KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dUfio

Postautor: dUfio » czw lip 01, 2010 10:50 pm

Winnetou pisze:
Michas pisze:Ja sobie tak myśle, że można by było jakieś nie wielkie ulotki zrobić i w kilku nowohuckich np. sklepach położyć załóżmy przy kasie co by każdy sobie mógł wziąć. Ewentualnie dogadać się z jakimś sklepem bądź sklepami, że da się kilka biletów i za zakupy powyżej jakieś kwoty dostawało by się bilet.

Swietny pomysl. Ja moglbym zalatwic jeden taki sklep na Kazimierzowskim, a drugi w Bienczycach.

zazakupypowyżej 19,50 ewentualnie 60 :)

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » czw lip 01, 2010 10:55 pm

Czy bedzie organizowany wyjazd do Nowego Wisnicza na Magdeburg?

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt lip 02, 2010 6:56 am

Michaś, rozumiem, że Ty pokryjesz koszt rozdawanych biletów?
:P
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » pt lip 02, 2010 10:09 am

Faktycznie pomysł chybiony. Chociaż bardziej miałem na myśli sklepy w ścisłym centrum NH lub nawet te w których prowadzona jest przedsprzedaż. No ale nie ważne. Faktycznie koszty takiego przedsięwzięca były by za duże i miało by to pewnie marne efekty.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

pablo

Postautor: pablo » pt lip 02, 2010 1:28 pm

a może by tak :
- licytacja i kto tą licytację wygra strzela karne w przerwie meczu obu bramkarzom, wylicytowana kwota przeznaczona na cele ustalone przez NH2010.

Awatar użytkownika
NOWY_HUTNIK_2010
Site Admin

Postautor: NOWY_HUTNIK_2010 » pt lip 02, 2010 1:32 pm

Planowaliśmy konkurs rzutów karnych nie tylko dla bogatych :) tak by każdy widz miał równe szanse wzięcia w nim udział. Realizacja tego pomysłu zależy od decyzji jednego ze sponsorów.

patryk

Postautor: patryk » sob lip 03, 2010 7:28 am

A co sądzicie o takim pomyśle.... Przedstawiciele NH biorą 3 bilety i idą odpowiednio zaprosić Majcherka, Kracika i Niemca. Nie było by w tym nic dziwnego, ale robią to przy umówionym wcześniej paparazzim i w świat idzie news, że Nowy Hutnik zaprasza oficjeli miasta i związku do obecności na meczu z Magdeburgiem=poparcia idei Nowego Hutnika??
Pewna manipulacja, ale media są 4 siłą, więc...
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » sob lip 03, 2010 9:07 am

Prezydent Majchrowski wczoraj przyjął bilet na ten mecz z rąk Prezesa Stowarzyszenia. Zapraszanie jednocześnie p. Prezydenta i p. Wojewody mogłoby zostać uznane za polityczną niezręczność.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » sob lip 03, 2010 11:38 am

metal pisze:Prezydent Majchrowski wczoraj przyjął bilet na ten mecz z rąk Prezesa Stowarzyszenia. Zapraszanie jednocześnie p. Prezydenta i p. Wojewody mogłoby zostać uznane za polityczną niezręczność.

Jeśli byłaby taka wola stowarzyszenia mogę zaproszenia dostarczyć osobiście dyrektorowi regionu, dyrektorowi generalnemu (będę w Warszawie w przyszłym tygodniu), kierownikowi marketingu CCHBC Polska

Pozdrawiam
Markow
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

bn

Postautor: bn » sob lip 03, 2010 3:34 pm

metal pisze:Prezydent Majchrowski wczoraj przyjął bilet na ten mecz z rąk Prezesa Stowarzyszenia. Zapraszanie jednocześnie p. Prezydenta i p. Wojewody mogłoby zostać uznane za polityczną niezręczność.

Moim skromnym zdaniem zaproszenie obydwu byłoby neutralne politycznie. Bardziej niezręcznie może być po ewentualnym zwycięstwie Kracika w wyborach. :)

Swoją drogą, ciekawe czy JM raczy się pojawić.

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr lip 07, 2010 11:16 pm

Czy przed meczem z okazji 60. rocznicy powstania KS Hutnik KRAKÓW ,
nie mógłby kursować OGÓREK pomiędzy np. PLACEM CENTRALNYM A SUCHYMI STAWAMI ? Mogłoby to pięknie nawiązywać do historii !

Odpowiadając na ewentualne zaczepki - sam za ewentualną realizację nie zapłacę :)

Niestety nikogo nie znam w tej branży . A ewentuale "załatwianie" tematu przez stazyję69 spali na panewce - mały staż na forum ! :oops:

MOŻE KTOŚ POMOŻE !

Awatar użytkownika
jarekb

Postautor: jarekb » czw lip 08, 2010 8:16 am

Ja znam kilka osób w MPK i zapytam. Obawiam się jednak, że będą się bali użyczyć tego autobusiku :roll:

-edit-

Sprawdziłem na stronie i wychodzi raczej drogo ...

http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=103&mId1=94

Autobus typu Jelcz 272MEX tzw. "Ogórek" + P01
miejsc: 27+53
rok produkcji: 1971
minimalne zlecenie: 54 km - 420,12zł (449,53zł z VAT)

Cena minimalnego zlecenia wynajmu autobusu lub tramwaju obejmuje: do 3 godzin wynajmu pojazdu i do 54 km. Czas wynajmu pojazdu oraz przejechane kilometry są liczone od wyjazdu pojazdu z zajezdni (do miejsca rozpoczęcia świadczenia usługi) do powrotu (do zajezdni).

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » czw lip 08, 2010 1:45 pm

Na telebim się udało zebrać to i pewnie na tramwaj/autobus też by się uzbierało :lol:
Więcej wiary w siebie i do dzieła.
Oczywiście i w tym przypadku deklaruję wsparcie finansowe :)
Obrazek

stazyja69

Postautor: stazyja69 » czw lip 08, 2010 4:08 pm

Jako "sprawca" tematu ogórkowego - również deklaruję małe wsparcie finansowe ! :)
Tylko KTO weżmie się za organizację ?

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » czw lip 08, 2010 4:11 pm

Też się mogę dorzucić w razie czego. Szkoda tylko, że mnie na meczu nie będzie, akurat wyjezdżam wtedy :cry:
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!