2 liga - sezon 2020/21
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Moim zdaniem to swojego rodzaju klątwa zespołów, które awansowały lub utrzymały się przez fuzje w niesportowy sposób: Lechia, Polonia W, GKS Tychy, Zawisza. Chyba nie ma zespołu, który by nie wylądował na dnie ostatecznie. W przypadku jest to o tyle niezrozumiałe, że zaczynając od początku zagraliby pewnie od czwartej ligi, czyli tylko ligę niżej niż im dała ciągnąca się teraz za za nimi fuzja ze Spartakusem.
Celne spostrzeżenie w Misji Futbol, ze Lech nie musi wypożyczać teraz swoich młodych gwiazd do niższych lig, tak jak kiedyś Modera do Opola, albo Puchacza do Katowic bo ma rezerwy w 2 lidze i może ich ogrywać pod nosem na poziomie centralnym.
Wiec należy brać pod uwagę ze mogą chcieć wzmocnić 2 zespół zimą zeby za wszelką cenę utrzymać 2 lige. Kasy raczej im nie braknie, wystarczy drobny procent tego co zarobili za transfery i puchary.
To tylko moje domysły, rownie dobrze mogą wrócić do wypożyczen w 1 lidze (taki młody grajek więcej się nauczy w 1 lidze w solidnym klubie ) niz kosząc sięw rezerwie), ale nie uznawałbym ze juz są skazani na spadek nawet jeśli wygrali tylko 1 mecz z nami ekstraklasą.
Wiec należy brać pod uwagę ze mogą chcieć wzmocnić 2 zespół zimą zeby za wszelką cenę utrzymać 2 lige. Kasy raczej im nie braknie, wystarczy drobny procent tego co zarobili za transfery i puchary.
To tylko moje domysły, rownie dobrze mogą wrócić do wypożyczen w 1 lidze (taki młody grajek więcej się nauczy w 1 lidze w solidnym klubie ) niz kosząc sięw rezerwie), ale nie uznawałbym ze juz są skazani na spadek nawet jeśli wygrali tylko 1 mecz z nami ekstraklasą.
Myślę że Lech już w najbliższym meczu w Pruszkowie zagra mocnym skladem bo jest przerwa na repre i w każdym mozliwym przypadku z podobnych powodów bedzie wzmacniał rezerwy żeby się utrzymać, póki co nam z tego powodu w tej rundzie krzywdy nie zrobi
a na wiosnę w miarę rozwoju sytuacji w extraklapie i drugiej lidze bedzie w miarę możliwości rotował składem wiedząc że łatwiej się utrzymać niż awansować, Ulatowski który był trenerem pierwszej drużyny nie na darmo jest trzymany w rezerwach dość długo i nigdzie się też nie wybiera bo wiedzą jak ważne jest ogrywanie młodych pod czujnym okiem dobrego trenera, to samo myślę dotyczyć się będzie Śląska

Tam faktycznie może być ciężko, więc trzeba będzie kombinować
Do czego to doszło, ze zeby wejść na stadion kominiarka jest wskazana
https://stadionowioprawcy.net/galeria/m ... 2020/?pg=2
Gdzieniegdzie ekipy wchodzą: Gieksa była w Grudziądzu, KKS w Lublinie no i Motor na meczu zgody we Wrocławiu. Chojniczanke wpuścili na Elbląg, nam już odmówili.
Kalisz czeka na odpowiedź policji i sanepidu w sprawie wpuszczania gości u siebie, sami problemów nie zamierzają robić
Do czego to doszło, ze zeby wejść na stadion kominiarka jest wskazana

https://stadionowioprawcy.net/galeria/m ... 2020/?pg=2
Gdzieniegdzie ekipy wchodzą: Gieksa była w Grudziądzu, KKS w Lublinie no i Motor na meczu zgody we Wrocławiu. Chojniczanke wpuścili na Elbląg, nam już odmówili.
Kalisz czeka na odpowiedź policji i sanepidu w sprawie wpuszczania gości u siebie, sami problemów nie zamierzają robić
dUfio pisze:Tt
W @MotorLublin nie ma spokoju. Od pracy z drużyną odsunięty został pełniący funkcję trenera bramkarzy Arkadiusz Onyszko.
Hajdo nie ma teraz lekkiego terminarza. Wigry, pauza, Bytovia, Chojniczanka, Stal Rzeszów, także może być ciężko z nim się spotkać w listopadzie
Patrzmy na siebie,nie na Spartakusa.Pozytyw jest taki,że na 6 możliwych punktów "u siebie"zdobyliśmy 4.Jak już będziemy grać na Suchych Stawach,to biorę w ciemno,i z pocałowaniem w rękę zwycięstwa,przeplatane remisami

Szechter Zeitung już odtrąbiła wyrzucenie Onyszki z drużyny przez Hajde.
Skończy się tak ,że Hajdo wyleci a Onyszko wtedy wróci.
Swoją drogą musi boleć michnikowszczyznę ten Onyszko....
Chłop jest delikatnie mówiąc wycofany. Szczera morda, na dzisiejsze zjebane czasy za szczera. Kiedyś z nim zdarzało mi się wymieniać jakieś uwagi.Abstrahując od tego co powiedział albo czego nie powiedział w konfrontacji Hutnik- Motor to darzę go sympatią.
Już po całej akcji też posypał głowę. Szacunek za bezkompromisowe wyrażanie swoich ultra skrajnie prawicowych poglądów swego czasu ( nie wiem czy mu się aktualnie nie zmieniło bo nie śledzę 😎).
Lewackiej kurwie zawsze mówił głośne NIE w przeciwieństwie do wielu osób spod naszego znaku kompromitujacych nasze barwy swoimi lewackimi wypocinami choćby na tym zjebanym facebooku.
Swoją drogą to facebook jest swoistym wykrywaczem kłamstw.
Onyszko jest z Lublina. Jego postawa jest do wybronienia.
Natomiast Hajdy z Tarnowa zamieszkującego Kryspinów już niekoniecznie.
Skończy się tak ,że Hajdo wyleci a Onyszko wtedy wróci.
Swoją drogą musi boleć michnikowszczyznę ten Onyszko....
Chłop jest delikatnie mówiąc wycofany. Szczera morda, na dzisiejsze zjebane czasy za szczera. Kiedyś z nim zdarzało mi się wymieniać jakieś uwagi.Abstrahując od tego co powiedział albo czego nie powiedział w konfrontacji Hutnik- Motor to darzę go sympatią.
Już po całej akcji też posypał głowę. Szacunek za bezkompromisowe wyrażanie swoich ultra skrajnie prawicowych poglądów swego czasu ( nie wiem czy mu się aktualnie nie zmieniło bo nie śledzę 😎).
Lewackiej kurwie zawsze mówił głośne NIE w przeciwieństwie do wielu osób spod naszego znaku kompromitujacych nasze barwy swoimi lewackimi wypocinami choćby na tym zjebanym facebooku.
Swoją drogą to facebook jest swoistym wykrywaczem kłamstw.
Onyszko jest z Lublina. Jego postawa jest do wybronienia.
Natomiast Hajdy z Tarnowa zamieszkującego Kryspinów już niekoniecznie.
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2020 5:57 pm przez MISIEK72, łącznie zmieniany 1 raz.
Onyszko wyrzucony z pierwszej drużyny.
Była to długa i męska rozmowa. Minęło kilkanaście godzin. We wtorek przed południem trener zadzwonił do mnie i poinformował, że kończy ze mną współpracę. Zamiast udać się na trening, siedzę w domu - powiedział dziś
Wychodzi na to że wuefista z licencją pro nie trzyma już ciśnienia.
Pewnie mu Onyszko jak to Onyszko powiedział co o nim sądzi.....
Po Wigrach pewnie już Onyszko wróci do treningów a pan trener pro do Kryspinowa.
Była to długa i męska rozmowa. Minęło kilkanaście godzin. We wtorek przed południem trener zadzwonił do mnie i poinformował, że kończy ze mną współpracę. Zamiast udać się na trening, siedzę w domu - powiedział dziś
Wychodzi na to że wuefista z licencją pro nie trzyma już ciśnienia.
Pewnie mu Onyszko jak to Onyszko powiedział co o nim sądzi.....
Po Wigrach pewnie już Onyszko wróci do treningów a pan trener pro do Kryspinowa.
Zapomnieliśmy o Grodzickim. To jest kurwa dopiero hit. My jesteśmy też z Krakowa i nie jesteśmy fanami Rafała Grodzickiego.
"...Teraz pójdzie lekki pstryczek, bo Hutnik jest z Nowej Huty, a nie z Krakowa. Jestem krakusem i do tego klubu nie mam żadnego sentymentu..."
https://kurierlubelski.pl/rafal-grodzic ... 2-14997197
Zestawmy teraz te trzy postacie ze swoimi wypowiedziami i wskażmy dwie największe srebrnikowe k..... w tym zestawieniu....
"...Teraz pójdzie lekki pstryczek, bo Hutnik jest z Nowej Huty, a nie z Krakowa. Jestem krakusem i do tego klubu nie mam żadnego sentymentu..."
https://kurierlubelski.pl/rafal-grodzic ... 2-14997197
Zestawmy teraz te trzy postacie ze swoimi wypowiedziami i wskażmy dwie największe srebrnikowe k..... w tym zestawieniu....
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2020 5:56 pm przez MISIEK72, łącznie zmieniany 1 raz.