KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
No i koniecznie before i after party
Spotkanie z piłkarzami i trenerem - wejście do szatni(!) (po meczu, aby nie rozpraszać!), grillowanie z prezesem, tekst na zegarze w pakiecie, mozliwość wrzucenia swojego kawałka do playlisty w przerwie, rzuty karne po meczu z udziałem pierwszego bramkarza (po meczu oczywiście) itd. itp.
PISZĘ SIĘ NA COŚ TAKIEGO

Spotkanie z piłkarzami i trenerem - wejście do szatni(!) (po meczu, aby nie rozpraszać!), grillowanie z prezesem, tekst na zegarze w pakiecie, mozliwość wrzucenia swojego kawałka do playlisty w przerwie, rzuty karne po meczu z udziałem pierwszego bramkarza (po meczu oczywiście) itd. itp.
PISZĘ SIĘ NA COŚ TAKIEGO

ezswaz aN Hutnik
- pawel_nh_zw
A hostessy oczywiście w biało-błękitnej bluze i niebieskiej miniówie, do tego szampan w wiadrze lodu i kawior
.
Żarty żartami, ale to jest całkiem ciekawa i realistyczna wizja. Przynajmniej raz bym tam poszedł na jakiś mniej ważny mecz gdzie doping jest mniej aktywny bo i tak dla mnie największą rozrywką na HKSie jest chóralne darcie japy

Żarty żartami, ale to jest całkiem ciekawa i realistyczna wizja. Przynajmniej raz bym tam poszedł na jakiś mniej ważny mecz gdzie doping jest mniej aktywny bo i tak dla mnie największą rozrywką na HKSie jest chóralne darcie japy

Mistrzejowice Hutnika kibice!
nie wiem co o tym sadzicie , ale w tej rundzie powinnismy rozgrywac kazdy mecz w miare mozliwosci przy swietle (bioorac pod uwage sprzedane bilety), a wiosenna kiedy bedzie sie rozstrzygac awans do 3 ligi ,mam nadzieje z naszym udzialem ,tylko z 2 poczatkowe
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
Środki promocji dodatkowej tworzą wyjątkowe, rzadkie i niepowtarzalne okazje, o krótkim okresie obecności na rynku, wynikającym z zasady pulsacji. Nie można ich wykorzystywać w odniesieniu do tego samego produktu w sposób ciągły, nieprzerwany, gdyż wtedy przestałyby być "zjawiskiem wyjątkowym" i straciłyby swój podstawowy walor promocyjny.
Źródło: Podstawy marketingu, pr. zbior. pod red. J. Altkorna,
Wydanie IV zmienione i poszerzone, Instytut Marketingu, Kraków 2006, s. 303.
OŻÓG 1950 pisze:Środki promocji dodatkowej tworzą wyjątkowe, rzadkie i niepowtarzalne okazje, o krótkim okresie obecności na rynku, wynikającym z zasady pulsacji. Nie można ich wykorzystywać w odniesieniu do tego samego produktu w sposób ciągły, nieprzerwany, gdyż wtedy przestałyby być "zjawiskiem wyjątkowym" i straciłyby swój podstawowy walor promocyjny.
czyli rozumiem , ze lepiej raz na 2/3 miesiace zarobic dodatkowo kilkaset zlotych ,niz zarabiac je co 2 tygodnie(wybitnie zajebisty uczony musial to napisac)-nie dziwie sie ze na swiecie jest kryzys

Ostatnio zmieniony pn sie 29, 2011 2:28 pm przez 1979, łącznie zmieniany 1 raz.
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
NA ZAWSZE Hutnik
OŻÓG 1950 pisze:...gdyż wtedy przestałyby być "zjawiskiem wyjątkowym" i straciłyby swój podstawowy walor promocyjny.
A co jeżeli światła przestałyby przyciągać, bo po prostu spowszedniałyby?
Wariant: 500/600 ze światłami też jest możliwy...
Tzn., że chcesz eksperymentować? Jak się nie uda, to wtedy wracamy do starego systemu?
Tylko, że wtedy:
a). będą już straty finansowe,
b). bodziec w postaci światła nie będzie już wyjątkową sprawą.
Zresztą ja tylko zacytowałem książkę. Róbta, co chceta.
PS: Co ma kryzys do teorii marketingu?
PS2: Zaatakowałeś mojego promotora
Pozdrawiam
Tylko, że wtedy:
a). będą już straty finansowe,
b). bodziec w postaci światła nie będzie już wyjątkową sprawą.
Zresztą ja tylko zacytowałem książkę. Róbta, co chceta.
PS: Co ma kryzys do teorii marketingu?
PS2: Zaatakowałeś mojego promotora

Pozdrawiam

Lucas[NH] pisze:Dokładnie.Najlepiej byłoby ost mecz tej rundy rozegrać przy świetle, a w przyszłej rundzie ostatni plus jeden z ciekawym przeciwnikiem typu Olkusz.Ale oczywiście wszystko to gdybanie, bo to zależy jak finansowo wygląda to w NH2010.
Ostatni mecz przy światłach w rundzie wiosennej odpada - godzina dla całej kolejki obligatoryjna .
stazyja69 pisze:Lucas[NH] pisze:Dokładnie.Najlepiej byłoby ost mecz tej rundy rozegrać przy świetle, a w przyszłej rundzie ostatni plus jeden z ciekawym przeciwnikiem typu Olkusz.Ale oczywiście wszystko to gdybanie, bo to zależy jak finansowo wygląda to w NH2010.
Ostatni mecz przy światłach w rundzie wiosennej odpada - godzina dla całej kolejki obligatoryjna .
No tak, zapomniałem zupełnie o tym.Ale ostatni mecz tej rundy przy świetle to super sprawa, bo ze względu na pore roku jest szansa, że już od początku będzie ciemno.W każdym razie w całej rozciągłości popieram Ożoga.
-
jeszcze 2,3mecze przy oswietleniu w sezonie letnim i wystarczy moim zdaniem .
Przypomne ze na inaugarcje oswietlenia z Czarnymi Polaniec przyszlo 2,000 ludzi ,wedlug mnie troche wiecej
teraz na oswietlenie przychodzi polowa mniej
Przypomne ze na inaugarcje oswietlenia z Czarnymi Polaniec przyszlo 2,000 ludzi ,wedlug mnie troche wiecej
teraz na oswietlenie przychodzi polowa mniej

http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci