razem dajmy rade BUKMACHEROM
Moderator: dUfio
Mam konto w bet-at-home.
Mają super promocje. Codziennie do wygrania jakaś kwota tylko za to, że ma się konto (oczywiście szanse są na to nie wielkie). Za to dają bardzo dużo darmowych żetonów na maszyny. Parę razy już zgarnąłem po jakieś 50zł z tych gratisów i co ważne. MOŻNA TĄ KASĘ WYPŁACIĆ, BEZ ŻADNEGO OBROTU!!!!
Orientuje się ktoś, czy jakiś inny bukmacher ma podobne promocje?
Mają super promocje. Codziennie do wygrania jakaś kwota tylko za to, że ma się konto (oczywiście szanse są na to nie wielkie). Za to dają bardzo dużo darmowych żetonów na maszyny. Parę razy już zgarnąłem po jakieś 50zł z tych gratisów i co ważne. MOŻNA TĄ KASĘ WYPŁACIĆ, BEZ ŻADNEGO OBROTU!!!!
Orientuje się ktoś, czy jakiś inny bukmacher ma podobne promocje?
Wszystkim tym(i nie tylko), ktorzy kibicuja mojej niestrudzonej walce z
obrzydliwymi bukmacherami polecam zagrac dzis:
LM:
- Monaco - Tottenham X 3.25 PUDLO
- CSKA Moskwa - Leverkusen X 3.25 WESZLO
- Sporting - Real X 4.00 PUDLO
- Kopenhaga - Porto X 3.25 WESZLO
- Leicester - Brugge X2 3.00 PUDLO
- Sevilla - Juventus X 3.25 PUDLO
W Anglii:
- Bristol Rovers - Charlton 2 3.10 WESZLO
- Leyton Orient - Exeter 2 3.10 WESZLO
Co do szans Legii, to wyczytalem w ze Borussia nie zagra w najmocnejszym skladzie. Chociaz napewno wygra, bo walczy z Realem o wazne 1.miejsce w grupie. Typuje zatem ze Borussia wygra i dwie druzyny strzela - kurs 2.70.
obrzydliwymi bukmacherami polecam zagrac dzis:
LM:
- Monaco - Tottenham X 3.25 PUDLO
- CSKA Moskwa - Leverkusen X 3.25 WESZLO
- Sporting - Real X 4.00 PUDLO
- Kopenhaga - Porto X 3.25 WESZLO
- Leicester - Brugge X2 3.00 PUDLO
- Sevilla - Juventus X 3.25 PUDLO
W Anglii:
- Bristol Rovers - Charlton 2 3.10 WESZLO
- Leyton Orient - Exeter 2 3.10 WESZLO
Co do szans Legii, to wyczytalem w ze Borussia nie zagra w najmocnejszym skladzie. Chociaz napewno wygra, bo walczy z Realem o wazne 1.miejsce w grupie. Typuje zatem ze Borussia wygra i dwie druzyny strzela - kurs 2.70.
Ostatnio zmieniony ndz lis 27, 2016 12:29 am przez Winnetou, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark pisze:Jakieś pewniaki na dzisiaj ? Mam nadzieję że Wisła Płock dzisiaj wygra.
Francja:
- Nice - Bastia 1 1.70 PUDLO
- Lyon - PSB X 3.50 PUDLO
Swietnie. Taktyka opracowana przezemnie, a doszlifowana przez KoKoNH dziala genialnie

Ostatnio zmieniony pn lis 28, 2016 5:29 pm przez Winnetou, łącznie zmieniany 2 razy.
Real Sociedad nie przegral 7 ostatnich meczow u siebie z Barcelona. Poza tym sa az na 5-tym miejscu w tabeli, a Barca nie jest w formie. Zatem warto zagrac 1X po kursie 2,20.
Byl remis 1-1. WESZLO
Byl remis 1-1. WESZLO

Ostatnio zmieniony pn lis 28, 2016 5:31 pm przez Winnetou, łącznie zmieniany 1 raz.
KoKoNH pisze:Dark, mam nadzieję, że dużo nie postawiłeśco do lipska to oglądałem ich 2 ostatnie mecze, są w gazie, ładnie grają, ale nie sądzę, że utrzymają 1 miejsce do końca sezonu. Mi się wydaje, że barca z sociedadem nie wygra, slask legia 2.
Wczoraj trafiłem wynik psiarni więc jestem i tak do przodu

Dark pisze:KoKoNH pisze:Dark, mam nadzieję, że dużo nie postawiłeśco do lipska to oglądałem ich 2 ostatnie mecze, są w gazie, ładnie grają, ale nie sądzę, że utrzymają 1 miejsce do końca sezonu. Mi się wydaje, że barca z sociedadem nie wygra, slask legia 2.
Wczoraj trafiłem wynik psiarni więc jestem i tak do przodu
Ja raczej na psiarnie nie stawiam. Jeśli stawialbym na ich zwycięstwo to musiałbym im kibicować.. A klauzula sumienia mi na to nie pozwala

flagus pisze:Ja raczej na psiarnie nie stawiam. Jeśli stawialbym na ich zwycięstwo to musiałbym im kibicować.. A klauzula sumienia mi na to nie pozwala
ja na nich tez nie potrafię postawić i...
miałem kupon
Freiburg-Lipsk 2
Cracovia- Nieciecza 2
Lubin-Lech 2
Ruch-Jaga 2
i
i
i
psiarnia-Arka 2

dzisiaj czekam tylko na Lechia 1 (0-1) 2,43 (kusiło mnie 2,5)
wczoraj weszło Śląsk-Legia 2 (1-0) 2,96
i nie weszło Real-Barca 1 (bez remisu) 4,1
Tak sobie glosno mysle.
Liverpool - Leeds X 6.00 lub 2 12.00 lub 2 i BTTS 18.00 PUDLO
Ten mecz nie wszedl. Liverpool wygral 2-0, chociaz bramki zdobyl dopiero w ostatnich 10 minutach. Ale dzien pozniej Arsenal przegral u siebie z Southampton 0-2. Czyli jak juz pisalem, w tym pucharze niespodzianki sie zdarzaja czesto.
Cwiercfinal Pucharu Ligi Angielskiej, ktory w UK potocznie nazywany jest Mickey Mouse Cup, bo niezawiele znaczy. Co prawda zdobywca tego pucharu bedzie gral w Lidze Europejskiej, ale czolowe kluby w Anglii traktuja to jako skaranie boskie
. Dlatego Liverpool zagra dzis w nienajmocniejszym skladzie. Z kolei Leeds zajmuje w II-giej lidze az 5-te miejsce (najwyzsza pozycja od chyba 10 lat) i sa w dobrej formie, bo w 6-ciu ostatnich meczach wygrali 5 razy, a przegrali raz i to z liderem Newcastle. Zatem remis lub zwyciestwo gosci jest tu wielce prawdopodobne.
Liverpool - Leeds X 6.00 lub 2 12.00 lub 2 i BTTS 18.00 PUDLO
Ten mecz nie wszedl. Liverpool wygral 2-0, chociaz bramki zdobyl dopiero w ostatnich 10 minutach. Ale dzien pozniej Arsenal przegral u siebie z Southampton 0-2. Czyli jak juz pisalem, w tym pucharze niespodzianki sie zdarzaja czesto.
Cwiercfinal Pucharu Ligi Angielskiej, ktory w UK potocznie nazywany jest Mickey Mouse Cup, bo niezawiele znaczy. Co prawda zdobywca tego pucharu bedzie gral w Lidze Europejskiej, ale czolowe kluby w Anglii traktuja to jako skaranie boskie

Ostatnio zmieniony czw gru 01, 2016 12:52 pm przez Winnetou, łącznie zmieniany 1 raz.