Hutnik Kraków-Garbarnia Kraków 24.04.21 g. 16:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pn kwie 26, 2021 11:31 am

SIWY 1950 pisze:Za dwa tygodnie będzie taki mecz , sobota 15 maja godzina 17 Hutnik-Motor. Myślę że pogoda i rywal zrobi swoje. Spacer na Suche Stawy wskazany... 😉

do tego czasu bardzo liczę ze otworzą w jakiejs ilości widzów stadiony

dUfio

Postautor: dUfio » pn kwie 26, 2021 11:41 am

KSH74NH pisze:
SIWY 1950 pisze:Za dwa tygodnie będzie taki mecz , sobota 15 maja godzina 17 Hutnik-Motor. Myślę że pogoda i rywal zrobi swoje. Spacer na Suche Stawy wskazany... 😉

Na jakiej podstawie? :roll:

Stadiony to na końcu otworzą

A spacerować zawsze warto bo to zdrowe i fajne

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pn kwie 26, 2021 11:46 am

dUfio pisze:
KSH74NH pisze:

ano gdzieś wyczytałem ze w polowie maja na ileś procent mają otwierać ;)
akurat pasuje na mecz z Motorem z lublina

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn kwie 26, 2021 1:18 pm

Mocno bym się zdziwił, gdyby otworzyli nawet w jakimś stopniu.

dUfio

Postautor: dUfio » pn kwie 26, 2021 1:27 pm

KSH74NH pisze:
dUfio pisze:
KSH74NH pisze:

Na fb "2 i 3 liga" tym pudełku pilki niższego szczebla?

Jedyny, minimalny promyk i punkt zaczepienia to oczywiście nie szczepienia czy laska rządu a.... uefa, a konkretnie jej ciśnienie na mecze z kibicami. A jak wiadomo w Gdańsku jest 26 maja final ligi Europy. Trochę Siara robić go bez publiki skoro jest ciśnienie zeby euro bylo z (stad zmiany miast gospodarzy). Więc może być lekkie ciśnienie na to żeby dopuścić publike. A skoro w Gdańsku to czemu nie gdzie indziej? Ale to tylko moze przypuszczenia i daje temu 5%

ksh72

Postautor: ksh72 » pn kwie 26, 2021 2:40 pm

Obrazek

wojo77

Postautor: wojo77 » pn kwie 26, 2021 5:04 pm

Zdjęcie świetne też mi się rzuciło w oczy przegladając galerie bodajże ze strony Garbarni

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt kwie 27, 2021 12:46 pm

dUfio pisze:
KSH74NH pisze:
dUfio pisze:
KSH74NH pisze:

Na fb "2 i 3 liga" tym pudełku pilki niższego szczebla?

Jedyny, minimalny promyk i punkt zaczepienia to oczywiście nie szczepienia czy laska rządu a.... uefa, a konkretnie jej ciśnienie na mecze z kibicami. A jak wiadomo w Gdańsku jest 26 maja final ligi Europy. Trochę Siara robić go bez publiki skoro jest ciśnienie zeby euro bylo z (stad zmiany miast gospodarzy). Więc może być lekkie ciśnienie na to żeby dopuścić publike. A skoro w Gdańsku to czemu nie gdzie indziej? Ale to tylko moze przypuszczenia i daje temu 5%

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... gn=SF-push

w tym sezonie chyba już po wszystkiemu...
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

1979

Postautor: 1979 » wt kwie 27, 2021 12:57 pm

Szczerze mowiac to nie wiem , gdzie sedzia widzial ten faul na Sobali.
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt kwie 27, 2021 1:23 pm

1979 pisze:Szczerze mowiac to nie wiem , gdzie sedzia widzial ten faul na Sobali.

drugi z karnych był kontrowersyjny a przy pierwszym to nawet szkoda gadać :)

ze skrótu wynika, że powinniśmy mocno podziękować Opatrzności za ten wynik, bo Garca miała sporo sytuacji, po których mogła a nawet powinna coś ustrzelić.

Oczywiście nie obrażę się, jeśli do końca sezonu będziemy się tak ślizgali przy jednoczesnym punktowaniu, ale wiadomo że takie cuda zdarzają się bardzo rzadko.

Qlawy

Postautor: Qlawy » wt kwie 27, 2021 1:32 pm

mr.Vitaminka pisze:
1979 pisze:Szczerze mowiac to nie wiem , gdzie sedzia widzial ten faul na Sobali.

drugi z karnych był kontrowersyjny a przy pierwszym to nawet szkoda gadać :)

ze skrótu wynika, że powinniśmy mocno podziękować Opatrzności za ten wynik, bo Garca miała sporo sytuacji, po których mogła a nawet powinna coś ustrzelić.

Oczywiście nie obrażę się, jeśli do końca sezonu będziemy się tak ślizgali przy jednoczesnym punktowaniu, ale wiadomo że takie cuda zdarzają się bardzo rzadko.

A ile razy były dyktowane karne przeciwko Nam takie na styku.
Z wiosny chociażby - Hafez w meczu z Błękitnymi (można było nie gwizdnąć), Ze Zniczem 2 karny też naciągany i chyba z Lechem jak mnie pamięć nie myli

dUfio

Postautor: dUfio » wt kwie 27, 2021 1:36 pm

Bez przesady, poza poprzeczka i karnym nic specjalnego nie mieli. Nie angażujmy opatrzności w dwie sytuacje rywali, tyle sam Kitliński marnuje czasem w 1 połowie
Oba karne wg mnie z dupy, nasz bardziej z perspektywy yt, ale jak było NA PRAWDĘ to trzeba Sobiego zapytać :)

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt kwie 27, 2021 1:45 pm

dUfio pisze:Bez przesady, poza poprzeczka i karnym nic specjalnego nie mieli. Nie angażujmy opatrzności w dwie sytuacje rywali, tyle sam Kitliński marnuje czasem w 1 połowie

mieli, mieli m.in. sam na sam po błędzie w obronie w drugiej połowie, dwa razy główkowali groźnie z paru metrów plus 2-3 groźne strzały z pola karnego zaraz nad poprzeczką. Wiadomo, że to w porównaniu do wyczynu hutniczego Arkadiusza Klimka w meczu ze Stalą to nic, no ale :)

______

a co do karnych to zdaję sobie sprawę, że przeciwko nam gwizdali jeszcze gorsze syfy, gdzieś musi być równowaga w przyrodzie haha

dUfio

Postautor: dUfio » wt kwie 27, 2021 1:55 pm

mr.Vitaminka pisze:
dUfio pisze:Bez przesady, poza poprzeczka i karnym nic specjalnego nie mieli. Nie angażujmy opatrzności w dwie sytuacje rywali, tyle sam Kitliński marnuje czasem w 1 połowie

mieli, mieli m.in. sam na sam po błędzie w obronie w drugiej połowie, dwa razy główkowali groźnie z paru metrów plus 2-3 groźne strzały z pola karnego zaraz nad poprzeczką. Wiadomo, że to w porównaniu do wyczynu hutniczego Arkadiusza Klimka w meczu ze Stalą to nic, no ale :)

______

Jeśli jedna z tych groźnych glowek to 3:15 https://m.youtube.com/watch?v=LSf_dMJHE ... e=youtu.be to ok mamy inna definicje 😀

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt kwie 27, 2021 2:02 pm

dUfio pisze:
mr.Vitaminka pisze:

______

Jeśli jedna z tych groźnych glowek to 3:15 https://m.youtube.com/watch?v=LSf_dMJHE ... e=youtu.be to ok mamy inna definicje 😀

haha, oczywiście że nie.

generalnie w drugiej połowie mieli więcej sytuacji. zakończmy już może ten wątek