Reaktywacja sekcji siatkówki - drugi mecz u siebie - 15.10.
Moderator: Piotrek
- centrum nh
Co do herbu na tej stronie, to już poszła instrukcja. Będziemy grać z naszym hutniczym herbem. Jak ktoś gdzieś coś takiego jeszcze spotka, to od razu pisać maile do właścicieli stron, z prośbą o zmianę.
W przygotowaniu strona internetowa, ale jeszcze trzeba poczekać kilka dni.
Tu jest na moje oko stronka coś jak 90minut.pl
http://www.siatka.org/
W przygotowaniu strona internetowa, ale jeszcze trzeba poczekać kilka dni.
Tu jest na moje oko stronka coś jak 90minut.pl
http://www.siatka.org/
Piotrze,
gdyby była potrzebna pomoc fotograficzna, zdjęcia zawodników na stronę lub inne z tym związane tematy, jestem do waszej dyspozycji.
PS. Dostałem akredytację na Wandę i zapewne będę robił ich zdjęcia na ich stronę i zapewne także na siatka.org
gdyby była potrzebna pomoc fotograficzna, zdjęcia zawodników na stronę lub inne z tym związane tematy, jestem do waszej dyspozycji.
PS. Dostałem akredytację na Wandę i zapewne będę robił ich zdjęcia na ich stronę i zapewne także na siatka.org
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
markow pisze:Piotrze,
To zgłoś się po akredytację!!

z innej beczki, logo na mojasiatkowka.pl już zmienione
Wstęp na mecz darmowy, jednakże w sprzedaży będą bilety-cegiełki w cenie 5zł - każdy będzie mógł (lecz nie musiał) kupić i pomóc nam w ten sposób.
Na meczu mają być sponsorzy, oficjele z miasta, nasi byli siatkarze itd, tak że warto się pokazać z jak najlepszej strony. Przed meczem planowana jest krótka prezentacja zespołu.
Na meczu mają być sponsorzy, oficjele z miasta, nasi byli siatkarze itd, tak że warto się pokazać z jak najlepszej strony. Przed meczem planowana jest krótka prezentacja zespołu.