To i owo na sportowo.
Moderator: dUfio
Dziś widziałem nowe wykonanie rzutu rożnego. Wykonywała je drużyna Zagłębia Lubin. Chodzi o to, że zawodnik podbiega do ustawionej piłki w narożniku, LEKKO ją dotyka - odchodzi od niej i szybko podbiega do tej "zagranej" piłki inny zawodnik. Wtedy może ją spokojnie zabrać (holować do pola karnego) dograć, oddać strzał. Tak to trzeba zagrać by rywal się nie pokapował. Według mnie ciekawe rozegranie. Szukałem tego zagrania w necie, ale nic nie znalazłem. Jak ktoś widział niech wrzuci. I jak widział w ogóle to zagranie to niech się wypowie.
Alex pisze:Dziś widziałem nowe wykonanie rzutu rożnego. Wykonywała je drużyna Zagłębia Lubin. Chodzi o to, że zawodnik podbiega do ustawionej piłki w narożniku, LEKKO ją dotyka - odchodzi od niej i szybko podbiega do tej "zagranej" piłki inny zawodnik. Wtedy może ją spokojnie zabrać (holować do pola karnego) dograć, oddać strzał. Tak to trzeba zagrać by rywal się nie pokapował. Według mnie ciekawe rozegranie. Szukałem tego zagrania w necie, ale nic nie znalazłem. Jak ktoś widział niech wrzuci. I jak widział w ogóle to zagranie to niech się wypowie.
widzialem. dobre dobre !
pzdr Osiek
-
- Kontakt: