POLITYKA

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz gru 05, 2010 10:04 pm

Kuniec ciszy... Majcher

BIMBER

Postautor: BIMBER » ndz gru 05, 2010 10:20 pm

No to może już cisnąć na Wandę z łopatą maszty oświetleniowe stawiać
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Slav

Postautor: Slav » ndz gru 05, 2010 11:08 pm

Ciekawe ile procent obietnic przedwyborczych zostanie zrealizowanych... :wink:
Ja wiem jedno - Majcher,zagłosowałem na Ciebie,wygrałem nawet od koleżanki flaszkę z tej okazji...nie zmarnuj mojego kredytu zaufania :wink:

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz gru 05, 2010 11:16 pm

BINGONH pisze:Jak popierasz kradzież swoich podatków w imieniu prawa to faktycznie mamy inne poglądy.

OŻÓG 1950 pisze:- Dlaczego uważasz, że XIX wieczny pomysł sprawdziłby się w globalnej gospodarce XXI wieku?

Dla tego że poza modelem chińskim nic się nie sprawdza.
A nie mam zamiaru go popierać (za duże ograniczenie wolności dla ludzi

Nie sądzę, żeby coś wymyślone w 18xx roku sprawdziło się teraz.

BINGONH pisze:Znów mylisz, Ja nie krytykuje twojego wykładowcy za poglądy tylko za brak wiedzy którą powinien nabyć w szkole podstawowej, widać za bardzo się wykształcił i pisze własną teorię ekonomi - jego prawo tylko niech nie używa nazw już zajętych.
Przykład z faszyzmem i nazizmem ma tu wiele do rzeczy unaoczniłem Ci jak łatwo jest mylić pojęcia.
No ale już Dr Joseph Paul Goebbels - stwierdził że kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą

Uświadomię Cię, że błędy z faszyzmem - nazizmem mogą mieć miejsce ze względu na specjalizację w danej dziedzinie (i widocznie w tej dziedzinie wymienieni przez Ciebie profesorzy nie znali się). Natomiast nigdy nie wmówisz mi, że facet z Katedry Teorii Ekonomii nie zna się na ekonomii.

I w zasadzie tym zakończę.

Ja, złodziej, pozdrawiam

-------------------------------------------------------------------------------------

Co do wyborów też głosowałem na Majchrowskiego.

Czy on Wam nie przypomina trochę naszego Pomnika Lenina?

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 11:57 pm przez OŻÓG 1950, łącznie zmieniany 3 razy.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz gru 05, 2010 11:32 pm

Slav pisze:Ciekawe ile procent obietnic przedwyborczych zostanie zrealizowanych... :wink:
Ja wiem jedno - Majcher,zagłosowałem na Ciebie,wygrałem nawet od koleżanki flaszkę z tej okazji...nie zmarnuj mojego kredytu zaufania :wink:

Fuck Yeah!
Teraz będzie wszystko ok :lol:

1979

Postautor: 1979 » pn gru 06, 2010 12:51 am

Kurski jednak kiedys prawde powiedział "ciemny naród wszystko kupi"
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Slav

Postautor: Slav » pn gru 06, 2010 1:19 am

1979 - ciemny naród wszystko kupuje głosując na platformę,która póki co doprowadza nasz kraj do zadłużenia,przy okazji wyprzedając resztki państwowych spółek...
tak btw - na Majchrowskiego głosowałem z przekonania,a flaszkę wygrałem w zakładzie,bo założyłem się z koleżanką,że Majcher pokona Kracika w wyborach :wink:

1979

Postautor: 1979 » pn gru 06, 2010 1:54 am

i czym Cie tak bardzo przekonał -masztami ? dachem ? a moze krzesełkami prosto z Błoń? dopingiem WC na SS czy może setkami milionów wpompowanych w dwa stadiony oddalone od siebie o kilometr podczas gdy hali w Czyzynach (o niej to juz chyba legendy krążą) jak nie było tak nie ma , i pewnie przez najblizsze 5 lat dalej nie bedzie, a nasz(trudno tak go nazwac ,tez zasługa czcigodnego) stadion popada w ruine. Zgodze sie z jednym -to co napisales o platformie.
Jedna rzecz przypadła mi do gustu -frekwencja -widac ze wielu nie chcialo wybierac miedzy jednym a drugim wartych siebie ekscelencjami
od swych narodzin przez wszystkie lata

NA ZAWSZE Hutnik

powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » pn gru 06, 2010 2:06 am

nie chce sie wam wpierdalac ale 1979 z tego co pamietam to 5 lat temu glosowales na Szatana(wiem bo siedzialem w tej komisji;) . czy upadly aniol spelnil twe oczekiwania ?
pzdr Osiek

Slav

Postautor: Slav » pn gru 06, 2010 2:25 am

Powiem tak,nie głosowałem na Majchrowskiego dlatego,że jego wizja Hutnika mi się podoba...zacznijmy od tego,że on jej wogóle nie ma...nie podoba mi się to,że z naszego stadionu zrobił burdel dla pasiastych i zomowskich...nie podoba mi się też to,że maszty oświetleniowe,krzesełka i murawę mamy jako "darowiznę" od naszych "sąsiadek" z miasta...
Zagłosowałem na Majchrowskiego z pobudek ideologicznych,gdyż wciąż jak ostatni głupiec łudzę się,że może w końcu zacznie się coś u nas zmieniać na lepsze...jakby nie było,Kraków się jakośtam rozwija...szkoda tylko że m.in naszym kosztem...

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » pn gru 06, 2010 7:50 am

Mój głos poszedł na Majchrowskiego :)
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pn gru 06, 2010 11:31 am

ech...
szkoda-ja głosowałem na Kracika...
Widzę jak zmieniły się Niepołomice w ciągu 10 lat...
Wiele inwestycji,firm,nowe drogi,basen,szkoły..
Teraz powstaje...obwodnica! :shock:

A wygrał ten co od 8 lat obiecuje a z Hutą z roku na rok coraz gorzej..niestety~!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » pn gru 06, 2010 12:20 pm

Ja pierdo*e Majchrowski :/ ładna pyta 4 kolejne lata .
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Ares

Postautor: Ares » pn gru 06, 2010 12:57 pm

No to przed nami kolejne 4 lata kolesiostwa, niespełnionych obietnic i bubli inwestycyjnych.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn gru 06, 2010 1:02 pm

1979 pisze:i czym Cie tak bardzo przekonał -masztami ? dachem ? a moze krzesełkami prosto z Błoń? dopingiem WC na SS czy może setkami milionów wpompowanych w dwa stadiony oddalone od siebie o kilometr podczas gdy hali w Czyzynach (o niej to juz chyba legendy krążą) jak nie było tak nie ma , i pewnie przez najblizsze 5 lat dalej nie bedzie, a nasz(trudno tak go nazwac ,tez zasługa czcigodnego) stadion popada w ruine. Zgodze sie z jednym -to co napisales o platformie.
Jedna rzecz przypadła mi do gustu -frekwencja -widac ze wielu nie chcialo wybierac miedzy jednym a drugim wartych siebie ekscelencjami

Nie czepiam się, ale czym Cię Kracik przekonuje? Bo te bajki o Niepołomicach mnie nie przekonały. Ludzie klną tam cały czas. Nie głosowałem na żadnego z nich w drugiej turze, bo mnie żaden nie przekonał. Jestem wybredny :wink: