III liga IV grupa 2019/20
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
No to porobić screeny i w razie jakby zmienili przepisy że liczy się stosunek bramkowy 😊
Wyczytałem dużo ludzi przekonanych jest ze sezon się już tak zakończy i żeby zagrać mecz Hutnik Motor o awans by było sprawiedliwie 😁
Ja bym wolał awansować rywalizując do końca i cieszyc się jak dziecko opijajac na pc
Wyczytałem dużo ludzi przekonanych jest ze sezon się już tak zakończy i żeby zagrać mecz Hutnik Motor o awans by było sprawiedliwie 😁
Ja bym wolał awansować rywalizując do końca i cieszyc się jak dziecko opijajac na pc
A to co o tym sadzą kibice Motoru. ,,Dziś na podkarpacielive jest ciekawy artykuł na temat kto zajmuje wyższe miejsce w tabeli w przypadku tej samej liczby punktów (dotyczący 2 ligi) ale analogiczna sytuacja dotyczy Motoru i Hutnika. Cytuję: " Regulamin PZPN mówi również, że mecze bezpośrednie liczą się tylko i wyłącznie w przypadku rozegrania dwóch meczów" Czyli jeśli rozgrywki zakończyłyby się w tej chwili to my jesteśmy 1 a Hutnik 2.
Regulamin III ligi gr. IV znajduje się na stronie Lubelskiego ZPN.
http://lzpn.pl/wp-content/uploads/2019/ ... _01_30.pdf
Jak Motor będzie chciał dowodzić, że musi być dwa mecze, to życzę im powodzenia. ; )
http://lzpn.pl/wp-content/uploads/2019/ ... _01_30.pdf
Paragraf 21
W rozgrywkach kolejność zespołów w tabeli ustala się według ilości zdobytych punktów. W przypadku uzyskania równej ilości punktów przez dwie lub więcej drużyn, o zajętym miejscu decydują:
1) przy dwóch zespołach:
a) ilość zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami
Jak Motor będzie chciał dowodzić, że musi być dwa mecze, to życzę im powodzenia. ; )
Jak na moj gust jeśli wirus zakończy lige wcześniej to "wszystkie mecze " z motorem w liczbie 1 zostaną już rozegrane A rewanż anulowany, więc bilans będzie korzystny dla nas i nie będzie nic do rozegrania, więc bramki się nie liczą.
Pamiętajmy że jest to sytuacja nowa, niespodziewana , kKtórej żadne regulaminy nie przewidywały
W skokach to standard, liczą się dwa skoki, nie ma drugiego bo wieje, to zaliczamy pierwszy.
Tu to nowość, niemniej jak stwierdzą mimo rozegrania meczu, nawet jednego ze jednak ważniejsze jest to ze Motor jebnal słaba chełmianke 7:0, a Hutnik przegrał z grającą ekstraklasowcami Korona 1:5 niż wynik bezpośredniego meczu ti będzie to słabe
Pamiętajmy że jest to sytuacja nowa, niespodziewana , kKtórej żadne regulaminy nie przewidywały
W skokach to standard, liczą się dwa skoki, nie ma drugiego bo wieje, to zaliczamy pierwszy.
Tu to nowość, niemniej jak stwierdzą mimo rozegrania meczu, nawet jednego ze jednak ważniejsze jest to ze Motor jebnal słaba chełmianke 7:0, a Hutnik przegrał z grającą ekstraklasowcami Korona 1:5 niż wynik bezpośredniego meczu ti będzie to słabe
bn pisze:Takiego wałku sobie jednak nie wyobrażam, żeby LZPN ewidentnie złamał przepisy. Odwołanie rozpatruje i tak PZPN.
Prędzej będzie tendencja, żeby jeszcze rozegrać choć kilka kolejek choćby w czerwcu jak się uspokoi, żeby to Motor został liderem zgodnie z przepisami.
Tyle że głos decydujący należy do PZPN i jak zarządza koniec we wszystkicj ligach to nasza także
Tak czy siak nie na co oglądac ani tv ani na Hks 😥
-
sudione pisze:Panowie! Nawet jakby odwołali całą ligę do wtorku po lanym poniedziałku (14.04) to mamy do grania: połowę kwietnia, maj, czerwiec i pewnie lipiec. Do końca 15 kolejek i jedynym problemem będzie regionalny Puchar Polski.
Oczywiście ze tydzień temu nikt o tym nie myślał. Ale dziś nie wiem jak będzie. Czy do 30 czerwca zagramy? Ciężko przewidzieć. Więc bardzo ważne jest że w regulamin NIE POZOSTAWIA WĄTPLIWOŚCI, że jakbyśmy nie zagrali to awansujemy.