Stadion Hutnika - zarządcy, remonty, perspektywy.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Piotrek

Postautor: Piotrek » sob mar 12, 2011 12:30 pm

to jeżeli nie trzeba dbać o podgrzewanie to odpada koszt jego utrzymania
to jeżeli kosztem jest utrzymanie mocy energetycznej do lamp to też można z tego zrezygnować,
czyli nas też stać na utrzymanie stadionu
więc na ch....j siemasze ten stadion, żyjemy w bardzo dziwnym kraju

giovanni

Postautor: giovanni » sob mar 12, 2011 6:54 pm

gdzieś było napisane, że cały kompleks sportowy składa się z boisk trawiastych, sztucznych i stadionu, więc musieli wziąść wszystko albo nic
- Hutnik NOWA HUTA -

majlech

Postautor: majlech » sob mar 12, 2011 7:26 pm

Kompleks mogl zostac podzielony przez wlasciciela w dowolny sposob.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

dUfio

Postautor: dUfio » sob mar 12, 2011 8:51 pm

ładne jajca mam nadzieje, że chlopaki sie dogadają i pogoda dopisze bo przecie pierdolca można dostać bez tych meczy.

benitka

Postautor: benitka » sob mar 12, 2011 9:04 pm

Tutaj trzeba jakiegoś redaktora śledczego z tvn lub faktu żeby nagłośnić układ klerowsko-żydowski w urzędzie miasta!!! Sprzedali Suche Stawy wcześniej niż mysleliśmy!!!
TRE75NHKS

tomznh

Postautor: tomznh » sob mar 12, 2011 10:05 pm

Benitka... zmień leki. Te nie działają.
SUCHE STAWY TO NIE BŁONIA!!!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz mar 13, 2011 10:46 am

dUfio pisze:ładne jajca mam nadzieje, że chlopaki sie dogadają i pogoda dopisze bo przecie pierdolca można dostać bez tych meczy.

nie inaczej.

benitka

Postautor: benitka » sob mar 19, 2011 5:51 pm

do tomznh. Już niedługo będziesz jednym z pierwszych który będzie musiał potwierdzić moje słowa!!! Siemacha wywali taką kwotę że Nowego Hutnika nie będzie stać na kożystanie z obiektów!!! majcher i reszta nas sprzedali!!! Moje slowa się potwierdzą do końca marca!!! A wtedy proponuję żeby nagłośnić sprawę "Zbiórkę kibiców pod magistratem!!!'' :twisted: Też Cię pozdrawiam :wink:
TRE75NHKS

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob mar 19, 2011 6:00 pm

Z przykrością trzeba powiedzieć, że to całkiem możliwe co pisze Benitka. Ten tydzień będzie kluczowym, ale boję się, że będzie bardzo źle.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » sob mar 19, 2011 9:13 pm

Nie róbcież jaj że nie będziemy grać na Hutniku. To by było nie do przyjęcia podejrzewam dla większości kibiców. Może trzeba zacisnąć zęby i podpisać tę umowę w takim kształcie jak jest. Wiem, że chcecie mieć pierszeństwo do stadionu ale kto tam niby będzie grał, że nam go zajmie??
Skoro chcą go nam wynajmować za mniejsze pieniądze niż to proponują innym podmiotom to dlaczego ta umowa dalej jest nie podpisana??
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

majlech

Postautor: majlech » sob mar 19, 2011 9:28 pm

Michas, poczytaj najpierw, czego dotycza rozbieznosci. Jesli jestes czlonkiem stowarzyszenia, to otrzymujesz wszystkie informacje.

Nie wiem, co dla Ciebie oznaczaja mnejsze pieniadze, ale dodatkowy koszt 1,5 tys. netto za jeden mecz u siebie to wbrew temu, co moze myslisz jest spora suma. Tak na marginesie podziel sobie to przez liczbe kibicow przychodzacych na mecz i wyjdzie Ci o ile powinny zostac podniesione ceny biletow.

Masz racje, ze poki co nie widac chetnych do gry na Suchych Stawach - bo cena 1,5 tys. jest kwota wysoka.

Co do meczu z Karpatami, to problem lezy w tym, ze wlasnie ze wzgledu na brak innych chetnych do grania - Siemacha chcialby, zebysmy pokryli koszt ogrzewania murawy, co pozwoliloby na rozegranie na niej meczu.
Koszt ten nie zostal nam podany - ale nieoficjalnie mowi sie o kwocie 20 tys. PLN. Takich pieniedzy nie ma Nowy Hutnik 2010, nie ma tez Siemacha, ktora jak nam zapowiedziala nie zamierza poniesc takiego wydatku.

Fajnie napisac sobie w necie "trzeba zacisnac zeby i podpisac te umowe" - jesli nie czuje sie, jakie ona niesie skutki finansowe.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

Andreee63

Postautor: Andreee63 » sob mar 19, 2011 10:37 pm

A może by tak jakiś ładnie zrobiony plakacik o treści - "Majchrowski, przekręcie, skończy się twój czas w Krakowie, spotkasz się z prokuratorem".... ?

Nie mogę się tylko nadziwić naiwności jełopów z Nowej Huty którzy głosowali na tego przekręta...
Z Hutnikiem od 1970

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » ndz mar 20, 2011 12:15 am

Andreee63 pisze:Nie mogę się tylko nadziwić naiwności jełopów z Nowej Huty którzy głosowali na tego przekręta...

może nie wiesz , ale tymi słowami obrażasz kogoś z zarządu kto twierdził że tylko w tym panu nasza nadzieja, a kto przeciw niemu ten...itd
:oops:
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

Andreee63

Postautor: Andreee63 » ndz mar 20, 2011 6:39 am

Dobrze wiem, że ktoś z zarządu startował z jego listy wyborczej. Ja jednak nie miałem złudzeń co do intencji tego starego wygi umiejacego grać na emocjach i podziałach. Jest prezydentem tylko dlatego, że PiS i PO stale się kłócą. Oglądałem spoty wyborcze Majchrowskiego i nie uwierzyłem (jak widać, słusznie) w ani jedno zapewnienie dotyczące losu Hutnika i naszych obiektów.
Z Hutnikiem od 1970

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz mar 20, 2011 8:50 am

Na facebooku pojawiły się jakieś fotki z uroczystości wręczania przez Pana prezydenta odznaczenia za zasługi Panu Ojcu dyrektorowi od Siemachy!! .. Wszystko jasne ??