Fan Hutnika pisze:ultor pisze:Wszystko zajebiście, ale gdzie są transfery i wzmocnienia???
Chyba można zapomnieć?
Czasu coraz mniej i jak tu się zgrać w krótkim czasie.
Po kiego transfery jak sparing wygrany wysoko
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Fan Hutnika pisze:ultor pisze:Wszystko zajebiście, ale gdzie są transfery i wzmocnienia???
Chyba można zapomnieć?
Chyba można zapomnieć?
pawcio pisze:Fan Hutnika pisze:ultor pisze:Wszystko zajebiście, ale gdzie są transfery i wzmocnienia???
Chyba można zapomnieć?
Panowie, żyjecie w jakiejś bańce? Tak sobie tylko tu wbijacie z dupy żeby sobie coś napisać i nie chce się nawet forum przeczytać?
Ja też naprawdę mam uwagi do naszej „polityki transferowej”, też nie jestem zadowolony że jeszcze nikt nie jest podpisany itd. Ale ludzie! W czwartek jest oficjalne info, że w piątek badania lekarskie i jak będzie ok, to na początku tygodnia dwóch gości dołączy do drużyny. To trzeba w sobotę wypyszczyć, że kirwa gdzie transfery! Wg klubu będą na początku tygodnia.
Wyskoczcie tak we wtorek po południu a w 1950% poprę Wasze pretensje.
To nie FIFA, że jak w ostatnim dniu okienka masz co godzinę masz update informacji
fan pisze:Czasami lepiej być kozakiem w 2 lidze i wybić się wyżej niż średniakiem w 1 o którym zaraz wszyscy zapomną...
mr.Vitaminka pisze:@tt: z Hutnikiem trenuje jakiś gość z Bałkanów z Wehen (2. Bundesliga).
Winnetou pisze:Może ktoś podać listę pozostałych sparingów, bo nie mogę znaleźć?
luke.krak pisze:Właśnie się wydarzyło to że się nic nie wydarzyło. Z artykułu wynika że testy medyczne zawodnicy przechodzili w piątek i kontrakt miał być podpisany nawet w piątek lub poniedziałek. Jest poniedziałek wieczór i cisza... Może testów nie przeszli?
wojo77 pisze:luke.krak pisze:Właśnie się wydarzyło to że się nic nie wydarzyło. Z artykułu wynika że testy medyczne zawodnicy przechodzili w piątek i kontrakt miał być podpisany nawet w piątek lub poniedziałek. Jest poniedziałek wieczór i cisza... Może testów nie przeszli?
Tu piszą że testy medyczne w tym tygodniu https://gazetakrakowska.pl/hutnik-krako ... 2-18267317