Hutnik Kraków Motor Lublin 15 maja 2021 g. 17
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
-
dUfio pisze:To chyba rozszyfrowalem co znaczą te oznaczenia. P-prawy patrząc od głównej, L-lewy. Ale na pewno nie lewacki
Dokładnie tak, nie wolno się pomylić, bo idąc na sektor lewy skręcasz w prawo po wejściu na trybunę, a na sektor prawy skręcasz w lewo. To tylko tak informacyjnie, żeby nikt się nie zgubił

HZA_Hutnik pisze:Wyjątkowy mecz, więc ekipa HTV zaprosiła wyjątkowy duet do rozmowy. Tradycyjnie Maciek nie pozwolił aby wywiad był nudny, więc mamy całkiem fajne rozmowy tuż przed tak ważnym spotkaniem.
Oglądając 1/1 uświadomiłem sobie ile Święty już przeżył z nami tych wszystkich wyjątkowych meczów...
Resovia '08 specjalem za Albina Mikulskiwgo, wspomniana tam Unia 08 i potem specjal 09, baraze z Jeziorakiem, Czarni Polaniec i debiut oświetlenia, upadek ssa, powrot i awans 2012, Unia 2013, spadek 2016, awans 2018 (choć tu kontuzja), potem wszystkie Chelmy, Rzeszów, Radzynie, Świdniki, następny sezon piękny gol z Siarka, paskudny pp z Sovia, Wisłoką, Krasnik od 0:2 do 3:2, znów Motor i nieudana podcinka, awans 2020, Katowice na Garbarni, teraz pisze się kolejna historia...
HZA_Hutnik pisze:dUfio pisze:To chyba rozszyfrowalem co znaczą te oznaczenia. P-prawy patrząc od głównej, L-lewy. Ale na pewno nie lewacki
Dokładnie tak, nie wolno się pomylić, bo idąc na sektor lewy skręcasz w prawo po wejściu na trybunę, a na sektor prawy skręcasz w lewo. To tylko tak informacyjnie, żeby nikt się nie zgubił
Zupelnie jak w filmie Auta, kiedy to Wojt mowi do Zygzaka McQueena: ze jesli chce skrecic w lewo, musi skrecic w prawo.

dUfio pisze:HZA_Hutnik pisze:Wyjątkowy mecz, więc ekipa HTV zaprosiła wyjątkowy duet do rozmowy. Tradycyjnie Maciek nie pozwolił aby wywiad był nudny, więc mamy całkiem fajne rozmowy tuż przed tak ważnym spotkaniem.
Oglądając 1/1 uświadomiłem sobie ile Święty już przeżył z nami tych wszystkich wyjątkowych meczów...
Resovia '08 specjalem za Albina Mikulskiwgo, wspomniana tam Unia 08 i potem specjal 09, baraze z Jeziorakiem, Czarni Polaniec i debiut oświetlenia, upadek ssa, powrot i awans 2012, Unia 2013, spadek 2016, awans 2018 (choć tu kontuzja), potem wszystkie Chelmy, Rzeszów, Radzynie, Świdniki, następny sezon piękny gol z Siarka, paskudny pp z Sovia, Wisłoką, Krasnik od 0:2 do 3:2, znów Motor i nieudana podcinka, awans 2020, Katowice na Garbarni, teraz pisze się kolejna historia...
A tak z ciekawości - który byś ty mecz w swojej kolekcji wybrał jako ten numer 1. Masz zaliczonych tyle meczy u siebie i na wyjeździe - ciekawi mnie czy umiałbyś wybrać ten 1.
Qlawy pisze:dUfio pisze:HZA_Hutnik pisze:Wyjątkowy mecz, więc ekipa HTV zaprosiła wyjątkowy duet do rozmowy. Tradycyjnie Maciek nie pozwolił aby wywiad był nudny, więc mamy całkiem fajne rozmowy tuż przed tak ważnym spotkaniem.
A tak z ciekawości - który byś ty mecz w swojej kolekcji wybrał jako ten numer 1
Oj dużo tego bylo i różnie można to rozpatrywać w zależności od kategorii (doping, oprawa, frekwencja, klimat na wyjeździe, emocje sportowe i inne), ale jeśli mam wybrać jeden jedyny to Hutnik-Granat 2012 (10 urodziny GT'02, dobra frekwencja, światła, oprawy i na boisku tez dobry przebieg choć końcówka niewidoczna z młyna

Ale nie jest to a dalej dużo dużo nic, przeciwnie. Tu po prostu była kumulacja. Oprócz tych "Świętego" to na pewno Balin u siebie, Magdeburg, Beskid na giete15, pierwsze mecze z bębnem ) i światłem za nh2010 (Orkan, Olkusz)
Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2021 11:02 am przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.
Qlawy pisze:3-2 - gol na 2-2 z wolnego co bramkarz (chyba 90 min już była) miał pretensję ze przez dym nie widział piłki
Na 2:2 byl karny, na 3:2 wolny

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=875520
Ale paka. Święty, Zimny, Guja, Gamrot razem na boisku
dUfio pisze:Qlawy pisze:3-2 - gol na 2-2 z wolnego co bramkarz (chyba 90 min już była) miał pretensję ze przez dym nie widział piłki
Na 2:2 byl karny, na 3:2 wolny
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=875520
Ale paka. Święty, Zimny, Guja, Gamrot razem na boisku
Coś pamiętałem ale nie do końca - wiem że oba gole w samej końcówce i mega piro