KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pn sie 23, 2010 12:09 pm

Ożóg - mógłbyś mi podesłać herb w png/jpg, ale dużej rozdzielczości, zrobiony z wektorowego? z napisem Kraków, a nie Nowa Huta.
Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn sie 23, 2010 12:13 pm

Będę w domu, to Ci prześlę :)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pn sie 23, 2010 12:17 pm

OŻÓG 1950 pisze:Będę w domu, to Ci prześlę :)

Dzięki, najlepiej jakoś koło 2000x2000 ;) przydaje się na projekty itd.

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » pt sie 27, 2010 12:07 am

metal pisze:2) wzory/kolory należy wybierać z katalogu wskazanego przez trenera (w tym wypadku był to katalog firmy Nike). Istnieje wiele praktycznych niuansów związanych ze strojami na których my niznać, a trener owszeme musimy się , zatem finałowe propozycje powinny zyskać jego akceptację.

a jak się trener zmieni (czysto hipotetycznie) to koszulki razem z nim??
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt sie 27, 2010 6:50 am

birkut pisze:a jak się trener zmieni (czysto hipotetycznie) to koszulki razem z nim??

Jeśli będzie kasa - czemu nie?
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

1950N-H

Postautor: 1950N-H » pt sie 27, 2010 1:07 pm

taka myśl nie wiem czy była...powinien powstać łącznik między drużyna a kibicami...chodzi mi głównie o sugestie jak pokazały wpisy po ostatnim meczu widzimy dużo błędów i wspólnie powinniśmy temu zaradzić
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"

spikerspw
Kontakt:

Postautor: spikerspw » pt sie 27, 2010 1:16 pm

[quote="1950N-H"]taka myśl nie wiem czy była...powinien powstać łącznik między drużyna a kibicami...chodzi mi głównie o sugestie jak pokazały wpisy po ostatnim meczu widzimy dużo błędów i wspólnie powinniśmy temu zaradzić[/quote

chcesz wchodzić w kompetencje trenera? co jak co ale jednak K.Przytuła ma trochę doświadczenia bo jednak nie gra w piłkę od wczoraj... Myśląc analogicznie powinien powstać również łącznik pomiędzy kibicami a drużyną narodową bo też jak widzimy nie grają na razie rewelacyjnie. Chyba, że Smuda już nie jest takim dobrym trenerem za jakiego się go powszechnie uważało...
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pt sie 27, 2010 8:32 pm

Taki projekcik pozwole sobie wrzucić

Obrazek

jakby ktoś chciał mam większą rozdzielczość.

Vlepkowy guru pozdrawia :wink:

1950N-H

Postautor: 1950N-H » pt sie 27, 2010 11:04 pm

reprezentacje nie stworzyli kibice...nie nie chce pouczać trenera i wchodzić w jego kompetencje ale siedząc na trybunie widać więcej

pozatym dla mnie nie istnieje cos takiego jak grający trener bo albo się gra albo trenuje innych.
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt sie 27, 2010 11:11 pm

huteusz pisze:Vlepkowy guru pozdrawia :wink:

No i wszystko jasne, po co Ci ten herb był potrzebny ;)
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

spikerspw
Kontakt:

Postautor: spikerspw » pt sie 27, 2010 11:38 pm

1950N-H pisze:reprezentacje nie stworzyli kibice...nie nie chce pouczać trenera i wchodzić w jego kompetencje ale siedząc na trybunie widać więcej

pozatym dla mnie nie istnieje cos takiego jak grający trener bo albo się gra albo trenuje innych.

owszem widać więcej ale jak sobie wyobrażasz przekaz błędów itp?
trenerów będzie tylu co głów na stadionie i na pewno nie będzie spójnego stanowiska co widać chociażby w dyskusji nt. strojów. Więc kogo stanowisko miałaby podzielać osoba odpowiedzialna za kontakt ze sztabem szkoleniowym? jeżeli ktoś widzi potrzebę wzmocnienia sztabu trenerskiego niech się zapiszę do stowarzyszenia i wspomoże finansowo nh2010 wtedy może będzie stać zarząd na asystenta dla K.Przytuły... ubiegając następne pytanie Nie nie jestem w stowarzyszenie bo niestety nie pozwala mi na to obecna sytuacja finansowa ale staram się pomagać w każdej kwestii w której jest to możliwe.
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!

www.irmarserwis.pl

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob sie 28, 2010 12:01 am

spikerspw pisze:
1950N-H pisze:reprezentacje nie stworzyli kibice...nie nie chce pouczać trenera i wchodzić w jego kompetencje ale siedząc na trybunie widać więcej

owszem widać więcej ale jak sobie wyobrażasz przekaz błędów itp?
trenerów będzie tylu co głów na stadionie i na pewno nie będzie spójnego stanowiska co widać chociażby w dyskusji nt. strojów. Więc kogo stanowisko miałaby podzielać osoba odpowiedzialna za kontakt ze sztabem szkoleniowym? jeżeli ktoś widzi potrzebę wzmocnienia sztabu trenerskiego niech się zapiszę do stowarzyszenia i wspomoże finansowo nh2010 wtedy może będzie stać zarząd na asystenta dla K.Przytuły... ubiegając następne pytanie Nie nie jestem w stowarzyszenie bo niestety nie pozwala mi na to obecna sytuacja finansowa ale staram się pomagać w każdej kwestii w której jest to możliwe.

Tak obserwując Waszą dyskusję dochodzę do wniosku, że sporo ludzi myślało, że będziemy opierdalać wszystkich w tej lidze. Najbardziej zabolał mnie fakt, że po meczu w Sieprawiu jakiś idiota zaczął się srać, że "co to kurwa jest? 0:4 - chujnia, etc"
Wiadomo, każdy by chciał, żeby ta drużyna wszystkich ogrywała - normalne. Ale dajmy tym ludziom trochę czasu. Cała sytuacja jest bardzo ciężka, jak widać...ale teraz mamy pokazywać naszą wiarę i przywiązanie do barw i w końcu naszego klubu.
Ja daję ten kredyt zaufania i radzę zlać gorące głowy zimna wodą. Zamiast "jojcyć" pozdzierajmy gardła.
To na pewno jeszcze nie jest czas na rozliczanie kogokolwiek z tego, co się teraz dzieje.
Pomagajmy ile możemy, to teraz najważniejsze,
Tak mi się przynajmniej wydaje i tak zamiar mam robić.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » sob sie 28, 2010 12:07 am

Prawda jest jeszcze smutniejsza, ponieważ kredyt zaufania dotyczy... nas.
Jeśli kredyt się skończy - Hutnik się skończy.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob sie 28, 2010 12:13 am

Trafne spostrzeżenie. Tylko mi tez się troszkę wydaje, że ludzie nie do końca to rozumieją, że teraz Hutnik to my i nie tylko w przyśpiewkach na meczu.
Trzeba pewnie czasu każdemu, by przyzwyczaić się do nowej sytuacji.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » sob sie 28, 2010 12:23 am

Mam podobne wrażenie. Ale to jest definitywnie ostatnia szansa, jeśli ktoś liczy na opcję "poczekam jak się sytuacja rozwinie" może się grubo przeliczyć.
D Z I A Ł A Ć !