huteusz pisze:To zdjęcie z Krakowa. W tle widać Wawel.
Ta wieża w tle to nie Wawel, tylko kościół Misjonarzy u zbiegu Lea/Galla.
Moderator: dUfio
Chciałbym was ostrzec bo padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w M1. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Jak im podziękujecie i zaproponujecie niewielką kwotę za wykonaną prace, odmówią i poproszą, o podwiezienie. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia wam dobrze. W tym czasie druga kradnie pieniądze z waszego portfela... Moj portfel został właśnie tak okradziony w zeszły piątek, sobotę i dwa razy w niedzielę.
JOK_NH pisze:no trzeba być grubym...nie powiem kim, zeby się dać zrobić na coś takiego. To Prima Aprilis?
BINGONH pisze:A wracając do dyskusji o stadionie to zapomnieliśmy od dwóch żydowskich klubach które już nie istnieją
W pierwszej chwili myślałem że może to być Makabi Kraków (obecnie stadion Nadwiślanu)
Ale w sumie całkiem możliwe że jest to stadion Jutrzenki Kraków (nie mogę znaleźć zdjęcia)