KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Chyba argumenty obu stron juz zostaly wyczerpane i nie ma sensu bic dalej piany - moim zdaniem.
A teraz meritum sprawy:
1) Ustalajac w styczniu br. terminarz meczow Hutnika kierowalismy sie trzema elementami:
- ustaleniem terminu najkorzystniejszego pod wzgledem umozliwienia zespolowi przygotowanie sie do meczu i zapewnienia pelnej kadry trenerskiej.
- dobraniem pory zapewniajacej mozliwie najwyzsza frekwencje - mysle, ze kazdy wie, ze znalezienie terminu ktory bedzie dla wszystkich dogodny jest niemozliwe - a analizujac rozne glosy takze na forum wydaje sie, ze niedzielne popoludnie jest dobra pora. Przypominam, jak wiele osob bylo niezadowolonych z meczu "w srodku nocy" (o godz. 11:00 - choc tym razem byloby to najlepsze rozwiazanie w zwiazku z meczami Wandy).
- sugestiami MZPN i druzyn, z ktorymi zagramy
2) Mamy swiadomosc kolidowania dwoch meczow Hutnika z meczami Wandy i takze bedziemy sie starali, by kibice nie mieli dylematu, na ktore wydarzenie sportowe sie wybrac, ale nie jest pewne czy takie rozwiazanie uda sie znalezc. Dla nas priorytetem jest to, by druzyna mogla odbyc mecz w optymalnych warunkach.
3) Wbrew sugestiom w tym temacie - nie ma podpisanego porozumienia miedzy NH 2010 a Speedway Wanda, co nie oznacza, ze nie ma kontaktow i pewnie na temat tych terminow bedziemy rozmawiac.
4) Rzucajacym oskarzenia o glupote i zla wole NH 2010 proponuje przemyslenie nastepujacych spraw:
- dlaczego Speedway Wanda wiedzac o naszym niedzielnym meczu zorganizowala niemal rownolegle punktowany trening?
- dlaczego Wanda Krakow niemal tuz po zakonczeniu meczu Hutnika zorganizowala mecz play off siatkarzy, przez co np. czesc moich znajomych wybrala hale a nie nasz stadion?
Ja nie mam o to pretensji, bo wspolpraca wspolpraca, ale my takze jako kluby rywalizujemy o kibica i o to, by go przyciagnac na stadion.
A teraz meritum sprawy:
1) Ustalajac w styczniu br. terminarz meczow Hutnika kierowalismy sie trzema elementami:
- ustaleniem terminu najkorzystniejszego pod wzgledem umozliwienia zespolowi przygotowanie sie do meczu i zapewnienia pelnej kadry trenerskiej.
- dobraniem pory zapewniajacej mozliwie najwyzsza frekwencje - mysle, ze kazdy wie, ze znalezienie terminu ktory bedzie dla wszystkich dogodny jest niemozliwe - a analizujac rozne glosy takze na forum wydaje sie, ze niedzielne popoludnie jest dobra pora. Przypominam, jak wiele osob bylo niezadowolonych z meczu "w srodku nocy" (o godz. 11:00 - choc tym razem byloby to najlepsze rozwiazanie w zwiazku z meczami Wandy).
- sugestiami MZPN i druzyn, z ktorymi zagramy
2) Mamy swiadomosc kolidowania dwoch meczow Hutnika z meczami Wandy i takze bedziemy sie starali, by kibice nie mieli dylematu, na ktore wydarzenie sportowe sie wybrac, ale nie jest pewne czy takie rozwiazanie uda sie znalezc. Dla nas priorytetem jest to, by druzyna mogla odbyc mecz w optymalnych warunkach.
3) Wbrew sugestiom w tym temacie - nie ma podpisanego porozumienia miedzy NH 2010 a Speedway Wanda, co nie oznacza, ze nie ma kontaktow i pewnie na temat tych terminow bedziemy rozmawiac.
4) Rzucajacym oskarzenia o glupote i zla wole NH 2010 proponuje przemyslenie nastepujacych spraw:
- dlaczego Speedway Wanda wiedzac o naszym niedzielnym meczu zorganizowala niemal rownolegle punktowany trening?
- dlaczego Wanda Krakow niemal tuz po zakonczeniu meczu Hutnika zorganizowala mecz play off siatkarzy, przez co np. czesc moich znajomych wybrala hale a nie nasz stadion?
Ja nie mam o to pretensji, bo wspolpraca wspolpraca, ale my takze jako kluby rywalizujemy o kibica i o to, by go przyciagnac na stadion.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
http://sportowetempo.pl/wiadomosci_pn_m ... a_Garbarni
Widze ze majcher chce nas pieknie wyjebac!!! Garbarnia bedzie grala na bylym stadionie Hutnika a my u nich??? co to kur.. ma byc???
Jakies pojebane pomysly maja, znowu nas chca wyjeb... bez mydla
Widze ze majcher chce nas pieknie wyjebac!!! Garbarnia bedzie grala na bylym stadionie Hutnika a my u nich??? co to kur.. ma byc???

-
petos pisze:http://sportowetempo.pl/wiadomosci_pn_malopolska_2010_2011/artykul/21199_Propozycja_dla_Garbarni
Widze ze majcher chce nas pieknie wyjebac!!! Garbarnia bedzie grala na bylym stadionie Hutnika a my u nich??? co to kur.. ma byc???Jakies pojebane pomysly maja, znowu nas chca wyjeb... bez mydla
1.04

raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

krowodrzaHKS pisze:petos pisze:http://sportowetempo.pl/wiadomosci_pn_malopolska_2010_2011/artykul/21199_Propozycja_dla_Garbarni
Widze ze majcher chce nas pieknie wyjebac!!! Garbarnia bedzie grala na bylym stadionie Hutnika a my u nich??? co to kur.. ma byc???Jakies pojebane pomysly maja, znowu nas chca wyjeb... bez mydla
1.04
Wiem juz wiem

dUfio pisze:zajmijmy się poważniejszymi sprawami:
proponuję wypuszczenie karnetów na pozostałe 10 meczy u siebie za 80 zł
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/20 ... edazy.html
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
http://kiks.tv/2011/04/zyciestwo-po-kuriozalnym-golu/ 1.09. Reklama legalna?
(ustawa anty bukma) Może wrucą na SS?

TRE75NHKS
W tv przed chwilą mówiono, że Flota Świnoujście dostaje z miasta na działalność kluba 2 mln złotych rocznie, popadła teraz w długi i rada miasta przegłosowała pomoc dla klubu w postaci 400 tys złotych, bez żadnego planu naprawczego. więc jest prawnie dopuszczona pomoc klubowi sportowemu przez miasto, a co za tym idzie powinniśmy (zarząd) zwrócić się oficjalnie do miasta o pomoc finansową. Tym bardziej że wszystko w Nowym Hutniku idzie zgodnie z planem i firma się rozwija.
-
Nie wiem czy było wspominane, ale wczoraj wpadła mi ulotka pizzerii dogrywka na grębałowskiej i obok pizzy żużlowca z której 10% ze sprzedaży przekazywane jest Speedway Wanda Kraków jest też także pizza piłkarza. Z tej z kolei wpływa na konto Nowego Hutnika. No i wydaje się smaczniejsza.
Pizza Żużlowca - sos, ser, wieprzowina, szynka, papryka, cebulka prażona
Pizza Piłkarza - sos, ser, kebab, boczek, pieczarki, cebula, papryka czerwona, papryczki jalapeno, pomidory
Pizza Piłkarza - sos, ser, kebab, boczek, pieczarki, cebula, papryka czerwona, papryczki jalapeno, pomidory
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Aldaris pisze:Nie wiem czy było wspominane, ale wczoraj wpadła mi ulotka pizzerii dogrywka na grębałowskiej i obok pizzy żużlowca z której 10% ze sprzedaży przekazywane jest Speedway Wanda Kraków jest też także pizza piłkarza. Z tej z kolei wpływa na konto Nowego Hutnika. No i wydaje się smaczniejsza.
http://pizzeria-dogrywka.pl/pizza_pikarska.php