Odpuszczam

Ale nie serwuję komunałów. Opierałem się na tym
http://forsal.pl/artykuly/689531,handel ... orcie.html
Moderator: dUfio
BINGONH pisze:derexnh
OdpuszczamMamy inne poglądy możemy tak to ciągnąć bez końca Nie mam tyle czasu, co dawniej, gdy leczyłem z socjalizmu Ożóga
(pozdrowienia)
BINGONH pisze:No to punkt dla Ciebie. Wiem że Kaczyński jest (przynajmniej w wypowiedziach za karą śmierci) I dobrze że popiera w tej sprawie program Korwina. Szkoda tylko że nie wprowadził KS jak rządził...
Na forum się w polityce nie wypowiadam.
Pozdrawiam
OŻÓG 1950 pisze:Wiesz, że jest za ks, a mimo to powielasz na fb ten obrazek, że był w składzie komisji? Przecież to jawne sugerowanie, że jest przeciwko ks i że odpowiada za Trynkiewicza! Takie postępowanie to nic innego jak działanie z premedytacją.
BINGONH pisze:Za ks jest w słowach, nie czynach. Rządził i kary śmierci nie prowadził. A po Smoleńsku, Kaczyński a zwłaszcza Macierewicz, stanowią większe zagorzenie dla Polski niż jedne Trynkiewicz. On na wolności może co najwyżej jakieś dziecko dopaść a szaleńcy z PIS-u gotowi są naród na wojnę posłać za "wolność" bandytów z UPA. Więc będę ich zwalczał zawsze do samego końca - mojego lub ich
Только такой союз может защищать себя от империализма Кремля и Запада. Украина, Беларусь, Польша, Литва, Латвия и Эстония - вместе мы сила!