Iskra Klecza Dolna vs Hutnik Nowa-Huta 13 sierpnia, 17:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
3-1 w plecy. My cały mecz przy piłce a gospodarze strzelali bramki po naszych indywidualnych błedach( 1 bramka bramkarz , 2 bramka -stoper, 3 bramka drugi stoper. Klecza tylko wykopy pod naszą bramkę i czekali na nasze błedy a my jak zwykle klepiemy wszystko dołem.Sędzia pod koniec meczu jeszcze zaczoł kręcić wałki( czerona dla Nawrota za symulowanie karnego, nie reagował wogóle na gre na czas gospodarzy)
Przytrafił nam się mały falstart.
Przytrafił nam się mały falstart.
-
- HUT1950NIK
Przegraliśmy ten mecz na każdym froncie (piłkarze, trener, kibice).
Proponuję przestać usprawiedliwiać kopaczy ich młodością. Dziś totalnie olali ten mecz!!! Zero zaangażowania, zero walki, zero ambicji. Brawo dla piłkarzy z Kleczy, dziś pokazali naszym gwiazdeczkom, że ambicją i wolą walki można w tej lidze wiele zwojować. Szacunek dla piłkarza nr 10 Iskry, kręcił naszymi obrońcami jak chłopami w sądzie ( mimo iż miał z 20 kg nadwagi).
Szanuję Krzyśka Przytułę jako piłkarza, jako trenera więc proponuje niektórym kibicom nie oceniać jego pracy pod wpływem emocji. Pretensje mam do niego tylko o to, że na ławce trenerskiej zachowuję się niekiedy jak "burak" , mam dość jego chamskich i obraźliwych odzywek do sędziów oraz trenerów drużyn przeciwnych. Zapomniał chyba, że Nowy Hutnik to nowa jakość!
Proponuję przestać usprawiedliwiać kopaczy ich młodością. Dziś totalnie olali ten mecz!!! Zero zaangażowania, zero walki, zero ambicji. Brawo dla piłkarzy z Kleczy, dziś pokazali naszym gwiazdeczkom, że ambicją i wolą walki można w tej lidze wiele zwojować. Szacunek dla piłkarza nr 10 Iskry, kręcił naszymi obrońcami jak chłopami w sądzie ( mimo iż miał z 20 kg nadwagi).
Szanuję Krzyśka Przytułę jako piłkarza, jako trenera więc proponuje niektórym kibicom nie oceniać jego pracy pod wpływem emocji. Pretensje mam do niego tylko o to, że na ławce trenerskiej zachowuję się niekiedy jak "burak" , mam dość jego chamskich i obraźliwych odzywek do sędziów oraz trenerów drużyn przeciwnych. Zapomniał chyba, że Nowy Hutnik to nowa jakość!
TYLKO Hutnik
- HUT1950NIK
Porter_HKS pisze:http://wadowice24.pl/sport/pika-nona/3235?task=view
Na początek sezonu i na swój debiut w IV lidze Iskra sprawiła kibicom sporą niespodziankę. To był prawdziwy koncert gry, który zaprezentowali fanom podopieczni Krzysztofa Wądrzyka w meczu z wielkim Hutnikiem.
Wielkim tylko z nazwy, gdyż na murawie w barwach krakowskiego klubu biegali przestraszeni chłopcy, którzy wyróżniali się jedynie tym, że mieli na koszulkach wydrukowane nazwiska.
Nic dodać, nic ująć
TYLKO Hutnik
- pawel_nh_zw
Kurwa, kto by się spodziewał, trzy punkty w plecy na starcie
. I to z Iskrą Klecza, Hutnik KTÓRY OGRYWAŁ KLUBY Z WYŻSZYCH LIG PRZEGRAŁ Z BENIAMINKIEM! Z Piaskami trzeba powalczyć teraz, jak będziemy tak głupio tracić punkty to czego się spodziewać po meczu z takim Orłem Balin? Eh, "trudno" się mówi, byleby więcej bez takich wpadek.

Mistrzejowice Hutnika kibice!
-