EURO 2012
Moderator: dUfio
Ja niestety uczestniczyłem w tym cyrku... Ustawiłęm sie już od godziny 2 w nocy i było przedemna 50 osób głównie zagorzali fanatycy rozmaitych klubów angielskich. Liczyłem ,że wszyscy będą stali i czekali w kolejce wiec raczej byłem pewny, że na angoli dostane. Tak sie niestety nie stało ale mam 2xWłochów i 2xHolendrów. Tłum faktycznie nie myślacy wiele osób omdlało nawet nie liczono sie z małymi dziećmi stojacymi w kolejce które bądź co bądź też dość wcześnie przyszły.
- centrum nh
W imieniu Departamentu Hospitality i Events w Aston Villa po raz drugi mam zaszczyt zaprosić Polaków mieszkających w Birmingham i okolicach do wspólnego oglądania i dopingowania Biało-Czerwonych podczas Mistrzostw Europy 2012 na stadionie Aston Villa.
Tak było 4 lata temu, kiedy stworzyliśmy wspaniałą atmosferę tak samo teraz Aston Villa będąc pod wrażeniem tamtych wydarzeń zaprasza nas do wspólnego dopingowania połączonego z polskim jedzeniem oraz piwem (zapewne Tyskie
Pokażmy wspaniały Polski Doping i jak sie wspólnie cieszymy z sukcesu naszych piłkarzy.
Wstęp bedzie kosztował 10 funtów od osoby i w tym jest wliczony już posiłek oraz piwo. Trzeba sie jednak wcześniej zaopatrzyć w bilety na te imprezę. Bilety można kupić w kasie biletowej na stadionie.(można kupić również ' on line' bez dodatkowych kosztów za użycie karty) ale nie w dniu meczu. Organizator musi wiedzieć ile nas bedzie aby mógł sie przygotować do przyjęcia nas na stadionie.
http://bham.pl/kalendarium?task=view_de ... =06&day=08
Ja euro oglądam na AV
Tak było 4 lata temu, kiedy stworzyliśmy wspaniałą atmosferę tak samo teraz Aston Villa będąc pod wrażeniem tamtych wydarzeń zaprasza nas do wspólnego dopingowania połączonego z polskim jedzeniem oraz piwem (zapewne Tyskie

Pokażmy wspaniały Polski Doping i jak sie wspólnie cieszymy z sukcesu naszych piłkarzy.
Wstęp bedzie kosztował 10 funtów od osoby i w tym jest wliczony już posiłek oraz piwo. Trzeba sie jednak wcześniej zaopatrzyć w bilety na te imprezę. Bilety można kupić w kasie biletowej na stadionie.(można kupić również ' on line' bez dodatkowych kosztów za użycie karty) ale nie w dniu meczu. Organizator musi wiedzieć ile nas bedzie aby mógł sie przygotować do przyjęcia nas na stadionie.
http://bham.pl/kalendarium?task=view_de ... =06&day=08
Ja euro oglądam na AV
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"
Łukasz NH pisze:ODADAM ZA ROZSĄDNIE ZAPROPONOWANA CENE DWIE WEJŚCIÓWKI NA TRENING WŁOCHÓW NA DZIEN 5 CZERWCA O GODZ. 19!!!! (ja niestety nie moge pójść bo praca)
wejściówek darmowych się nie sprzedaje

Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutn<IC>y pisze:zobaczcie że na bilecie na włochy jest herb cracovii na bilecie na holandie herb wisly a na bilecie na anglie herbu Hutnika chyba nie ma czy się myle
Dalej mają nas w dupie
Kolejny raz jesteśmy pomijani w "mediach" Gruba baba wymieniła stadiony skisły i sracovi, a My to tylko Suche Stawy.
Emblematy WC wiszą w najlepsze. Jeśli nie pójdziemy WSZYSCY do Majchra i nie przekażemy mu postulatu aby się wytłumaczył, że tylko u nas zniszczył napisy, to dalej będzie pluł nam krakówek w twarz.
kwasek pisze:Hutn<IC>y pisze:zobaczcie że na bilecie na włochy jest herb cracovii na bilecie na holandie herb wisly a na bilecie na anglie herbu Hutnika chyba nie ma czy się myle
Dalej mają nas w dupie
Kolejny raz jesteśmy pomijani w "mediach" Gruba baba wymieniła stadiony skisły i sracovi, a My to tylko Suche Stawy.
Emblematy WC wiszą w najlepsze. Jeśli nie pójdziemy WSZYSCY do Majchra i nie przekażemy mu postulatu aby się wytłumaczył, że tylko u nas zniszczył napisy, to dalej będzie pluł nam krakówek w twarz.
Demonstracja i się zrobi głośno - jedyne wyjscie, pismo moze potargać, nawet jak coś odpisze to każdy to oleje.