co slychac u naszych rywali

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » sob gru 22, 2018 5:01 pm

Piotrek pisze:
Aldaris pisze:Wspominki to moja specjalność więc dorzucę też od siebie.

Moje ulubione https://www.youtube.com/watch?v=COU3DZPk1gk

Byliśmy świeżo po 3 miejscu w lidze, w międzyczasie gra w pucharach, a Wisła beniaminek o skromnym budżecie. Chyba jeden jedyny raz występowaliśmy z pozycji siły.

Jeszcze przed 1 ligą, 2:0 wygrana na Reymonta.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

gordi

Postautor: gordi » czw gru 27, 2018 3:13 pm

Sprawa ucich³a cos,a moze to dopiero cisza przed burza :roll:

Rybak

Postautor: Rybak » czw gru 27, 2018 10:15 pm

gordi pisze:Sprawa ucichła cos,a moze to dopiero cisza przed burza :roll:

może Admin da Ci odpocząć od forum na jakiś czas, bo już kurwa Twoje posty jak jeszcze kiedyś sprawiały beke, tak teraz co następny to bardziej irytujące.
Chłopie zlituj się :roll:
Obrazek

bn

Postautor: bn » czw gru 27, 2018 10:47 pm

sudione pisze:
Aldaris pisze:... Byliśmy świeżo po 3 miejscu w lidze, w międzyczasie gra w pucharach, a Wisła beniaminek o skromnym budżecie. Chyba jeden jedyny raz występowaliśmy z pozycji siły.
Dalej nie mogę pojąć jakim cudem wtedy spadliśmy?!?!?! :shock: :? :roll:

Ten spadek faktycznie był absurdalny. Dość powiedzieć, że po pierwszych trzech kolejkach byliśmy wiceliderem (9 pkt. w 4 meczach). Później jeszcze wygraliśmy z Legią (która dopiero co sezon wcześniej grała w LM).

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pt gru 28, 2018 9:39 am

Nie był wcale absurdalny. Spółdzielnia wyznaczyła Hutnik do spadku i tyle.
W tle wątki z obcinaniem kasy dla sędziów i konflikt prezes Hutnika kontra Marian Dziurowicz.
Jak powiedzieli dzialacze Polonia Warszawa: wy już w tej lidze nie kupicie pół meczu.... odrzucając ofertę przyjęcia walizki pieniędzy.

gordi

Postautor: gordi » pt gru 28, 2018 11:09 am

MISIEK72 pisze:Nie by³ wcale absurdalny. Spó³dzielnia wyznaczy³a Hutnik do spadku i tyle.
W tle w±tki z obcinaniem kasy dla sêdziów i konflikt prezes Hutnika kontra Marian Dziurowicz.
Jak powiedzieli dzialacze Polonia Warszawa: wy ju¿ w tej lidze nie kupicie pó³ meczu.... odrzucaj±c ofertê przyjêcia walizki pieniêdzy.
Po upadku kluby Polskie musia³y szukac rozwiazan finansowania druzyn i czesto pojawialy sie pieniadze niewiadomo wlasciwi z jakio zrodla,poczatki kapitalizmu w kraju to byla jedna wilka prowizorka,al to co si dzia³o na poczatku 90 tyc lat w Polskieej Lidze to z uczciwa rywalizacja niwiele mialo wspolnego,a dzis za takie cos by do paki wsadzila prokuratura,im blizej konca Liggi to tym wieksze cuda sie wydarzaly :? kolejki dziwnych wynikow,a w tym wyscigu finansowym slabe finansowo klubu wysiadaly i musialy opuscic ekstraklase,a o mistrzostwo graly kluby wspierane wypasionym maj±tkiem jak na ow czasy np. taki Romanowski,Pawelec,Grajewski,Ptak itp i w tym okresie pospadaly wszystkie Stale i wiekszosc klubow tam gdzie likwidowano stare wojewodztwa.Dziurowicz byl fatalnym prezesem jeszcze slabszym od Lato,ale mial pieniadze i uklady to sie dostal na sternika pzpn.Dziki kapitalizm,pieniadze od sponsorow niewiadomo jak zarobione tak to wygladalo mnieej wiecej z 90 tych latach,dzis nie do pomyslenia :roll:

enhaman

Postautor: enhaman » pt gru 28, 2018 11:37 am

Przelew już wpłynął?12 milionów w 12 godzin. :wink: :wink: :wink:
Hutnik - Dodaj Do Ulubionych.

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » pt gru 28, 2018 6:28 pm

enhaman pisze:Przelew już wpłynął?12 milionów w 12 godzin. :wink: :wink: :wink:

Przelew już dawno wpłynął.

Dokładnie 12 200 000 rieli kambodżańskich :D

Qlawy

Postautor: Qlawy » pt gru 28, 2018 6:58 pm

Ktoś rok temu dokładnie w zimie był prorokiem. Powiedział że musimy awansować bo aktywuja rezerwy zwislej w 4 lidze i będzie ciężko.
Jednak nie rezerwy a pierwszy skład. To się nazywa wyczucie :)

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » pt gru 28, 2018 7:38 pm

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pt gru 28, 2018 9:15 pm

nawet live jest relacja ale numer
http://sportdziennik.pl/wisla-nie-zaplacila-za-stadion/

2 sprawa ktos oglada od poczatku mecz final pucharu polski w hokeju ? czy ja dobrze widzialem czy mi sie wydawało ze Jastrzebie ma sztame z Cracovia ? wydawalo mi sie ze widzialem szal łaczony

gordi

Postautor: gordi » pt gru 28, 2018 9:46 pm

KSH74NH pisze:nawet live jest relacja ale numer
http://sportdziennik.pl/wisla-nie-zaplacila-za-stadion/

2 sprawa ktos oglada od poczatku mecz final pucharu polski w hokeju ? czy ja dobrze widzialem czy mi sie wydawa³o ze Jastrzebie ma sztame z Cracovia ? wydawalo mi sie ze widzialem szal ³aczony
Jezeli to prawda,ze Cracovia se zrobi zgode z Jastrzebiem to jest to smieszne i niepowazne,Lech tez jest glupi jak but ze z ta Pajacovia trzyma,a te zmieniaja te zgody jak skarpetki,a to Jaslo,Korona,Tyskie i kij wie jeszcze co :roll: Jeslki chodzi o reymonta,to ktory powazny inwestor by czekal,zeby pieniadze przelac w ostatnim dniu i w ostatnich godzinach.Pozostaje zasadnicze pytanie o czym ten kambodzanczyk z tym drugim rozmawiail z Majchrowskim i po co byli na stadionie Wisly na meczu z Lechem :?:

Qlawy

Postautor: Qlawy » ndz gru 30, 2018 8:48 pm

Pan dziewanna podobno w samolocie ostro zachorował. Usłyszał o podwyzce prądu i teraz nie kalkuluja mu się mecze przy sztucznym świetle..
A prawdę powiedziawszy mamy podejście do Wisły jakie mamy i dla nich lepiej byłoby upaść odrazu nic być takim posmiewiskiem w Polsce jakim są. 4 liga nie unikniona ale zakpili sobie z nich ostro. Nawet Lech na TT pojechał po bandzie

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » pn gru 31, 2018 2:30 am

E tam.
A jak mówili, że ma uczulenie na Kamery i Aparaty to nikt nie wierzył tylko hieny pstrykały.
Ponoć jakby nie daj Boże pan Wanna się przekręcił, to TS będzie apelować aby pochować go na Wawelu. Zasługuje na to. Tymczasem ich myśli są z Panem Ly i z jego rodziną.
https://www.youtube.com/watch?v=M7N8Gc0 ... 1531307407
Mówię to co myślę, robię to co mówię

gordi

Postautor: gordi » pn gru 31, 2018 11:19 am

Qlawy pisze:Pan dziewanna podobno w samolocie ostro zachorowa³. Us³ysza³ o podwyzce pr±du i teraz nie kalkuluja mu siê mecze przy sztucznym ¶wietle..
A prawdê powiedziawszy mamy podej¶cie do Wis³y jakie mamy i dla nich lepiej by³oby upa¶æ odrazu nic byæ takim posmiewiskiem w Polsce jakim s±. 4 liga nie unikniona ale zakpili sobie z nich ostro. Nawet Lech na TT pojecha³ po bandzie
Cyrk na kólkach,jezeli by³by to powazny inwestor ktory by chcia³ przej±c klub,to zwoluje konferencje pod kamerki tv,rozmawia z dziennikarzami i mowi publicznie o planach przêjecia klubu,a tymczasem ten ca³y jaki Wanna Li kryje sie pod parasolem,ucieka przed dziennikarzami,a ktos podaje opini publicznej o jakims przelewie ze dojdzie,ma doj¶c,lub ze juz dochodzi :shock: ma³o to powazne i zadnym powaznym argumentem nie poparte.Co do Lecha no cóz zrobili se jaja z Wisly.Takiej parodi zwiazanej z ewentualnoscia przêjecia klubu przez inwestora nie by³o w Polsce od wielu lat,to sie nadaje na skecz do jakiegos kabaretu :roll: