Bukmacherka
Moderator: dUfio
Bukmacherka
zapodałem temat bo takowego nie znalazłem prosze o wypowiedz o moich typach :
andora-czechy 2
macedonia-rumunia x2
holandia-armenia 1
gruzja-turcja 2
grecja-albania 1x
estonia-rosja 2
łotwa-luxemburg 1
słowacja-portugalia 2
izrael-francja x2
szwajcaria-cypr 1x
mołdawia-norwegia x2
austria-walia 1
anglia-azerbejdżan 1
polska-irlandia 1
serb and montenegro-hiszpania x2
san marino-belgia 2
chorwacja-malta 1
yrugwaj-brazylia 2
argentyna-kloumbia 1x
andora-czechy 2
macedonia-rumunia x2
holandia-armenia 1
gruzja-turcja 2
grecja-albania 1x
estonia-rosja 2
łotwa-luxemburg 1
słowacja-portugalia 2
izrael-francja x2
szwajcaria-cypr 1x
mołdawia-norwegia x2
austria-walia 1
anglia-azerbejdżan 1
polska-irlandia 1
serb and montenegro-hiszpania x2
san marino-belgia 2
chorwacja-malta 1
yrugwaj-brazylia 2
argentyna-kloumbia 1x
-
-
z tym ze Ty (wy?) gracie te 3 mecze z kursem 1.6-1.7 za ile ? 2 zlote ? 10 zlotych ? 20 ? a mam kontakt z ludzmi ktorzy graja za 200... euro... i na tych kursach 1.2 robia pieniazki, bo wieksze prawdopoboienstwo jest ze wejda wlasnie te po 1.2 niz te po 1.6.
racje masz, ze tak jak dla nas, grajacych w zlotowkach za stawki dwucyfrowe lepiej jest zagrac 3x1.6 niz 8x1.2, ale tak jak mowie, wszystko zalezy od systemu. niektorzy sobie wymyslili ze taki wagon kiedys musi wejsc i graja az nie wygraja
kazdy gra jak lubi po prostu
aaaa i jeszcze jedno !! HaKaeK i RSG ! wy nie mozecie sie wypowiadac obydwaj na jednej stronie tematu bo podpis jednego i avatar drugiego skutecznie rozpierdalaja forum
moglibyscie sobie te obrazki troche zmniejszyc 
racje masz, ze tak jak dla nas, grajacych w zlotowkach za stawki dwucyfrowe lepiej jest zagrac 3x1.6 niz 8x1.2, ale tak jak mowie, wszystko zalezy od systemu. niektorzy sobie wymyslili ze taki wagon kiedys musi wejsc i graja az nie wygraja

kazdy gra jak lubi po prostu

aaaa i jeszcze jedno !! HaKaeK i RSG ! wy nie mozecie sie wypowiadac obydwaj na jednej stronie tematu bo podpis jednego i avatar drugiego skutecznie rozpierdalaja forum

-
pierwsza wskazowka to taka zebys zainteresowal sie jakims internetowym bukiem. nie bedziesz musial jezdzic kilka razy w tygodniu do naziemnego i nie bedziesz oddawal 10% ewentualnej wygranej zlodziejom z wiejskiej. do tego dochodzi szersza oferta zdarzen i zakladow na nie i livebetting. moim zdaniem wygodniejsze po prostu
Ani na Grecje nie mozesz dać 1x ani na Szwajcarów i Argentyńczyków.Co do tematu to zakładałem już taki o Bukmacherce
Czasami dobrze jest pozbierać takie małe kursy i zapierdolić za większą sume np na eliminacje bo w ligach eurpejskich przeważnie jakiś kurs 1.30-1.45 wydupcy.

Czasami dobrze jest pozbierać takie małe kursy i zapierdolić za większą sume np na eliminacje bo w ligach eurpejskich przeważnie jakiś kurs 1.30-1.45 wydupcy.
Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko
Re: Bukmacherka
Cyganus pisze:zapodałem temat bo takowego nie znalazłem
http://www.Hutnik.krakow.pl/forum/viewtopic.php?t=473
Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko
Bukmacherka
Mój kupon:
Polska-Irlandia Pól. il.gol 2
Gruzja - Turcja 2
Moldawia - Norwegia 2
Slowacja - Portugalia 2
Grecja - Albania 1
Izrael -Francja 2
Za 5 zl
Polska-Irlandia Pól. il.gol 2
Gruzja - Turcja 2
Moldawia - Norwegia 2
Slowacja - Portugalia 2
Grecja - Albania 1
Izrael -Francja 2
Za 5 zl

1) nie wiem jaki macie monitor - ja mam "17" i u mnie wszytko elegancko widać - poza tym avatar zmienie po interwencji admina...jeśli takowa bedzie
2) gram kursy wyższe - za np 50zł 2-3 mecze z kursami 1.5-1.8, ryzyko jest, ale wg mnie jeśli ktoś dobrze pokmini to może spokojnie wygrywać
3) nie gram niskich kursów bo już mi setki złotych zawalały a nie powiększały jakoś bardzo wygranej
4) gram w profesjonalu, nie mógłbym grać w internetowym buku bo przejebał bym całą kase w 1 dzien
5) jak na razie po ponad roku gry jestem idealnie na "zero" więc się mną nie sugerujcie ( ale z 5 razy przeszła mi koło nosa okrągła sumka - od 200 - 800zł)
6) pozdro dla graczy - jestem z wami w waszym )naszym) nałogu!!!
2) gram kursy wyższe - za np 50zł 2-3 mecze z kursami 1.5-1.8, ryzyko jest, ale wg mnie jeśli ktoś dobrze pokmini to może spokojnie wygrywać
3) nie gram niskich kursów bo już mi setki złotych zawalały a nie powiększały jakoś bardzo wygranej
4) gram w profesjonalu, nie mógłbym grać w internetowym buku bo przejebał bym całą kase w 1 dzien

5) jak na razie po ponad roku gry jestem idealnie na "zero" więc się mną nie sugerujcie ( ale z 5 razy przeszła mi koło nosa okrągła sumka - od 200 - 800zł)
6) pozdro dla graczy - jestem z wami w waszym )naszym) nałogu!!!