KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
"bez wyniku nie mamy co marzyć o super frekwencji"
zgoda, tylko musicie wszyscy zauwazyc, ze my nie walczymy o "super frekwencje" nie walcyzmy o to zeby nagle z 600 zrobiło się 1600. Na regularny wzrost o 1000 osob nie ma szans. Walczymy o to, żeby na takim meczu jak Trzebinia nie było 600 osób a 750. Zeby sprzedanych biletów nie było 450 a 600. 100 normalnych i 50 ulgowych sprzedanych wiecej to jest 1250 zl więcej za mecz! Przy ośmu meczach w rundzie daje to kwotę 10 000 zł na pół roku a tyle nie daje żaden sponsor!
Dla wielu z Was pewnie nie ma różnicy czy mecz zagląda 500, 600 czy 700 osób. A dla kasy nowego Hutnika takie kwoty wlaśnie są KLUCZOWE
I nikt mi nie wmówi, żeby te 150 osób więcej przyciągnąć trzeba świateł, awansu, lidera, transferów i talonów do agencji dodawanych do biletów
zgoda, tylko musicie wszyscy zauwazyc, ze my nie walczymy o "super frekwencje" nie walcyzmy o to zeby nagle z 600 zrobiło się 1600. Na regularny wzrost o 1000 osob nie ma szans. Walczymy o to, żeby na takim meczu jak Trzebinia nie było 600 osób a 750. Zeby sprzedanych biletów nie było 450 a 600. 100 normalnych i 50 ulgowych sprzedanych wiecej to jest 1250 zl więcej za mecz! Przy ośmu meczach w rundzie daje to kwotę 10 000 zł na pół roku a tyle nie daje żaden sponsor!
Dla wielu z Was pewnie nie ma różnicy czy mecz zagląda 500, 600 czy 700 osób. A dla kasy nowego Hutnika takie kwoty wlaśnie są KLUCZOWE
I nikt mi nie wmówi, żeby te 150 osób więcej przyciągnąć trzeba świateł, awansu, lidera, transferów i talonów do agencji dodawanych do biletów
- stefan batory
Dzisiaj na pewno nie grał zajebiście, wszyscy grali taką pytę , że powinni na piechotę wracać do domu. Jego kolega z obrony Urbaniec kilka razy dosłownie kopał się po głowie, ja nie wiem co się tym chłopom dzieje. We wszystkich meczach tej rundy grali słabo ale w każdym z tych meczów mieli jakieś przebłyski, momenty dobrej gry dzięki którym padały bramki. Dzisiaj nie było nic.
HUTNICZY KLUB SPORTOWY
1 gdyby pilkarze walczyli ns boisku tak jak poza boiskiem o ewenement na skale swiatowa to mielibysmy komplet punktow i bramki 21-0
2 osobiscie licze na to ze ktorys pilkarz nie wytrzyma i glosno powie w szatni ze do pilki granej przez rezerwy 3 lata temu brakuje nam lat swietlnych. Kto bywal na meczach drugiej druzyny z potetantami obecnych rzedow, ktorych golilismy po 6- dobrze wie o czym mowiea sklad byl zawsze niewiadoma. Troche gry Przytuly, czyli kontrola pilki ale tez szybkie przechodzenie do akcji ofensywnych, pewnosc siebie, strzaly no i bramki. A teraz- nuda jak w polskim kinie. Nie przemawia do mnie ani porownanie do Barcelony ani Milanu- i jedni i drudzy maja podobna liczbe podan ale mase sytuacji a my glownie gre do tylu.
3 awansowac awansujemy bo z tej ligi innej opcji i tak nie ma. Jak sie nie uda bedzie wstyd na maksa
4 osobiscie uwazam iz prawdziwa druzyna powstanie dopiero z naszej obecnej druzyny juniorow.
2 osobiscie licze na to ze ktorys pilkarz nie wytrzyma i glosno powie w szatni ze do pilki granej przez rezerwy 3 lata temu brakuje nam lat swietlnych. Kto bywal na meczach drugiej druzyny z potetantami obecnych rzedow, ktorych golilismy po 6- dobrze wie o czym mowiea sklad byl zawsze niewiadoma. Troche gry Przytuly, czyli kontrola pilki ale tez szybkie przechodzenie do akcji ofensywnych, pewnosc siebie, strzaly no i bramki. A teraz- nuda jak w polskim kinie. Nie przemawia do mnie ani porownanie do Barcelony ani Milanu- i jedni i drudzy maja podobna liczbe podan ale mase sytuacji a my glownie gre do tylu.
3 awansowac awansujemy bo z tej ligi innej opcji i tak nie ma. Jak sie nie uda bedzie wstyd na maksa
4 osobiscie uwazam iz prawdziwa druzyna powstanie dopiero z naszej obecnej druzyny juniorow.
-
lucero pisze:1 gdyby pilkarze walczyli ns boisku tak jak poza boiskiem o ewenement na skale swiatowa to mielibysmy komplet punktow i bramki 21-0
Bez jaj Kolego , jak mamy awansowac jak takie mogilany tafiaja slabemu olkuszowi 3 razy my 0
Ludzie jednak nie to jeszcze nie ten sezon
Przykre to jest ale do tej pory nie zagralismy dobrego meczu
Pilkarze sa zajechani ,jest poza tym jakis konflikt z tego co chodza sluchy tad i owa d
Co za jebany pech ma ten Hutnik nasz , kiedy awans juz mielismy w kieszeni 2 sezony temu to ssa padlo i dobrze ,ale czemu jak teraz pilkarze maja placone to nasz mocny sklad chociaz w czesci nie powrocil na SS , w szreniawie tak dobrze placa ?
Nie zycze Szreniawie awansu bo licze na to ze w przyszlym sezonie część graczy powroci tu i wywalczy nam awans w koncu .
Albo tutaj sie cos zmieni albo za 3 ,4 tygodnie bedziemy ogladac baty od mogilan

http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

-
no ale czemu maja ? jak moze chca ale nie moga ?
wiec jak maja
wiec jak maja
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

-
to mnie tez zadziwia ,warunki chyba najlepsze
Swiatek Tabak Dziadzio i Garzel
ta czworeczka wracajcie i nikt do nas nie podskoczy
Swiatek Tabak Dziadzio i Garzel
ta czworeczka wracajcie i nikt do nas nie podskoczy