katastrofa samolotu - przyczyny

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn lip 12, 2010 1:12 pm

stazyja69 pisze:
stazyja69 pisze:Czy ktoś wie jakie uprawnienia ma :
"Zespół parlamentarny PiS ds. katastrofy smoleńskiej " ?

Odpowiedź brzmi - żadnych
Stworzenie zespołu ds. katastrofy ma więc jedynie wymiar propagandowy.

Albo dużo chcą, ale pewnie i tak za wiele nie zdziałają.

(miło, że sam sobie zadajesz pytania ;) )

Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

stazyja69

Postautor: stazyja69 » wt lip 13, 2010 11:24 pm

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lip 14, 2010 1:04 am

ciekawe jak Jarek się czuł, jak ich tak blokowali...

EDIT:
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/36544
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr lip 14, 2010 12:17 pm

OŻÓG 1950 pisze:ciekawe jak Jarek się czuł, jak ich tak blokowali..

EDIT:
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/36544

Z tego co mi wiadomo premier Tusk proponował wspólny lot do Smoleńska przewodniczącemu Kaczyńskiemu na miejsce tragedii !

Nie mieszałbym 1940 z 2010 , to dwa różne tematy .
Tuszowanie mordu przez Rosję to rzecz oczywista , niemniej należy pamiętać
że Amerykanie jak i nasi zachodni sojusznicy w temacie KATYŃ 1940 nie byli wyrywni .
Nie jestem historykiem więc nie będę wdawał sie w szczegóły !

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lip 14, 2010 1:34 pm

- Nie mieszam, pokazuję, że Rosjanie kręcą. Dostaniemy dokumenty, w mediach będzie poruszenie, radość, pojednanie - tymczasem prawda będzie taka, że te dokumenty już wszyscy znają...

- Nie lubią się. Chciał jechać z przyjaciółmi. To chyba normalne...

Krzycho

Postautor: Krzycho » śr lip 14, 2010 3:05 pm

walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

lucero

Postautor: lucero » śr lip 14, 2010 3:21 pm

Krzycho pisze:http://wiadomosci.onet.pl/2197644,11,jak_nie_wyladujemy__to_mnie_zabijeja_nowe_dane_ws_stenogramow,item.html

Myślę, że wszystko jest jasne, jutro w GP ukaże się artykuł powielony tutaj przez kilka osób, iż IL rozpylił mgłę, pilot miał instrukcje od Tuska działającego z rosjanami, iz ma ladować w owej mgle, bo inaczej "mnie zabiją" i męczenśka smierć (dotyczy tylko saloniku Prezydenta, inny zgineli po prostu w katastrofie) wreszcie zostanie potwierdzona a przyczyny rozwikłane.

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr lip 14, 2010 3:26 pm

Przecież od dawna wiadomo że wina na 99% leży po stronie pilotów. Dla mnie naciskiem byłoby przystawienie broni do głowy ( i to ten jeden spiskowy procent) a jakieś tam straszenie to nie jest na tyle poważny nacisk aby pilot nie mógł podjąć samodzielnej decyzji...

lucero

Postautor: lucero » śr lip 14, 2010 3:28 pm

[quote="KonradHKS"]Przecież od dawna wiadomo że wina na 99% leży po stronie pilotów.

Widać, że Gazety Polskie nie czytujesz :)

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » śr lip 14, 2010 3:30 pm

Jak ktoś lubi to może sobie wykorzystywać ten 1 % na różne historię :wink:

lucero

Postautor: lucero » śr lip 14, 2010 3:33 pm

KonradHKS pisze:Jak ktoś lubi to może sobie wykorzystywać ten 1 % na różne historię :wink:

Przynajmniej wiadomo, dlaczego Jarosław taki wk***** od wczoraj chodzi.

Krzycho

Postautor: Krzycho » śr lip 14, 2010 3:38 pm

i skad ten ich wyprzedzajacy atak.
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr lip 14, 2010 4:45 pm

Dzieciaki i Lucero :lol: .
Naprawdę wierzycie w te bajki?
Gebbels z piekla przyklaskuje z aprobata dla wyczynow swoich wiernych uczniow ze skurwialej walterowskiej telewizji.
A wy dajecie się robić w chuja sługusom sił ciemności jak dzieciaki w piaskownicy.
Sorki, ale ja bardziej wierze GP nizli telewizji dla pojebanców, ciekawe czy kiedyś orginały tych "rewellacji".
Dzień po wywiadzie Jerrego, mamy te rewelacje i sprawa załatwiona ,"wiarygodni" dziennikarze już rozpoczeli żer.
Żygać się chce patrzać na to wszystko, ale spokojnie historia pokazuje, że nie tacy wielcy władcy jak herr tuk wypierdali na śmietnik historii, ja już nie mogę się doczekać jak herr tuk będzie wypierdał do helikoptera niczym Caucescu w pamietnym roku 89r, czego sobie i panom życze.
Pozdrawiam z drugiej strony barykady.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr lip 14, 2010 5:37 pm

PennyWise pisze:Dzieciaki i Lucero :lol: .
Gebbels z piekla przyklaskuje z aprobata dla wyczynow swoich wiernych uczniow ze skurwialej walterowskiej telewizji.
A wy dajecie się robić w chuja sługusom sił ciemności jak dzieciaki w piaskownicy.
Sorki, ale ja bardziej wierze GP nizli telewizji dla pojebanców, ciekawe czy kiedyś orginały tych "rewellacji".
Dzień po wywiadzie Jerrego, mamy te rewelacje i sprawa załatwiona ,"wiarygodni" dziennikarze już rozpoczeli żer.
Żygać się chce patrzać na to wszystko, ale spokojnie historia pokazuje, że nie tacy wielcy władcy jak herr tuk wypierdali na śmietnik historii, ja już nie mogę się doczekać jak herr tuk będzie wypierdał do helikoptera niczym Caucescu w pamietnym roku 89r, czego sobie i panom życze.

Widzę że nie potrzebujesz poszukiwania prawdy , ty ją poprostu znasz .
Mam nadzieję że nie uczysz dzieci w szkole np. wiedzy o społeczeństwie.

A teraz na poważnie - jestem przeciwny wyciąganiu poszczególnych fragmentów rozmów z kabiny , wieży itp.
Wiem że jest to nieuniknione, ponieważ większość polityków ma w tym interes !
Nawet gdyby Putin w zębach po godzinie od katastrofy przyniósł czarne skrzynki , wrak samolotu to i tak byłoby źle i podejrzane . Przecież gdzieś musiałby być haczyk ! :) Nieprawdarz ?

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » śr lip 14, 2010 7:01 pm

stazyja69 pisze:
PennyWise pisze:Dzieciaki i Lucero :lol: .

Widzę że nie potrzebujesz poszukiwania prawdy , ty ją poprostu znasz .
Mam nadzieję że nie uczysz dzieci w szkole np. wiedzy o społeczeństwie.

A teraz na poważnie - jestem przeciwny wyciąganiu poszczególnych fragmentów rozmów z kabiny , wieży itp.
Wiem że jest to nieuniknione, ponieważ większość polityków ma w tym interes !
Nawet gdyby Putin w zębach po godzinie od katastrofy przyniósł czarne skrzynki , wrak samolotu to i tak byłoby źle i podejrzane . Przecież gdzieś musiałby być haczyk ! :) Nieprawdarz ?

Nauczycielem nie jestem , ale bardzo bym chciał najbardziej w żenskim liceum 8) .
Zadam ci pytanie komu bardziej wierzyć Jerremu Kaczynskiemu, gosciowi który przez dwadziescia lat nie dorobil się niczego na polityce , nie uwikłał się w żadną aferę(afery typu blida czy g przemilcze, bo podniecać się tym nie mam zamiaru) czy putinowi gościowi który nie wachał się dla zdobycia władzy nie wachał się zamordować kilkaset swoich rodaków .
Jak teraz ogladam filmy ze Smolenska widac w oczach Kaczego, że facet miał swiadomosc ,że to było morderstwo. Ciekawe , jak długo mu dadzą teraz pożyc :roll: .
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan