Nowe Gadżety - Pomysly, Projekty, opinie.
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
-
PoMpOn eNHa pisze:Projekt mi się podobał do puki nie zobaczyłem oryginału i bez urazy ale wygląda to na kopie, nie do końca projektu ale bardziej pomysłu, poza tym ta flaga była już na kilku vlepkach patriotycznych i oprawie Lecha. Może coś od podstaw z tematyką "on tour"?
Wzór flagi pochodzi z propagandowego plakatu polskiego z 1939 roku.

Lechici kserując na swojej sektorówce w czasie spotkania ze Spartą powyższy plakat "Polskę" zastąpili "Poznaniem".
Wykorzystanie tej flagi w projekcie koszulki moim zdaniem nie będzie większym nadużyciem.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
PoMpOn eNHa pisze:Projekt mi się podobał do puki nie zobaczyłem oryginału i bez urazy ale wygląda to na kopie, nie do końca projektu ale bardziej pomysłu, poza tym ta flaga była już na kilku vlepkach patriotycznych i oprawie Lecha. Może coś od podstaw z tematyką "on tour"?
dlatego napisalem ze jest oparta na projekcie Polski... kazdy od siebie jakis pomysl niech wrzuci i zrobmy cos konkretnego. Tyl koszulki mysle ze jest ok i nie jest to kopia Polski wiec zmodyfikujmy przod. Skoro nie ma wykonawcy pasiakow pasuje wspolnie zrobic nowa dobra wyjazdowke i jesli mamy sie za to zabrac to im szybciej tym lepiej.
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...
- C.A.R.T.O.N
- C.A.R.T.O.N
C.A.R.T.O.N pisze:Huciu pisze:Motyw Polski fajny ale ten gość już obcykany, zmieniłbym tylko jego.
To znajdź na necie odpowiedniego typa i mi podeślij.
moze poprostu bez zadnego chlopa , sama mapa i herb z przodu a z tylu czcionka napisu on tour wydaje mi sie lepsza z poprzedniej wersji i tyle

- C.A.R.T.O.N
Jak wiadomo HTV nagrywa mecze, kibiców, wywiady itp.
Może ktoś by podjął się zadania poskładać cały sezon do kupy i nagrać to na DVD. Myślę że wielu było by chętnych na taką pamiątkę "droga do Awansu"
Myślę że koszt 50 zł to takie minimum, jakaś tam część dla osoby która to nagra (pokrycie kosztów) reszta zasiliła by konto Hutnika.
Z tego co pamiętam miało być nagranie meczu z Balinem i chyba nic z tego też nie wyszło....
Może ktoś by podjął się zadania poskładać cały sezon do kupy i nagrać to na DVD. Myślę że wielu było by chętnych na taką pamiątkę "droga do Awansu"
Myślę że koszt 50 zł to takie minimum, jakaś tam część dla osoby która to nagra (pokrycie kosztów) reszta zasiliła by konto Hutnika.
Z tego co pamiętam miało być nagranie meczu z Balinem i chyba nic z tego też nie wyszło....
Mam swój rozum i swoje sympatie!!
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG
Bardzo fajna bluza z extremeadrenaline...
http://www.extremeadrenaline.pl/product ... roduct=126
Czy ogólnie bedzie jakaś propozycja wyjazdowych koszulek lub bluz ze strony GT?
http://www.extremeadrenaline.pl/product ... roduct=126
Czy ogólnie bedzie jakaś propozycja wyjazdowych koszulek lub bluz ze strony GT?