WASZE PYTANIA [bez komentarzy]
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Sztab szkoleniowy uznal, ze wlaczenie Patryka do kadry nie znajduje uzasadnienia sportowego.
Najprawdopodobniej tak, choc dopoki mozna zglaszac pilkarzy, nie mozna wykluczyc, ze jeszcze jakies nazwiska sie pojawia, choc jest to malo prawdopodobne.
Najprawdopodobniej tak, choc dopoki mozna zglaszac pilkarzy, nie mozna wykluczyc, ze jeszcze jakies nazwiska sie pojawia, choc jest to malo prawdopodobne.
Ostatnio zmieniony śr lip 27, 2011 2:29 pm przez majlech, łącznie zmieniany 1 raz.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!
1) Wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu. Na pewno jakiś mecz pomiędzy 19 a 21 sierpnia br. rozegramy. Sprawy są już bardzo zaawansowane, ale wymagają ostatecznych ustaleń. Proszę nie dopytywać, bo do przyszłego tygodnia nie będzie znana odpowiedź.
2) Karnety będą gotowe na prezentację. Jeśli będzie możliwość, to ich sprzedaż zostanie uruchomiona już na gali, ale najprawdopodobniej dopiero wówczas podamy, gdzie będzie prowadzona sprzedaż.
2) Karnety będą gotowe na prezentację. Jeśli będzie możliwość, to ich sprzedaż zostanie uruchomiona już na gali, ale najprawdopodobniej dopiero wówczas podamy, gdzie będzie prowadzona sprzedaż.
Firma Thier produkujaca Malopolanke glownie dostarcza te wode do dystrybutorow w firmach / instytucjach.
Niestety sprzedaz detaliczna - o ile mi wiadomo - nie jest prowadzona, choc w niektorych punktach gastronomicznych wode mozna kupic w butelkach 0,33 l.
Niestety sprzedaz detaliczna - o ile mi wiadomo - nie jest prowadzona, choc w niektorych punktach gastronomicznych wode mozna kupic w butelkach 0,33 l.
- admin
- Site Admin
Re: WASZE PYTANIA
[Posty niebędące pytaniami dotyczącymi działalności NH2010 moderatorzy usuwają na bieżąco.
Żarty, pogaduszki, posty o zerowej treści będą nagradzane banami]
Cenny post użytkownika viki przeniesiono do właściwego wątku:
http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic ... 401#131401
Żarty, pogaduszki, posty o zerowej treści będą nagradzane banami]
Cenny post użytkownika viki przeniesiono do właściwego wątku:
http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic ... 401#131401
Mecz z Orłem został przełożony na godzinie 20!
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
- tenco się zdusił szlugiem
Za czasów urzędowania w pokoju 206 PD były drukowane afisze meczowe na zasadzie współpracy (druk w zamian za reklamę na tymże plakacie) i jesli mnie pamiec nie myli była to firma neo-net która jeszcze na fladze NH2010 na dole miała swoje logo + dopisek 'wspieramy Hutnika". Czy nie chcieliby oni wrócic to tej pieknej tradycji?
Jasny gwint! Viceroy'e lighty już 9,80!
Ch*j z akcyzami karton na targu jest tani!
Ch*j z akcyzami karton na targu jest tani!