A Cracovia nie zgłosiła rezerw na kolejny sezon

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
ksh72 pisze:Psiarnia reaktywuje rezerwy a pejsaści likwidują
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovi ... lu-rezerw/
Cos czuje że w ich miejsce będą próbować wepchać pieskow
dUfio pisze:Polonia Bytom kompletując wniosek licencyjny na 2 ligę uzyskała promesę od Opola, by po ewentualnym awansie móc podejmować rywali na Oleskiej 51 - do czasu dokonania odbiorów budowlanych na nowym bytomskim obiekcie.
A Cracovia nie zgłosiła rezerw na kolejny sezon
MISIEK72 pisze:MZPN przyznał rezerwom Wisły miejsce w 4 lidze co już jest skandalem.
Rozumiem gdyby chodziło o pierwszy zespół w razie bankructwa ale rezerwy.....
ksh72 pisze:Psiarnia reaktywuje rezerwy a pejsaści likwidują
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovi ... lu-rezerw/
Cos czuje że w ich miejsce będą próbować wepchać pieskow
KSH74NH pisze:Nie wiem czy zadyszka czy nikt nie chce awansować,ale dwie zmarnowane szansę odskoczyć mogła Stal Stalowa. Teraz Sieniawa i jak tam wygrają to powinno wejść
Bo potem już pozostałe mecze powinni wygrywać
mr.Vitaminka pisze:KSH74NH pisze:Nie wiem czy zadyszka czy nikt nie chce awansować,ale dwie zmarnowane szansę odskoczyć mogła Stal Stalowa. Teraz Sieniawa i jak tam wygrają to powinno wejść
Grajki ze Stalowej to w mojej klasyfikacji "Cymbał roku" aktualny lider
Winnetou pisze:mr.Vitaminka pisze:KSH74NH pisze:Nie wiem czy zadyszka czy nikt nie chce awansować,ale dwie zmarnowane szansę odskoczyć mogła Stal Stalowa. Teraz Sieniawa i jak tam wygrają to powinno wejść
Z kolei u mnie tytuł ten przypadł Wiśle Płock. To co odwalili w tej rundzie, a zwłaszcza w maju, to są jaja na maksa.
FenRiR pisze:Dlatego trzeba zagrać na awans Avii,która teraz ogoli Wieczystą u siebie.
mr.Vitaminka pisze:
Borussia Dortmund: pa tera...![]()
![]()
![]()
Ruch przegrał w Katowicach po golu w 92. minucie i szanse na bezpośredni awans wisly Kraków znacznie wzrosły.