czy ceny biletów są takie same dla każdego sektora i czy wszystkie sektory będą dla Nas dostępne ?
Chodzi mi głównie o możliwość wyboru.

Jaka ilość biletów jest przewidziana na to spotkanie ?

Ceny i wygląd biletów są takie same dla każdego sektora (poza zaproszeniem VIP dla sponsorów imprezy).

Kupujesz bilet na mecz, jeśli jesteś kibicem Hutnika wchodzisz na sektor gospodarzy, jeśli dopingujesz 1.FC Magdeburg, na sektor gości. Jeśli jesteś sponsorem - wchodzisz na sektor VIP.

Nie wszystkie sektory będą dostępne. Szczegółowy plan rozmieszczenia dostępnych sektorów będzie dostępny w materiałach informacyjnych i we właściwym temacie na Forum.

Przygotowano trzy tysiące biletów. Jeśli chcesz mieć pewność, że zobaczysz to ważne spotkanie - kup bilet w przedsprzedaży.

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » śr cze 30, 2010 12:37 pm

[wymoderowano]Co NH2010 ma zamiar zrobic aby przyciagnac ludzi na stadion ?
Czy podjete zostana jakies dodatkowe działania ,oprocz plakatowania miasta, bilboardu i ogloszen w internecie i gazetach.
Czy wystosowane zostaną jakies specjalne zaproszenia na mecz dla potencjalnych sponsorów , inwestorow etc. ?
Czy zostaną podjete jakies działania marketingowe , prowadzone kiedys przez Piotrka Danka mam tu na mysli zapraszanie wychowanków domów kultury , domów dziecka czy Siemachy??
Hutnik Centrum B

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr cze 30, 2010 1:32 pm

MarianHKS pisze:[wymoderowano]1)Co NH2010 ma zamiar zrobic aby przyciagnac ludzi na stadion ?
Czy podjete zostana jakies dodatkowe działania ,oprocz plakatowania miasta, bilboardu i ogloszen w internecie i gazetach.
2) Czy wystosowane zostaną jakies specjalne zaproszenia na mecz dla potencjalnych sponsorów , inwestorow etc. ?
3) Czy zostaną podjete jakies działania marketingowe , prowadzone kiedys przez Piotrka Danka mam tu na mysli zapraszanie wychowanków domów kultury , domów dziecka czy Siemachy??

ad1) Dzięki współpracy z patronami medialnymi (radio, tv tradycyjna, tv internetowa, prasa) promocja wydarzenia w tych mediach będzie intensywniejsza.
Jak wiesz, reklamy dźwiękowe pojawiły się podczas innych wydarzeń sportowych w NH (Wanda Speedway). Dzięki pomocy kibiców zrealizowany zostanie projekt reklamy świetlnej (ekran LED) na teatrze Bagatela. Zorganizowano system przedsprzedaży (również za pośrednictwem allegro).
Oczywiście jeśli któryś z Forowiczów ma jakiś ciekawy pomysł i chciałby podjąć się jego realizacji (łącznie ze znalezieniem źródeł finansowania) serdecznie zapraszamy do właściwego wątku i do DZIAŁANIA.

ad 2) Tak

ad 3) Tak

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr cze 30, 2010 3:00 pm

NOWY_HUTNIK_2010 pisze:Nie wszystkie sektory będą dostępne. Szczegółowy plan rozmieszczenia dostępnych sektorów będzie dostępny w materiałach informacyjnych i we właściwym temacie na Forum.

Przygotowano trzy tysiące biletów. Jeśli chcesz mieć pewność, że zobaczysz to ważne spotkanie - kup bilet w przedsprzedaży.

1)Nie wiem czy to nie jakieś wścibskie pytanie ale czym spowodowane jest to ograniczenie biletowe i stadionowe?

2)[wymoderowano] czy w przypadku dużej liczby biletów sprzedanych w przedsprzedaży jest szansa na wszelki wypadek na zwiększenie tej liczby?

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » śr cze 30, 2010 3:49 pm

KonradHKS pisze:1)Nie wiem czy to nie jakieś wścibskie pytanie ale czym spowodowane jest to ograniczenie biletowe i stadionowe?

2)[wymoderowano] czy w przypadku dużej liczby biletów sprzedanych w przedsprzedaży jest szansa na wszelki wypadek na zwiększenie tej liczby?

Ad 1) Nie jest. Kosztami organizacji imprezy masowej na większa skalę niż 3000 widzów.

Ad 2) Na dzień dzisiejszy nie przewidujemy zwiększenia ilości wejściówek.

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » śr cze 30, 2010 7:17 pm

Jakie gadżety zostaną wypuszczone z okazji meczu z FCM?
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

majlech

Postautor: majlech » śr cze 30, 2010 7:59 pm

Daj sie zaskoczyc :-) Blizej meczu powiemy, ale juz dzis mozecie oszczedzac pieniadze :-)
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!