WASZE PYTANIA [bez komentarzy]
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
7 kwietnia pierwszy mecz rozegra Speedway Wanda z Piłą.Pewnie ok 15.W tym samym dniu o 18 gramy z Libiążem.Może warto porozumieć się z nimi i zrobić jakąś wspólna akcję wspierającą sport nowohucki?
Np
- jeden bilet na dwie imprezy
-jakaś oprawa dotycząca sportu w NH.
-wspólne "młynki" i doping
-przemarsz kibiców z Odmogila na Ptaszyckiego
Nagłośnić to w mediach.W końcu problemy SWK i HKS sa bardzo podobne.
Wyrzucanie z obiektów.Brak wsparcia z miasta.Razem raźniej.
Np
- jeden bilet na dwie imprezy
-jakaś oprawa dotycząca sportu w NH.
-wspólne "młynki" i doping
-przemarsz kibiców z Odmogila na Ptaszyckiego
Nagłośnić to w mediach.W końcu problemy SWK i HKS sa bardzo podobne.
Wyrzucanie z obiektów.Brak wsparcia z miasta.Razem raźniej.
Firma IRMAR w dalszym ciągu wspiera Hutnika.
Nie wiem co ma znaczyć "znacznie", o jakich kwotach tu rozmawiamy. Jeżeli myślisz o potencjalnym Naszym nowym największym sponsorze to nie ma takich rozmów na etapie zaawansowanym. Jeżeli chodzi o mniejsze wsparcie to tak, prowadzimy cały czas takie rozmowy, a jedna jest już na etapie finalizacji. Przepraszam, można powiedzieć dwa tematy już domykamy.
Nie wiem co ma znaczyć "znacznie", o jakich kwotach tu rozmawiamy. Jeżeli myślisz o potencjalnym Naszym nowym największym sponsorze to nie ma takich rozmów na etapie zaawansowanym. Jeżeli chodzi o mniejsze wsparcie to tak, prowadzimy cały czas takie rozmowy, a jedna jest już na etapie finalizacji. Przepraszam, można powiedzieć dwa tematy już domykamy.

Dzięki za odpowiedź. Pisząc "znacznie" miałem na myśli takie wsparcie, które zapewni spokojny byt.
Mam jeszcze jedno pytanie.
Wiem, że miały być podjęte jakieś działania typu prowadzenie działalności gospodarczej, z której potencjalne zyski miały być przekazywane na potrzeby drużyny. Czy jest to nadal aktualne?
Mam jeszcze jedno pytanie.
Wiem, że miały być podjęte jakieś działania typu prowadzenie działalności gospodarczej, z której potencjalne zyski miały być przekazywane na potrzeby drużyny. Czy jest to nadal aktualne?
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!