Przebój Wolbrom - Hutnik: ODWOŁANY PRZEZ ZIS
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Desanto NH pisze:Ale czym wy jestescie zdziwieni?? Tym że kolejny raz pokazują jak nas mają w dupie? Robią to celowo by nam pokazać to co mówią czyli niema tu miejsca dla HUTNIKA! Z każdą następną decyzją robią to coraz śmielej! dlaczego? Bo na początku myśleli że kibice Hutnika są tak zagorzali że bedą walczyć o każdy metr każdego boiska na SS. Badali nasze reakcje i nic, brak reakcji. Aż wreszcie posuneli sie do tego że nie wpuścili od marca Hutnika na sztuczne bo niby zajete terminy. Boisko w tym czasie stało puste albo pare dziwczyn biegało a I drużyna Hutnika biegala po sniegu potem po błocie a teraz jak wyschło biega po klepisku ziemi. Teraz w sobote była okazja zagrac no ale po co?? kto Hutnik??? nieee zagrac moze Garbarnia jakis zespol parafialny albo sekcja kobieca ale nie Hutnik! Wymyślili byle pretekst i chuj! Nawet sparingu niema z kim zagrac bo wszyscy co nie graja juz maja poplanowane! No ale o to własnie im chodziło! Że grac mogą wszyscy ale Hutnik w ost kolejności! Śmieją sie z tego jak nas w chuja ładują. Człowiek z gówna chodzi po terenach dogladac sprzedane owieczki i nikt mu nawet chuju nie powieOgarnijmy sie póki jeszcze mamy klub bo gorzej upokorzyć Hutnika juz sie nie da....
Pozwolę sobie zacytować Desanto, bo widzę, że nikt nie zrozumiał co kolega napisał i tylko posypały się pytania czy zagramy czy nie itp. Drodzy koledzy - przeczytajcie to jeszcze raz proszę, bo to jest sedno sprawy.
Co prawda to prawda. Powoli to nawet my mamy ten klub w d... Widać nie dorośliśmy do tego żeby brać za niego odpowiedzialność. Przywykliśmy do takiej ch......ej sytuacji i nie robimy nic aby to zmienić. Tylko z drugiej strony nie rozumiem dlaczego komuś przeszkadzamy. Jeżeli boisko stało puste a oni mimo to nie chcą nas na nie wpuścić to ja tego nie ogarniam. Niestety wygląda na to że zmierzamy w złym kierunku. Jest to ostatni gwizdek aby coś zmienić. Jeżeli teraz się nie ogarniemy to za sezon lub dwa nie będziemy mieli na tym forum o czym pisać.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
Desanto NH pisze:Ale czym wy jestescie zdziwieni?? Tym że kolejny raz pokazują jak nas mają w dupie? Robią to celowo by nam pokazać to co mówią czyli niema tu miejsca dla HUTNIKA! Z każdą następną decyzją robią to coraz śmielej! dlaczego? Bo na początku myśleli że kibice Hutnika są tak zagorzali że bedą walczyć o każdy metr każdego boiska na SS. Badali nasze reakcje i nic, brak reakcji. Aż wreszcie posuneli sie do tego że nie wpuścili od marca Hutnika na sztuczne bo niby zajete terminy. Boisko w tym czasie stało puste albo pare dziwczyn biegało a I drużyna Hutnika biegala po sniegu potem po błocie a teraz jak wyschło biega po klepisku ziemi. Teraz w sobote była okazja zagrac no ale po co?? kto Hutnik??? nieee zagrac moze Garbarnia jakis zespol parafialny albo sekcja kobieca ale nie Hutnik! Wymyślili byle pretekst i chuj! Nawet sparingu niema z kim zagrac bo wszyscy co nie graja juz maja poplanowane! No ale o to własnie im chodziło! Że grac mogą wszyscy ale Hutnik w ost kolejności! Śmieją sie z tego jak nas w chuja ładują. Człowiek z gówna chodzi po terenach dogladac sprzedane owieczki i nikt mu nawet chuju nie powieOgarnijmy sie póki jeszcze mamy klub bo gorzej upokorzyć Hutnika juz sie nie da....
takie sprawy powinny być nagłaśniane na bieżąco. Nikt się nie ogarnie jeśli nie będzie jasnej i klarownej informacji na temat tego co się w klubie dzieje.
Dla przeciętnego kibica ktory wie o Hutniku z oficjalnych komuniaktów Hutnika czy SZPN-u powodem odwolania meczu jest zima w wolbromiu i eksplatacja murawy w NH a nie upierodolenie Hutnika!
Bardzo dobrze Desanto, ze napisales o sprawach o ktorych przecietny kibol Hutnika nie ma zielonego pojecia, ale takie info powinno byc podawane regularnie!!!
Nie chcę nikogo usprawiedliwiać, ale czasy ogólnie się takie zrobiły, że wszystko kręci się wokół przepisów, brak zdrowego rozsądku, każdy się trzepie nad posadą. Był przepis i nikt palcem nie był w stanie ruszyć. Tak samo było z emblematami. Biurokracja zatacza już tak szerokie kręgi, że nie ważne jaki charakter ma praca, ta choroba przeniknęła już do każdej sfery życia publicznego.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Aldaris pisze:Nie chcę nikogo usprawiedliwiać, ale czasy ogólnie się takie zrobiły, że wszystko kręci się wokół przepisów, brak zdrowego rozsądku, każdy się trzepie nad posadą. Był przepis i nikt palcem nie był w stanie ruszyć. Tak samo było z emblematami. Biurokracja zatacza już tak szerokie kręgi, że nie ważne jaki charakter ma praca, ta choroba przeniknęła już do każdej sfery życia publicznego.
Skoro takie są przepisy to dlaczego wtorek i środa klub z Wolbromia był zapewniany przez ZIS iż wszystko jest okey, a oficjalnie wydanie zgody to tylko formalność ? Ile wcześniej potrzebuje ZIS mieć pismo żeby przygotować (?) stadion do wynajmu... Rozumiem że w kasie miasta się przelewa i nie potrzeba pieniędzy jakie by ekstra wpadły w sobotę z racji rozegrania meczu na obiekcie...

-
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

Fan Hutnika pisze:http://www.zis.krakow.pl/artykuly/801/Umowa-ze-Stowarzyszeniem-U-Siemachy-podpisana
dwojka naszych "ulubiencow"
A ja mam takie luźne zapytanie/spostrzeżenie, czy jako obywatel mam prawo dowiedzieć się od ZIS jak wygląda ta umowa powołując się na ustawę o dostępie do informacji publicznej? Może to co jest w tej umowie zapisane pozwoli nam uzyskać od ZIS lepsze warunki współpracy.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
jarekb pisze:http://umowy.wieszjak.pl/inne-umowy/74966,Uzyczenie-czyli-korzystanie-za-darmo.html
To że umowa użyczenia jest bezpłatna to wiem, jestem ciekawy jak ona wygląda, czyli jakie koszty utrzymania są wpisane które musi ponosić Siemacha, czy ma wpisane jakąś odpowiedzialność lub kary w przypadku uszkodzenia lub niewłaściwego użytkowania, czy może powierzać użytkowanie osobie/instytucji trzeciej, czy może czerpać zyski z takiego powierzania, etc...
-------------------------------------------------------