LOKO pisze:Mam nadzieję że on pod kątem uzupełnienia ławki rezerwowych
To uwazasz ze Chmiel byl lepszy,?
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
LOKO pisze:Mam nadzieję że on pod kątem uzupełnienia ławki rezerwowych
LOKO pisze:Uważam że lepszy jest Zięba, jednak do 1 składu według mnie potrzebujemy lepszych zawodników.
On w 3 lidze chyba nie błyszczał.. Dlatego traktuję ten transfer na plus, ale tylko pod kątem ławki rezerwowych
Andrew pisze:LOKO pisze:Uważam że lepszy jest Zięba, jednak do 1 składu według mnie potrzebujemy lepszych zawodników.
On w 3 lidze chyba nie błyszczał.. Dlatego traktuję ten transfer na plus, ale tylko pod kątem ławki rezerwowych
luke.krak pisze:Aha i Kaczorowski bronił to jest szansa że zostaje
luke.krak pisze:Andrew pisze:LOKO pisze:Uważam że lepszy jest Zięba, jednak do 1 składu według mnie potrzebujemy lepszych zawodników.
To powiem Ci ze ja zupełnie inaczej go pamietam, raczej jako dobrego kopacza. Ale moze mi sie co pomieszalo. Tym bardziej wydaje mi sie ze on jest traktowany jako do podstawowego skladu. Ale jakby nie patrzec dalej brakuje z 4 zawodnikow a czas ucieka. A z Tarasovsem, Wroblem, Zawadzkim, bylo jakies info ktore przeoczylem czy jeszcze brak decyzji?[/quote
Zawadzki, Tarasovs się bawią na Jubileuszu Gręby także wydaje mi się że oni zostają. Co prawda nie wystąpili w meczu ale Rakels też dzisiaj imprezowo, dużo testowanych zawodników. Nr. 5 na prawej obronie dobrze się zaprezentował ale nie znam nazwiska. Anthony się wyróżniał a reszta tak średnio ale to moja ocena
FenRiR pisze:my nie graliśmy z Górnikiem Zabrze ani GKS Katowice,tylko z inną drużyną na "G",która gra trzy ligi niżej(?)niż my?.
luke.krak pisze:Dokładnie, jutro będzie weryfikacja z Katowicami
LOKO pisze:http://www.90minut.pl/news/332/news3327146-Patrik-Misak-w-Hutniku.html
dUfio pisze:LOKO pisze:http://www.90minut.pl/news/332/news3327146-Patrik-Misak-w-Hutniku.html
cv ciekawe, choć dorobek z poprzedniego sezonu trochę przeraża
wypada liczyc, ze z nadmiaru grajcorow nie poznali sie na nim w Wieczystej i u nas Musiał znajdzie na niego pomysl (wyglada na to, ze to jego sugestia)