2 liga - sezon 2020/21
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Tu nie ma co analizować tym bardziej , że tak naprawdę te wszystkie nazwiska to nawet w skali kraju to no name.
Tu trzeba od początku zapierdalać.
Jak mawiał klasyk Wójcik też nasz trener kiedyś
"Kiełbasy do góry i golimy frajerów”!
"Nie wiem, jak to k…a zrobicie, ale macie ten mecz wygrać”
"Oni są tu tylko po to, bo kogoś musimy ogolić. Opier…my tych frajerów!”
"Pierwsza minuta! Pokazujemy kto tu rządzi! Jedziemy równo z murawą! Wślizg, wślizg, wślizg! Niech pamiętają ten dzień do końca życia!”
Oby tylko nie skończyło się tak:
"Co to, k…a, ma być? Miała być jazda z frajerami, ale to oni mieli być frajerami!”
Nie czarujmy się. By się utrzymać trzeba u siebie wygrać prawie wszystko. Tu nie ma co patrzeć na innych
"Pierwsza minuta! Pokazujemy kto tu rządzi! Jedziemy równo z murawą! Wślizg, wślizg, wślizg! Niech pamiętają ten dzień do końca życia!”
"Co to, k…a, ma być? Miała być jazda z frajerami, ale to oni mieli być frajerami!”
Nie czarujmy się. By się utrzymać trzeba u siebie wygrać prawie wszystko. Tu nie ma co patrzeć na innych
stazyja69 pisze:Wiem , że to wróżenie z fusów ,
ale czy ktoś analizował wzmocnienia w naszej lidze .
Jak to wygląda w teorii ?
Lechu II:
-Krivets(chyba nie trzeba go przedstawiać)
-Onsorge(80 występów w I i II lidze)
Garbarnia.
-Michał Fidziukiewicz.
Olimpia Elbląg
-Andrzej Witan(bronił za czasów Osucha w Zawiszy,do tego I i II liga)
Olimpia Grudziądz
-Piotr Witasik
Pogoń Siedlce
-Krzysztof Danielewicz(Duże doświadczenie w Ekstraklasie-25 meczy w Cracovii,45 w Śląsku,28 w Łęcznej)
-Julien Tadrowski
Sokół Ostróda
-Sebastian Rudol
Wigry Suwałki
-Rafał Grzelak
Z ciekawszych,które mi się rzuciły w oczy.
MISIEK72 pisze:Tu nie ma co analizować tym bardziej , że tak naprawdę te wszystkie nazwiska to nawet w skali kraju to no name.
Zapomniałeś o najsłynniejszym powiedzeniu Wójcika.....Tu nie ma co trenować...tu trzeba dzwonić

U nas na forum i chyba w drużynie w miarę optymistycznie, natomiast w skarbie kibica Przekrętu Sportowego nie zostawiono na nas suchej nitki
Najgorsza defensywa, najjasniejszy punkt to bramkarz, który broni karne, ale i tak w samych przegranych meczach. Transfery? No, jakieś są, ale bez szału, najciekawszy to Hiszpan z 4 ligi. Nowy trener? Owszem, ten sam, który spuścił rok temu Stalową do 3 ligi.
Nie ma się co łudzić, w oczach Polski jesteśmy murowanym kandydatem do spadku, dostarczycielem punktów.
Tak jak mówil wspomniany Wójcik do Kmity w 1993 przed meczem Hutnik-Legia
-Stasiu, jaki remis? Ja chce sobie u was bilans bramkowy poprawić!
I się skończyło 1:0 dla nas. I tak się kurwa ma skończyć teraz, nawet jeśli rywale nie popija (chociaż w Katowicach różnie bywa ostatnio)

Najgorsza defensywa, najjasniejszy punkt to bramkarz, który broni karne, ale i tak w samych przegranych meczach. Transfery? No, jakieś są, ale bez szału, najciekawszy to Hiszpan z 4 ligi. Nowy trener? Owszem, ten sam, który spuścił rok temu Stalową do 3 ligi.
Nie ma się co łudzić, w oczach Polski jesteśmy murowanym kandydatem do spadku, dostarczycielem punktów.
Tak jak mówil wspomniany Wójcik do Kmity w 1993 przed meczem Hutnik-Legia
-Stasiu, jaki remis? Ja chce sobie u was bilans bramkowy poprawić!
I się skończyło 1:0 dla nas. I tak się kurwa ma skończyć teraz, nawet jeśli rywale nie popija (chociaż w Katowicach różnie bywa ostatnio)
-
dUfio pisze:I się skończyło 1:0 dla nas. I tak się kurwa ma skończyć teraz
To wierząc podobnie jak dUfio przypomnę o akcji 2.Runda - jeśli ktoś jeszcze może to zapraszam:
https://sklep.nh2010.pl/pl/c/2.-Runda/36
Od jakiegos czasu juz tak jest ze w rundzie rewanzowej wygrywa dolna czesc tabeli a gorna remisuje badz przegrywa. Przeciez Widzew do 1 ligi awansowal tylko dlatego , ze nie bylo nikogo kto by chcial ich wyprzedzic. Dziwne to jest ale ma racje KSH74NH.
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY