KACZYŃSKI vs KOMOROWSKI

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

NA KOGO ODDASZ SWOJ GLOS W 2 TURZE

Czas głosowania minął ndz lip 04, 2010 1:31 am

KACZYŃSKI
56
52%
KOMOROWSKI
52
48%

Liczba głosów: 108

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn lip 05, 2010 3:31 pm

lucero pisze:Mam nadzieję, że PO nie przeforsuje płatnych studiów, czy ustawy o odwróconym kredycie hipotecznym. Ciekawy jestem też, co zrobi Marek Belka. Uważam, iż jego poprzednik Sławomir Skrzypek ma wielkie zasługi dla Polski - był przeciwnikiem dalszego zadłużania się Polski w MFW, nie chciał również, aby rząd PO łatał dziurę budżetową za pomocą zysków z NBP. Zyski te były rezerwą walutową, która była gwarantem stabilności naszej waluty.

Teraz to Ozog dojebales niezle :) ale nie będę wchodził w polemikę bo to temat dla innych :)

W czym dojebałem? Wiem, ale nie powiem?
Proszę odnieś się do tego...
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

lucero

Postautor: lucero » pn lip 05, 2010 3:35 pm

OŻÓG 1950 pisze:W czym dojebałem? Wiem, ale nie powiem?
Proszę odnieś się do tego...

W ramach meczu z Magdeburgiem będziesz mial trochę osob na stadionie, z ktorymi będziesz mógł skonfrontować swoją wiedzę na tematy ekonomiczne, które tutaj zaprezentowałeś.

Generalnie tak jak napisal Penny- narod polski zawsze jest niezadowolony wiec za 1,5 przejmujecie wladze w Sejmie i kraj czekaja wreszcie szczesliwe lata.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn lip 05, 2010 3:38 pm

Myślisz, że nie będę miał nic lepszego do roboty podczas meczu, tylko gadanie o polityce i ekonomii?

Pozdrawiam :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

lucero

Postautor: lucero » pn lip 05, 2010 3:43 pm

[quote="OŻÓG 1950"]Myślisz, że nie będę miał nic lepszego do roboty podczas meczu, tylko gadanie o polityce i ekonomii?

Nie wiem- patrząc na niektóre wpisy tutaj to mam wątpliwości.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin

Postautor: admin » pn lip 05, 2010 3:45 pm

Zapraszamy do tematu POLITYKA