Ja nieprzerwanie od 2005 roku na Prawo i Sprawiedliwość. W tym roku zgarniamy pełną pulę

Moderator: dUfio
HAMAS pisze:Mam trochę lat i pamiętam rządy kaczynskich,maciarewiczów.ziobrów i innych pachołków kleru.
OŻÓG 1950 pisze:Oczywiście PiS.
Co do Korwina - obejrzałem niedawno program, w którym dziennikarka zaprasza do pociągu znane osoby, przeważnie polityków i robi z nimi długi wywiad. Ogólnie konwencja jest taka, że jadą tym pociągiem, a polityk jest przepytywany. Nie powiem, że Korwin wypadł w tym programie blado, bo to tak, jakbym nic nie powiedział. Człowiek absolutnie niepoważny, nie licujący z powagą jakiegokolwiek urzędu. Dodatkowo niekonsekwentny. Plus w wielu aspektach swawolne zachowanie na poziomie rozdygotanego, napalonego dwudziestolatka. Nigdy nie zrobił na mnie tak FATALNEGO wrażenia.
HAMAS pisze:Mam trochę lat i pamiętam rządy kaczynskich,maciarewiczów.ziobrów i innych pachołków kleru.
BINGONH pisze:HAMAS pisze:Mam trochę lat i pamiętam rządy kaczynskich,maciarewiczów.ziobrów i innych pachołków kleru.
Ja też co nie znaczy, że więc niż Ty![]()
Pewnie, że TVN, błędy PIS-u podnosił do potęgi entej, ale faktem jest, że to co robili, zwłaszcza w polityce zagranicznej (wspieranie Gruzji) było jawnym działaniem na szkodę Polski.
Weźcie pod uwagę, jak jest teraz sytuacja na wschodzie...
I to, kto latał i krzyczał "sława herojom" na Majdanie?
Do tego po Smoleńsku i tym co od 5 lat pokazuje Macierewicz i ta cała pseudo dziennikarka Stankiewicz, istniej realna obawa, że ich powrót do władzy może się skończyć jakimś konfliktem zbrojnym.
To ich bezsensowne machanie szabelkę, może w końcu wkurzyć ruskich, którzy jeszcze tak obrócą kota ogonem (a w tym zawsze byli i będą mistrzami świata), że wyjdzie na to, że to polskie służby zrobiły Majdan, a teraz chcę podbić Moskwę...
Sorry, ale chcecie iść do okopów, w imię braterstwa z Ukraińcami czy z powodu, że nam Moskwa Tupolewa nie oddała? Bo ja nie.
Tak samo walka z korupcją w wykonaniu Ziobry i Mariusza K. Dajcie człowieka a paragraf się znajdzie, a jak się nie znajdzie, to sami zrobimy z niego łapownika.
Kaczyński to chyba od występu u Lisa parę lat temu nie udzielił żadnego wywiadu! Pokarzcie drugi kraj na świecie, gdzie lider opozycji odmawia, udziału w debatach??? Macierewicz widać bardziej lubi gadać, ale sam, aby nikt mu nie przeszkadzał, nawet jak to ma być usłużny dziennikarz... I gada sobie do kamery w TV Trwam...