Hutnik Kraków - LKS Mogilany, 24.09.2011, g.16:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Piłkarsko mi się dziś mecz podobał - porównaniu z poprzednimi coś się działo, a w tej lidze nie ma co się fajerwerków spodziewać. I nie mam pretensji do tego że przegrali. 10 meczów za nami i ? Wygrane mecze - zwycięzców się nie sądzi, ale Klecza, Olkusz, Siepraw to nie były pechowo stracone punkty. Na wiosnę traciliśmy głupie bramki, ale też marnowaliśmy mnóstwo okazji do strzelenia goli. Minęło pół roku, dalej tracimy głupie bramki, ale nie mamy już tylu okazji do zdobycia bramki.
Jeżeli ktoś się nie rozwija to już się cofa w porównaniu do tych co się rozwijają, a jeżeli ktoś się cofa .....
Jest połowa rundy, Panie Krzysztofie, nic nie trwa wiecznie, zresztą rok temu na konferencji prasowej stwierdził Pan, że nie będzie się na siłę trzymał trenerki, tylko że zależy Panu na rozwoju klubu. Chce pan być z nami i pomagać, jak najbardziej, ale chyba potrzebujemy trenera o trochę większych umiejętnościach
Jeżeli ktoś się nie rozwija to już się cofa w porównaniu do tych co się rozwijają, a jeżeli ktoś się cofa .....
Jest połowa rundy, Panie Krzysztofie, nic nie trwa wiecznie, zresztą rok temu na konferencji prasowej stwierdził Pan, że nie będzie się na siłę trzymał trenerki, tylko że zależy Panu na rozwoju klubu. Chce pan być z nami i pomagać, jak najbardziej, ale chyba potrzebujemy trenera o trochę większych umiejętnościach
Dzieki pilkarzom za walke, mielismy jebanego pecha
i braklo szczescia , dzisiaj dopisalo mogilanom ok trudno
Nie w tym to w nastepnym znowu sprobujemy awansowac
Powtorze sie ze chlopaki zagrali dobrze i naleza sie im podziekowania
Przeciez nie wszystko sie da wygrywac do ch pana
ostatnio Legia dostala u siebie z Podbeskidziem to tak do przemyslen
Takze dajcie spokoj , o ile z olkuszem i karpatami byla pyta o tyle od kryspinowa chlopaki zap....... sa mlodzi dajmy im czasu
W balinie maja starszych doswiadczonych , w mogilanach tez
u nas gra mlodziez .
Zmiana trenera i za rok walczymy o awans coraz starsi coraz lepsi
Oczywiscie jak kilku z Was licze na powrot 3,4 graczy obecnej szreniawy a kiedys Hutnika
a na teraz zbierajmy jak najwiecej ludu na balin
i braklo szczescia , dzisiaj dopisalo mogilanom ok trudno
Takze dajcie spokoj , o ile z olkuszem i karpatami byla pyta o tyle od kryspinowa chlopaki zap....... sa mlodzi dajmy im czasu
u nas gra mlodziez .
Oczywiscie jak kilku z Was licze na powrot 3,4 graczy obecnej szreniawy a kiedys Hutnika
Hutnik Przy Arce
http://kiks.tv/2011/09/przytula-nigdy-n ... y-o-awans/
Czy stwierdzenie: "Chciałbym przyjść od klubu, który będzie budowany przez lata, a nie przez rok", oznacza, że K.P. chciałby non stop opierać się na tych samych zawodnikach i dorastać razem z nimi, nie przyjmując do składu nikogo starszego?
Takie pytanie mi się nasunęło w kontekście tego, co było pisane na forum o chłopakach ze Szreniawy
Czy stwierdzenie: "Chciałbym przyjść od klubu, który będzie budowany przez lata, a nie przez rok", oznacza, że K.P. chciałby non stop opierać się na tych samych zawodnikach i dorastać razem z nimi, nie przyjmując do składu nikogo starszego?
Takie pytanie mi się nasunęło w kontekście tego, co było pisane na forum o chłopakach ze Szreniawy

komplet materiałow z meczu Hutnik - LKS Mogilany od KIKS.tv:
skrót - http://kiks.tv/2011/09/przegrany-szlagier/
pomeczowa konferencja (ciekawa
) - http://kiks.tv/2011/09/przytula-nigdy-n ... y-o-awans/
doping kibiców - http://kiks.tv/2011/09/doping-kibicow-n ... -mogilany/
skrót - http://kiks.tv/2011/09/przegrany-szlagier/
pomeczowa konferencja (ciekawa

doping kibiców - http://kiks.tv/2011/09/doping-kibicow-n ... -mogilany/
- centrum nh
Gość buduje drużynę na lata, tylko przy takiej grze i wynikach to będzie grał przy pustych trybunach za te swoje kilka lat. a co z juniorami? za 2 lata wejdzie kolejne pokolenie, i dalej będzie budował obecną drużynę? a juniorów wygoni do Zieleńczanki, czy obecnych chłopaków sprzeda, i zacznie kilkuletnią budowę nowej drużyny? Nie gramy o awans? to o co gramy? tak żeby sobie pograć? To na Piaskach albo w Borku też tak sobie grają, za zupełnie inne pieniądze lub nawet za darmo tylko dla swojej przyjemności.
Więc po co przepłacać, skoro można w tej lidze sobie grać kolejne 60 lat, budować kolejną drużynę, płacąc piłkarzom tylko za dojazdy na treningi, i grać na boisku wynajętym za 200 złotych.
Jeżeli zarząd ma jeszcze jakieś wątpliwości, to niech zrobi wśród kibiców płacących składki ankietę na temat KP, w końcu to jest NASZ Hutnik, i my mamy decydować o nim!!!
Więc po co przepłacać, skoro można w tej lidze sobie grać kolejne 60 lat, budować kolejną drużynę, płacąc piłkarzom tylko za dojazdy na treningi, i grać na boisku wynajętym za 200 złotych.
Jeżeli zarząd ma jeszcze jakieś wątpliwości, to niech zrobi wśród kibiców płacących składki ankietę na temat KP, w końcu to jest NASZ Hutnik, i my mamy decydować o nim!!!
u nas gra mlodziez .
Jak przepierdolimy kolejne kilka meczów to na SS frekwencja będzie na poziomie 200... ale co się mamy przejmować nierentownością meczów... przecież KP buduje drużynę na lata

fan pisze:Jak przepierdolimy kolejne kilka meczów to na SS frekwencja będzie na poziomie 200... ale co się mamy przejmować nierentownością meczów... przecież KP buduje drużynę na lata
Ja proponuje (jak pan Krzysztof nie podpisze tego co mam podpisać do końca miesiąca) i dnia pierwszego października nie zostanie zwolniony - WSTRZYMAĆ PRZELEWANIE SKŁADEK CZŁONKOWSKICH NA KONTO NH2010.
Może taki protest członków zmusi zarząd do działania.
Nie pamiętam abym się deklarował czy przelew mam zrobić 1 czy 30 tak ja sobie z nim spokojnie poczekam
Bo jak jeszcze były wyniki to można było na wiele spraw przymknąć oczy licząc na awans i to że się sprawę rozwiąże potem
Teraz wiadomo że awansu z taką grą pod wodzą tego pana nie będzie
... gramy o jakiś tam wynik...
Jak się grało w jakiś tam klubach to się taką ma mentalność
Budujemy zespół na lata...A który z tych zawodników będzie tu siedział przez te lata???Spierdziela przy byle lepszej propozycji! Skoro nie chcemy sciągać bardziej doświadczonych , to będziemy co sezon uzupełniać zespół juniorami, którzy znów będa musieli sie ograć i łapać doświadczenie więc kiedy ten awans?
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...
-
Oczywiście, że wszyscy jesteśmy wkurwieni ale panowie...KURWA MAĆ Hutnik GRAĆ to było dno z waszej strony. Akurat wczoraj to chłopaki zadypcały i tego oczekuję! Strata bramki po indywidualnym błędzie, zdarza się-brakło cwaniactwa,dojrzałości i po prostu doświadczenia. Zwróćcie uwagę, że w takich Mogilanach grają doświadczeni goście i przez większą część sztycha nie zrobili... Nasi byli zdezorientowani po tym co usłyszeli i pewnie rozgoryczeni tak jak my porażką w takich okolicznościach. Nikt mi nie wmówi, że wczroraj nie chcieli i takie teksty są gówno warte, bo w końcu jesteśmi z nimi na dobre i na złe czy nie ?!
Zamianka trenera i jeszcze wszystko jest do odrobienia.
Zamianka trenera i jeszcze wszystko jest do odrobienia.
Heh... Nie wiem czy sobie może coś ubzdurałem, ale na walnym dobrze pamiętam jak padały deklaracje ze strony zarządu i trenera - gramy o awans !!!
Przytuła chciał tu coś zbudować, ale niestety mu się to nie uało... Teraz ściemnia i wymyśla jakieś farmazony zamiast przyjąć porażkę na klatę i z honorem ustąpić ze stanowiska trenera... 5 słabych meczów ?! My panie trenerze gramy o awans i tego chcemy ! Nie możemy sobie pozwolić na tak fatalną serię !!!
Przytuła chciał tu coś zbudować, ale niestety mu się to nie uało... Teraz ściemnia i wymyśla jakieś farmazony zamiast przyjąć porażkę na klatę i z honorem ustąpić ze stanowiska trenera... 5 słabych meczów ?! My panie trenerze gramy o awans i tego chcemy ! Nie możemy sobie pozwolić na tak fatalną serię !!!
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2011 10:21 am przez jarkonh, łącznie zmieniany 1 raz.

mimika twarzy trenera przy udzielaniu wywiadów doprowadza mnie do odruchu wymiotnego! Panie trenerze czas skończyć z bufonowaniem, stękaniem i mimikowaniem.
Ciągle słyszę, że średnia wieku grajków wynosi 21 lat, ale starszych Pan trener w swojej ekipce nie chce. Więc po co pierd..i o średniej wieku.
Trenerze nie gramy o awans w tej lidze??? Więc o co? Wg mnie dla kibiców Hutnika granie w tej lidze to już samo w sobie jest upokorzenie. Nie ta liga dla tej marki.
Nie można powtarzać błędów SSA trzymających się kurczowo stołków. Zarząd niech wyciągnie odpowiednie wnioski ze współpracy z trenerem i podejmie odpowiednie kroki.
Najlepszym trenerem ostatnich czasów był wg mnie Siekliński.
Ciągle słyszę, że średnia wieku grajków wynosi 21 lat, ale starszych Pan trener w swojej ekipce nie chce. Więc po co pierd..i o średniej wieku.
Trenerze nie gramy o awans w tej lidze??? Więc o co? Wg mnie dla kibiców Hutnika granie w tej lidze to już samo w sobie jest upokorzenie. Nie ta liga dla tej marki.
Nie można powtarzać błędów SSA trzymających się kurczowo stołków. Zarząd niech wyciągnie odpowiednie wnioski ze współpracy z trenerem i podejmie odpowiednie kroki.
Najlepszym trenerem ostatnich czasów był wg mnie Siekliński.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2011 10:08 am przez forever, łącznie zmieniany 1 raz.
IH IK S - IN IH
- pawel_nh_zw
Bez kitu, to Hutnik ma być jakimś ośrodkiem szkoleniowym na zasadzie etapu pomiędzy V a III ligą? W sensie, że pan Przytuła będzie miał w dupie wynik tylko będzie testował coraz to nowe efekciarskie akcje, żeby wyszkolić zawodników, którzy - notabene - mają potencjał, a potem ich sprzedać gdzieś wyżej? Dobrze rozumuję?
CHCEMY AWANSU, HKS CHCEMY AWANSU! I nie może być inaczej, bez przesady, ile klub z takimi tradycjami może grać z podkrakowskimi wioskami, w dodatku czasami przegrywając?
CHCEMY AWANSU, HKS CHCEMY AWANSU! I nie może być inaczej, bez przesady, ile klub z takimi tradycjami może grać z podkrakowskimi wioskami, w dodatku czasami przegrywając?
Mistrzejowice Hutnika kibice!