Głosowanie tylko do 1 lipca!
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
nhkuba pisze:Szkoda, że nie można wybierać tylko jednego projektu. Dostałem przypomnienie mailem, że mój głos jest nieważny dopóki nie wypełnię wszystkich pól.
Krzycho pisze:Da się głosować na projekty z nie swojej dzielnicy?
wier<N>y pisze:kurwa wstyd!!! 442 osoby... szacun dla tych co zagłosowali za siebie i namówili jeszcze kogoś... a pozostali, żenada!!! kurwa dla was Hutnik już nie istnieje??? macie go w dupie??? czy tak wiele było wymagane, dosłownie kurwa 2 minuty poświęcić na oddanie głosu... i tak szczerze jeżeli tyle nie potrafiliście zrobić to kurwa nie ma dla was miejsca na HaKaeSie!!! kibice sukcesu... z pozdrowieniem dla wiernych na dobre i złe
HKS1978 pisze:wier<N>y pisze:kurwa wstyd!!! 442 osoby... szacun dla tych co zagłosowali za siebie i namówili jeszcze kogoś... a pozostali, żenada!!! kurwa dla was Hutnik już nie istnieje??? macie go w dupie??? czy tak wiele było wymagane, dosłownie kurwa 2 minuty poświęcić na oddanie głosu... i tak szczerze jeżeli tyle nie potrafiliście zrobić to kurwa nie ma dla was miejsca na HaKaeSie!!! kibice sukcesu... z pozdrowieniem dla wiernych na dobre i złe
Tyle w temacie. Po prostu w decydującym momencie okazaliZscie się .... grabarzami. Był... i kropka
Krzych1980 pisze:niestety trzeba winić mieszkających w dzielnicy XVIII Nowa Huta .ja podaje pesel i mi wbija moją dzielnice więc nie da się oszukać i wbić inną dzielnice niż zamieszkania lub ta w której podało się dane w zeszłym roku bo na mój pesel było już konto zarejestrowane rok temu. głosowanie podobno przedłużone do jutra