A, i o Śródmieściu zapomnieli, zapomnieli też o poprawnej pisowni Warriors

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
dUfio pisze:huteusz pisze:dUfio pisze:jedyny (za to jaki) plus tego meczu to liczba małoletnich piękności na Suchych Stawach
Może to i dobrze, ale czasem ich zachowanie nie jest zbyt dobrze świadczące dobrze o nas jako klubie
oj tam Hutek
pora byś zrobił z tym porządki
lucero pisze:Gwoli wyjasnienia Przytuła pauzowal za kartki. Dramat bardziej razacy- na Hutniku jest 400 osob ktorym na nim zalezy.
Harold pisze: I nie ma co winić tego idioty sędziego za porażkę.
huteusz pisze:dUfio pisze:jedyny (za to jaki) plus tego meczu to liczba małoletnich piękności na Suchych Stawach
Może to i dobrze, ale czasem ich zachowanie nie jest zbyt dobrze świadczące dobrze o nas jako klubie
huteusz pisze:dUfio pisze:huteusz pisze:dUfio pisze:jedyny (za to jaki) plus tego meczu to liczba małoletnich piękności na Suchych Stawach
oj tam Hutek
pora byś zrobił z tym porządki
Napisz instrukcję obsługi to się tym zajmę
xyz84 pisze:A na poważnie to jak siksy w wieku 14-15 lat albo i mniej mają ochotę popiszczeć i pochichotać to mogą się umówić u jednej na kwadracie i robić to do woli oglądając przy tym MTV i paląc papieroski. Nie żebym miał jakieś homoseksualne preferencje ale myślę, że miejsce tych dziewczynek nie jest na stadionie.
metal pisze:xyz84 pisze:A na poważnie to jak siksy w wieku 14-15 lat albo i mniej mają ochotę popiszczeć i pochichotać to mogą się umówić u jednej na kwadracie i robić to do woli oglądając przy tym MTV i paląc papieroski. Nie żebym miał jakieś homoseksualne preferencje ale myślę, że miejsce tych dziewczynek nie jest na stadionie.
A mnie się wydawało, że dążymy do tego, by Suche Stawy były atrakcyjne dla każdego. Jedni przychodzą wydzierać gardło, inni poprężyć się przed kolegami, albo zjeść 5 kiełbasek, jeszcze inni spotkać się z kumplami. Dopóki ktoś nie robi rzeczy niestosownych nie ma powodu by uważać, że nie ma dla niego miejsca na stadionie.
metal pisze:xyz84 pisze:A na poważnie to jak siksy w wieku 14-15 lat albo i mniej mają ochotę popiszczeć i pochichotać to mogą się umówić u jednej na kwadracie i robić to do woli oglądając przy tym MTV i paląc papieroski. Nie żebym miał jakieś homoseksualne preferencje ale myślę, że miejsce tych dziewczynek nie jest na stadionie.
A mnie się wydawało, że dążymy do tego, by Suche Stawy były atrakcyjne dla każdego. Jedni przychodzą wydzierać gardło, inni poprężyć się przed kolegami, albo zjeść 5 kiełbasek, jeszcze inni spotkać się z kumplami. Dopóki ktoś nie robi rzeczy niestosownych nie ma powodu by uważać, że nie ma dla niego miejsca na stadionie.