OŻÓG 1950 pisze:W Biedronce jest promocja zielonego Okocimia.
Cena sugerowana na puszce to 2,99zł, a w Biedronce kosztuje... 1,99zł.
Polecam
W Lidlu Okocim Mocny (trochę „smaczniejszy”, tj. 7,1V) za 2,29 PLN.
Moderator: dUfio
OŻÓG 1950 pisze:W Biedronce jest promocja zielonego Okocimia.
Polecam
Staszek pisze:OŻÓG 1950 pisze:W Biedronce jest promocja zielonego Okocimia.
Polecam
OŻÓG 1950 pisze:Staszek pisze:OŻÓG 1950 pisze:W Biedronce jest promocja zielonego Okocimia.
Polecam
A czy jest w Lidlu też zwykły Okocim?
Przyznam, że dzięki Biedronce zasmakowałem w zielonym (którego dawno już nie piłem), ale niestety promocja już się skończyła :/
Piotrek pisze:nie dalej jak we wtorek miałem przyjemność porównać Bosmana z Bosmanem niepasteryzowanym, te całe niepasteryzacje to chyba jedna wielka ściema, chwyt marketingowy itd.
i jedno pytanie czy ktoś może pił polskie piwo na którym podany był skład( nawet na wodach mineralnych podane w % czego ile jest), czy na wszystkich pisze tylko że zawiera słód?? nie wiem czy na tym forum ktoś napisał czy gdzieś usłyszałem że piwa się już niestety nie waży, tylko produkuje
Stefek_Burczymucha pisze:Piotrek pisze:Nie wiem czy na tym forum ktoś napisał czy gdzieś usłyszałem że piwa się już niestety nie waży, tylko produkuje
Warzy!
Piotrek pisze:Stefek_Burczymucha pisze:Piotrek pisze:Nie wiem czy na tym forum ktoś napisał czy gdzieś usłyszałem że piwa się już niestety nie waży, tylko produkuje
Warzy!
ups, ale gafaale jak sie ma piwo puszkowe w ręce, to można je ważyć ile jeszcze zostało
, na pocieszenie, że nie tylko ja robie błędy proponuje wpisać w gogle "ważenie piwa"