Nie wiem czy to bardziej mnie nie bawi dziś niż to 1-2
Ech więcej takich dni.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
KSH74NH pisze:Ch jak awansują dobrze że nie będa świętoeac na tym swoim złomowisku
ksh72 pisze:KSH74NH pisze:Ch jak awansują dobrze że nie będa świętoeac na tym swoim złomowisku
a dlaczego nie??
dUfio pisze:Jak w kilka dni przepalić 300 tysięcy złotych?
Proszę bardzo - Wieczysta Kraków zapłaciła po 150 tysięcy na zmotywowanie przeciwników Stali Stalowa Wola. Kasa trafiła do piłkarzy KSZO Ostrowiec (2:1) i Podlasia Biała Podlaska (1:1).
Problem w tym, że krakowianie wywalili się na Wisłoce Dębica i rezerwach Korony Kielce
Dodatkowo przegrali z Avią Świdnik, Stał wygrała swój mecz i jest już prawie pozamiatane.
dUfio pisze:Knurowi chyba też wieczysta dopłaca, z tym że za to zeby pozycjonowal newsy z 3 ligi przed 2
Piotrek pisze:https://www.meczyki.pl/newsy/finansowy-doping-w-ii-lidze-duze-kontrowersje-na-finiszu-sezonu-nasz-news/212833-n
ksh72 pisze:dUfio pisze:Knurowi chyba też wieczysta dopłaca, z tym że za to zeby pozycjonowal newsy z 3 ligi przed 2
On sam wie gdzie trufle dają.
Często o nas ani słowa, a o Wieczystej njusy.
Jak zacznie o nas więcej pisać to będzie znak, że się można przy nas ogrzać i nakarmić brzuszek.
bn pisze:ksh72 pisze:dUfio pisze:Knurowi chyba też wieczysta dopłaca, z tym że za to zeby pozycjonowal newsy z 3 ligi przed 2
On sam wie gdzie trufle dają.
Często o nas ani słowa, a o Wieczystej njusy.
Jak zacznie o nas więcej pisać to będzie znak, że się można przy nas ogrzać i nakarmić brzuszek.
Według mnie to są jego antyhutnicze kompleksy. Zatrudnili go niedawno w "Sporcie" do tematów krakowskich. Relacje o Garbarni i Wieczystej daje zawsze. O Hutniku prawie nigdy.