OŻÓG 1950 pisze:
Nie mam na kogo zagłosować i taka prawda niestety :/
A Ja mam
To są pierwsze w historii wybory w których mój kandydat ma szansę na zdobycie mandatu.
Oczywiste jest to że w niedzielę głosujemy na - Pawła Derlatkę.
Początkowo miałem mieszane uczucia co do startu prezesa NH2010, podkreślam prezesa nie Pawła. Dziś jestem pewien że to ogromna i być może jedyna szansa dla NASZEGO Hutnika
Powiem więcej uważam iż obowiązkiem każdego kibica jest oddanie głosu na Pawła Derlatkę
Co do prezydentury to w pierwszej rundzie można sobie na Żółtka zagłosować, bardzo sympatyczny człowiek znam osobiście, ale wiadomo że dostanie ze 2%.
Za to w drugiej turze będą Majchrowski - Kracik
I teraz pytanie co jest dla kogo priorytetem - OŻÓG pisze że NH.
Dla mnie Nowa Huta była by priorytetem w wyborach gdyby była miastem a dzielnicą Krakowa. Bo wiadomo że i tak będzie na marginesie - tak było jest i będzie zawsze.
Dla tego za priorytet w tych wyborach uważam dobro Hutnika - i dla tego poprę prof. Jacka Majchrowskiego - skoro NASZ kandydat startuje z jego listy.
Co by nie mówić (wiadomo że kibic Cracovii) wiadomo że w sumie o pojęciu kibicowanie ma nie wielkie, że miał inną niż My koncepcję co do meczów WC, ale jest w temacie i coś w tym kierunku robi, a wierzę że jak Paweł będzie w radzie to już mu wytłumaczy co i jak ma robić!
Do zobaczenia przy urnach i pamiętajcie że od godziny 0:00 cisza